ایمنی
-
Punisher اونم اگه اشتباه نکنم فاگوستوز رو فقط ماکروفاژ انجام میدن و ماستوسیت ها نیستن برای این کار!! حالا اینو زیاد مطمئن نیستم
Matin Mousavi 1 ماستوسیت هم مگه بیگانهخوار نیست؟=//
من فک کنم چون لفظ نابود شده اومده ماستوسیت رو نباید بگه -
Punisher اونم اگه اشتباه نکنم فاگوستوز رو فقط ماکروفاژ انجام میدن و ماستوسیت ها نیستن برای این کار!! حالا اینو زیاد مطمئن نیستم
Matin Mousavi 1 گیج شدم الان منم:((
-
@Ali-Valicheki یاخته های سرطانی هم یاخته خودی هستن و گیرنده رو دارن!! حالا لفظ پادگن رو بهتر بود نمیگفت به نظرم
Matin Mousavi 1 خب اصن پادگن منظورمون به پادگن ویروسه دیگه=/
کتاب به گیرنده های خود یاخته نمیگه پادگن فک کنم -
Matin Mousavi 1 ماستوسیت هم مگه بیگانهخوار نیست؟=//
من فک کنم چون لفظ نابود شده اومده ماستوسیت رو نباید بگه@Ali-Valicheki هست ولی توی التهاب ماکروفاژ فقط این کار رو میکنه اگه اشتباه نکنم
-
Matin Mousavi 1 گیج شدم الان منم:((
Punisher میگم توی داستان التهاب به نظرم فاگوسیت و پاکسازی جنازه ها با ماکروفاژه و ماستوسیت نیست
-
Punisher میگم توی داستان التهاب به نظرم فاگوسیت و پاکسازی جنازه ها با ماکروفاژه و ماستوسیت نیست
Matin Mousavi 1 منم متوجه گفتن شما شدم
الان چون گفتی مطمئن نیستم منم هرچی یادم بود پرید از این موضوع.
Farhan Honar
ماستوسیت ها الان فاگوسیتوز دارن یا ندارن؟ -
Matin Mousavi 1 خب اصن پادگن منظورمون به پادگن ویروسه دیگه=/
کتاب به گیرنده های خود یاخته نمیگه پادگن فک کنم@Ali-Valicheki پادگن هم همون گیرنده ویروس ها هست. ولی به گیرنده یاخته هایی که اینا بهشون حمله میکنن مثل سرطانی هم پادگن رو میگن همون گیرنده منظوره.
Farhan Honar نظرت؟؟
-
Matin Mousavi 1 منم متوجه گفتن شما شدم
الان چون گفتی مطمئن نیستم منم هرچی یادم بود پرید از این موضوع.
Farhan Honar
ماستوسیت ها الان فاگوسیتوز دارن یا ندارن؟Punisher دارن دارن ولی در التهاب نه!! ولی گفتم زیاد مطمئن نیستم! ولی جواب همون سه میشه
-
سلام

من 1 زدم درست زدم بنظرتون؟
خدایی بین این چیزای ساده مونده بودم مخمم کار نمیکرد اصلا
اگه میشه روشنم کنید:))
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاPunisher بنظر منم. گزینه ی ۳ درسته
گزینه ۱. کلا پادتن کلاری به یاخته های سرطانی و آلوده به ویروس نداره . اینا مربوط به شیفت کاری لنفوسیت های تی هستن.
گزینه۲) درسته که ماستوسیت هم بیگانه خواره ولی لفظ پاک سازی بقایا مربوط به ماکروفاژه
گزینه۴ هم تنها اشکالش اینه که سوراخی که پرفورین ایجاد میکنه در غشای یاخته ی خودیه(سرطانی و یا آلوده به ویروس) نه میکروب -
Punisher بنظر منم. گزینه ی ۳ درسته
گزینه ۱. کلا پادتن کلاری به یاخته های سرطانی و آلوده به ویروس نداره . اینا مربوط به شیفت کاری لنفوسیت های تی هستن.
گزینه۲) درسته که ماستوسیت هم بیگانه خواره ولی لفظ پاک سازی بقایا مربوط به ماکروفاژه
گزینه۴ هم تنها اشکالش اینه که سوراخی که پرفورین ایجاد میکنه در غشای یاخته ی خودیه(سرطانی و یا آلوده به ویروس) نه میکروبFarhan Honar دمتگرم.
لطف کردی من خودم یک و دو رو کلا نمیفهمیدم با توضیحاتت کامل فهمیدمشون.
خدا خیرت بده:)) -
P Punisher has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar دمتگرم.
لطف کردی من خودم یک و دو رو کلا نمیفهمیدم با توضیحاتت کامل فهمیدمشون.
خدا خیرت بده:))Punisher خواهش میکنم 🌸