قشر فوق کلیه
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
کورتیزول بیشتر میشه سیستم ایمنی ضعیف میشه در نتیجه گلبول سفید کع در مغز استخوان ایجاد میشه کمتر تولید میشن....
-
سلام دوستان
لطفا این جمله رو تحلیل کنیدپرکاری قشر فوق کلیه میتواند فعالیت مغز استخوان را ضعیف کند
تجربیاSara_R
گلی نمیدونم بی ربطه یا ربط داره
به نظرم چون کورتیزول باعث افزایش تجزیه پروتئین میشه و از اونجایی که پروتئین ها تو تقسیم نقش دارن و در مغز استخوان ما تقسیم میبینیم هی تولید گلبول قرمز و سفید رو میتونه باعث اختلال در تقسیم بشه.
به نظر من...
حالا اصن ممکنه سوال به کورتیزول کار نداشته باشم چمیدونم تله باشه البته بعید بدونم چیز دیگهای باشه جز این هورمون.
ولی بازم اطمینان ندارم به حرفم -
Sara_R
گلی نمیدونم بی ربطه یا ربط داره
به نظرم چون کورتیزول باعث افزایش تجزیه پروتئین میشه و از اونجایی که پروتئین ها تو تقسیم نقش دارن و در مغز استخوان ما تقسیم میبینیم هی تولید گلبول قرمز و سفید رو میتونه باعث اختلال در تقسیم بشه.
به نظر من...
حالا اصن ممکنه سوال به کورتیزول کار نداشته باشم چمیدونم تله باشه البته بعید بدونم چیز دیگهای باشه جز این هورمون.
ولی بازم اطمینان ندارم به حرفمMehrsa 14 نه بی ربط نیست اینم ی دلیل دیگس.....چون برا تقسیم شدن نیاز ب پروتئن داره از طرفی سیستم ایمنی و اینام ضعیف شده.....
-
سلام دوستان
لطفا این جمله رو تحلیل کنیدپرکاری قشر فوق کلیه میتواند فعالیت مغز استخوان را ضعیف کند
تجربیاMahan Xodayi 2
Mehrsa 14
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2
Mehrsa 14
ممنونم🌸 -
Mahan Xodayi 2
Mehrsa 14
ممنونم🌸Sara_R خواهش میکنم