همانند سازی سنجش
-
سلام دوستان
به نظرتون این دو عبارت غلطه یا درست چرا؟
اینا درمورد یاخته یوکاریوتینپس از پایان فعالیت دنابسپاراز ها پیوند هیدروژنی بین رشته های الگوی همانندسازی برقرار میشود
در مرحله s تعداد پیوند هایی که هلیکاز میشکند نصف تعداد پیوند هایی است که بین رشته ها برقرار میشود
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
اینا درمورد یاخته یوکاریوتینپس از پایان فعالیت دنابسپاراز ها پیوند هیدروژنی بین رشته های الگوی همانندسازی برقرار میشود
در مرحله s تعداد پیوند هایی که هلیکاز میشکند نصف تعداد پیوند هایی است که بین رشته ها برقرار میشود
Sara_R اولی غلطه چون در همانندسازی اینجوری نیست که دوباره بین اون دوتا رشته دنای مادری پیوند هیدروژنی ایجاد بشه و هر کی برای خودش با یه رشته تازه ساز میشه یه مولکول دنا
-
سلام دوستان
Sara_R ولی دومی درسته چون هلیکاز پیوند های بین دو رشته دنای مادری رو میشکنه ولی بعد بین هر رشته مادری با یه رشته جدید پیوند ایجاد میشه یعنی دوبرابر پیوندهای هیدروژنی شکسته شده، تشکیل میشه
-
Sara_R اولی غلطه چون در همانندسازی اینجوری نیست که دوباره بین اون دوتا رشته دنای مادری پیوند هیدروژنی ایجاد بشه و هر کی برای خودش با یه رشته تازه ساز میشه یه مولکول دنا
Matin Mousavi 1 عه من با رونویسی قاطی کردم
ممنونم -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 عه من با رونویسی قاطی کردم
ممنونمتاپیکتون همانندسازیه
🥴
-
تاپیکتون همانندسازیه
🥴
Matin Mousavi 1 نه منظورم اینکه وقتی داشتم تستشو میزدم کارای رونویسی تو ذهنم بود
-
Matin Mousavi 1 نه منظورم اینکه وقتی داشتم تستشو میزدم کارای رونویسی تو ذهنم بود
Sara_R آها اوکی. به قول استاد موقاری صورت تست پیاز نیست!!
-
Sara_R آها اوکی. به قول استاد موقاری صورت تست پیاز نیست!!