قلب
-
سلامی دوباره
من فکرمیکنم تحریک ماهیچه قلبی ازهمون دیواره بین دوبطن،ولی انقباض از انتهای بطن شروع میشه.اما منبعم دوجمله متناقض گفته که من شک کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید دقیقا کدومش درسته؟ جمله اول: تحریک و انقباض بطنها از بخش پایینی انها شروع میشود. جمله دوم: نخستین قسمتی ازبطنها که پیام تحریک را دریافت میکند دیواره بین دوبطن است.
ا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلامی دوباره
من فکرمیکنم تحریک ماهیچه قلبی ازهمون دیواره بین دوبطن،ولی انقباض از انتهای بطن شروع میشه.اما منبعم دوجمله متناقض گفته که من شک کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید دقیقا کدومش درسته؟ جمله اول: تحریک و انقباض بطنها از بخش پایینی انها شروع میشود. جمله دوم: نخستین قسمتی ازبطنها که پیام تحریک را دریافت میکند دیواره بین دوبطن است.
ا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاamir jafari به نظرم دومی چون توی شکل هم مشخصه که اون رشته ها به دیواره نفوذ کردن!!
-
سلامی دوباره
ا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاamir jafari سلام ابنا از کتاب چاپ ۹۸ حذف شده دریافت پیام مال اون گره دهلیزی بطنی هاس که از اون دسته تار ها میره
انقباض از پایینه که بفرسه بالا خونو چون اگ دقت کنین همه رگ های قلب بالاش هستن -
amir jafari سلام ابنا از کتاب چاپ ۹۸ حذف شده دریافت پیام مال اون گره دهلیزی بطنی هاس که از اون دسته تار ها میره
انقباض از پایینه که بفرسه بالا خونو چون اگ دقت کنین همه رگ های قلب بالاش هستنMarzieh Abouei از دردسرهای منابع قدیمی....
-
Marzieh Abouei از دردسرهای منابع قدیمی....
amir jafari اره کلااا پریده اینا از کتاب ۹۸ ولی هردوتا گزاره ک گفتی درستن یه ذره فهمش سخته
-
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
ممنون بابت راهنمایی هاتون -
A amir jafari has marked this topic as solved on
-
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
ممنون بابت راهنمایی هاتون -
سلامی دوباره
ا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاamir jafari سلام
هردو جمله درسته و هیچ تناقضی باهم ندارند
پیام از دیواره بین دو بطن پایین بطن ها میرسه و باعث میشه انقباض از پایین شروع بشه و همانطور که میدونید این سازوکار برای اینکه که بطن ها به طور کامل از خون خالی بشن