توصیههای روزای آخر❗
-
سلام بچههااا خدا قوت به همتون
ان شاء الله که روزای آخر رو به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتید تا اینجا و حالتون عالی عالیه😍
این تاپیک رو زدم تا فارغ التحصیلای آلایی بیان و راجع به روزای آخر منتهی به کنکور صحبت کنن و توصیههاشون رو به اشتراک بذارن
خودم هم مطالبی که میخواستم بگم در قالب یک ویس ۱۰ دقیقهای ضبط کردم که در ادامه براتون آپلود میکنم...
دعوت میکنم از فارغ-التحصیلان-آلاء و همیار ها که تجربههای خودشون رو با بچهها به اشتراک بذارن🙂اینم از صحبتهای من(:
قبل کنکور.mp4دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم
-
M maryam111 این موضوع را در حذف کرد
-
M maryam111 این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام به همگی امیدوارم این روزا قشنگ ترین روزا براتون باشه و استرس مسترس کنکور رو نداشته باشین .
ولی اگه کسی داره پیشنهاد میکنم دلش رو روونه ی قطعه ای از بهشت کنه 😌

#ساعت های عاشقی〰️🌿
شماره تلفن حرم امام رضا علیهم السلام : ۰۵۱۴۸۸۸۸ -
ان شاء الله که روزای آخر رو به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتید تا اینجا و حالتون عالی عالیه😍
این تاپیک رو زدم تا فارغ التحصیلای آلایی بیان و راجع به روزای آخر منتهی به کنکور صحبت کنن و توصیههاشون رو به اشتراک بذارن
خودم هم مطالبی که میخواستم بگم در قالب یک ویس ۱۰ دقیقهای ضبط کردم که در ادامه براتون آپلود میکنم...
دعوت میکنم از فارغ-التحصیلان-آلاء و همیار ها که تجربههای خودشون رو با بچهها به اشتراک بذارن🙂اینم از صحبتهای من(:
قبل کنکور.mp4دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم
maryam111 سلام
اون موزیکی که گفتید جی بود؟ -
maryam111 مرسییی مریمی 😍💋
میگما من چیکا کنم نمیتونم صبح زود صبحونه بخورم به انواع روش ها هم امتحان کردم باز ساعت نه که میشه انگار هیچی نخوردم خوردن یا نخوردنش واسم فرقی نداره 🤕
-
maryam111 سلام
اون موزیکی که گفتید جی بود؟FATEMEH VARAN سلام عزیزم
اگر اشتباه نکنم این موزیک بود
4_5953952178480612815.mp3 -
maryam111 مرسییی مریمی 😍💋
میگما من چیکا کنم نمیتونم صبح زود صبحونه بخورم به انواع روش ها هم امتحان کردم باز ساعت نه که میشه انگار هیچی نخوردم خوردن یا نخوردنش واسم فرقی نداره 🤕
Marzieh Abouei سلام عزیزم
خواهش میکنم❤
صبح که بیدار میشی حتما یک لیوان آب ولرم (با مقدار کمی آب لیمو و عسل هم میتونی مخلوط کنی) بخور
آب لیمو (مخصوصا اگر خونگی هست) خیلی کم بریز که باز خدایی نکرده فشارت نیفته😅🤦♀️
و ورزش کن، در حد ورزش صبحگاهی یا چند دقیقه پیاده روی که بعدش اشتهات باز بشه -
Marzieh Abouei سلام عزیزم
خواهش میکنم❤
صبح که بیدار میشی حتما یک لیوان آب ولرم (با مقدار کمی آب لیمو و عسل هم میتونی مخلوط کنی) بخور
آب لیمو (مخصوصا اگر خونگی هست) خیلی کم بریز که باز خدایی نکرده فشارت نیفته😅🤦♀️
و ورزش کن، در حد ورزش صبحگاهی یا چند دقیقه پیاده روی که بعدش اشتهات باز بشهmaryam111 اینم امتحان میکنم چشم😅💕