توصیههای روزای آخر
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
سلام بچههااا خدا قوت به همتون
ان شاء الله که روزای آخر رو به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتید تا اینجا و حالتون عالی عالیه
این تاپیک رو زدم تا فارغ التحصیلای آلایی بیان و راجع به روزای آخر منتهی به کنکور صحبت کنن و توصیههاشون رو به اشتراک بذارن
خودم هم مطالبی که میخواستم بگم در قالب یک ویس ۱۰ دقیقهای ضبط کردم که در ادامه براتون آپلود میکنم...
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء و @همیار ها که تجربههای خودشون رو با بچهها به اشتراک بذارناینم از صحبتهای من(:
قبل کنکور.mp4@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دوازدهم
-
-
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ان شاء الله که روزای آخر رو به خوبی و خوشی پشت سر گذاشتید تا اینجا و حالتون عالی عالیه
این تاپیک رو زدم تا فارغ التحصیلای آلایی بیان و راجع به روزای آخر منتهی به کنکور صحبت کنن و توصیههاشون رو به اشتراک بذارن
خودم هم مطالبی که میخواستم بگم در قالب یک ویس ۱۰ دقیقهای ضبط کردم که در ادامه براتون آپلود میکنم...
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء و @همیار ها که تجربههای خودشون رو با بچهها به اشتراک بذارناینم از صحبتهای من(:
قبل کنکور.mp4@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دوازدهم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 سلام
اون موزیکی که گفتید جی بود؟ -
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شدهmaryam111 مرسییی مریمی
میگما من چیکا کنم نمیتونم صبح زود صبحونه بخورم به انواع روش ها هم امتحان کردم باز ساعت نه که میشه انگار هیچی نخوردم خوردن یا نخوردنش واسم فرقی نداره
-
maryam111 سلام
اون موزیکی که گفتید جی بود؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFATEMEH VARAN سلام عزیزم
اگر اشتباه نکنم این موزیک بود
4_5953952178480612815.mp3 -
maryam111 مرسییی مریمی
میگما من چیکا کنم نمیتونم صبح زود صبحونه بخورم به انواع روش ها هم امتحان کردم باز ساعت نه که میشه انگار هیچی نخوردم خوردن یا نخوردنش واسم فرقی نداره
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei سلام عزیزم
خواهش میکنم
صبح که بیدار میشی حتما یک لیوان آب ولرم (با مقدار کمی آب لیمو و عسل هم میتونی مخلوط کنی) بخور
آب لیمو (مخصوصا اگر خونگی هست) خیلی کم بریز که باز خدایی نکرده فشارت نیفته
️
و ورزش کن، در حد ورزش صبحگاهی یا چند دقیقه پیاده روی که بعدش اشتهات باز بشه -
Marzieh Abouei سلام عزیزم
خواهش میکنم
صبح که بیدار میشی حتما یک لیوان آب ولرم (با مقدار کمی آب لیمو و عسل هم میتونی مخلوط کنی) بخور
آب لیمو (مخصوصا اگر خونگی هست) خیلی کم بریز که باز خدایی نکرده فشارت نیفته
️
و ورزش کن، در حد ورزش صبحگاهی یا چند دقیقه پیاده روی که بعدش اشتهات باز بشهنوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 اینم امتحان میکنم چشم