سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی
-
سلام.
ریاضیو با استاد ثابتی پیش رفتم.
اوایل ریاضیم خوب بود و میتونستم بزنم.
ولی یه مدت که از تست دور بودم افت کرد.
چیکار کنم؟
آرشم دیدم ولی بالا نیومد شاید بد استفاده کردم.
نمیدونم.
جمع بندی هم کردم و خوندم ولی اصلاااااا نمیتونمممم بزنم.
چیکار کنممم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
راه ابریشمی بودم!!
-
سلام به نظر من تنها کاری که توی این زمان باقی مونده می تونی انجام بدی اینه که بری ریاضی کنکور های سال های اخیر رو بزنی و تحلیل کنی به هر حال صفر صفر که نیستی
-
Atieh Safari خب درسنامه چی؟!
-
FATEMEH VARAN مگه نمیگی جمع بندی کردی پس دوباره چرا میخای بری سراغ درسنامه حالا فوق اش با ارش می تونی ی دور درسنامه رو هم مرور کنی
-
FATEMEH VARAN حقیقتا ی بار با خنده برو سراغ تست ی بار با اینکه من بلد نیستم تفاوتو لذت ببر من شدم ک میگم
هر کی ی درسی مشکل داره
زمان کنکوره دگ پر دردو مشکل بزا بگذره فکر نکن فق بخاطر این درس نابود میشی -
Atieh Safari در ریاضی گفته است:
سلام به نظر من تنها کاری که توی این زمان باقی مونده می تونی انجام بدی اینه که بری ریاضی کنکور های سال های اخیر رو بزنی و تحلیل کنی به هر حال صفر صفر که نیستی
سلام، بنظر منم این بهترین کاریه که می تونی بکنی، بهترین...... کنارش اون روحیه ای هم که دوستمون گفت شرطه.. اول خودتو آروم کن بعد برو یه راست ویدیو تحلیل کنکور رو ببینید و بعد یکی دوتا سوال سعی کن خودت حل کنی، و بعد از یکی دو تا ویدیو سعی کن سومی رو از خودت آزمون بگیری
گام گام برو جلو حل میشه ایشالا -
Atieh Safari ببینید.
انگار مفهومو خوب نگرفتم.
بخصوص ریاضیو
تست ننیتونن بزنم -
دانی عالی حسینی اخه درصدم تو این درس بالا بود
الان درصدم رو ادبیات اومد و این درسو چون تست ول کردم اومد پایین ک هیچ اصلاا درسنامشم یادم رفت!!!