آنزیم "سنجش"
-

-
@soniaaa خو پ هیچی
ممنونم😁🌸 -
بچه ها ی چیزی
گفتیم اولش اگ استروژن زیاد بشه از ازاد شدن FSH و LHممانعت میکنه پس اولش داره رو رشد فولیکول اثر منفی میزاره
بعد ک استروژن ناگهان زیاد بشه با بازخوردی مثبت ی هو FSHو LH زیاد میشن پس میتونه رو رشد فولیکول اثر مثبت غیر مستقیم بزاره -
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟یاخته های هر بافت یا اندامی از بدن انسان که بیکربنات ترشح میکنند،آنزیم نیز میسازند
Farhan Honar
شما یادتون نیست اونو از کجا یادتونه؟ -
Sara_R
خواهش میکنم موافقی ک استروژن غیر مستقیم باعث رشد و توقف یا کاهش رشده ؟ -
بچه ها ی چیزی
گفتیم اولش اگ استروژن زیاد بشه از ازاد شدن FSH و LHممانعت میکنه پس اولش داره رو رشد فولیکول اثر منفی میزاره
بعد ک استروژن ناگهان زیاد بشه با بازخوردی مثبت ی هو FSHو LH زیاد میشن پس میتونه رو رشد فولیکول اثر مثبت غیر مستقیم بزاره@soniaaa فک کنم اون اخرش که دیگ باعث زیاد شدن fsh میشه دیگ هر چی میخواسته بالغ بشه شده دیگ وقت تخمک گذاریشه
نه؟ -
@soniaaa فک کنم اون اخرش که دیگ باعث زیاد شدن fsh میشه دیگ هر چی میخواسته بالغ بشه شده دیگ وقت تخمک گذاریشه
نه؟Sara_R
اره حدود روز 14 ام زمانیه ک کتاب گفته -
Farhan Honar
شما یادتون نیست اونو از کجا یادتونه؟Sara_R نه والا یادم نیس . ولی همین الان داشتم این فصل مرور میکردم . اگه یه نکته ی دیگه مثل این دیدم ، می فرستم
-
@soniaaa نمدونم راسیاتش 🤔
-
Sara_R نه والا یادم نیس . ولی همین الان داشتم این فصل مرور میکردم . اگه یه نکته ی دیگه مثل این دیدم ، می فرستم
Farhan Honar ممنونم🌸
-
Sara_R
اینو نگا کن -
@soniaaa چیو
-
-
ب نظرم نکته تست بند اخر کتاب بوده ک استروژن دو نقش متفاوت ایفا میکند در نظر بگیریم
-
@soniaaa اها اره فک کنم بشه غیر مستقیم گفت
مثلا اون موقعی که فرد بارداره همین استروژن و پروژسترونن ک جلو رشد و میگیرن
ولی خو این گزاره ای که دادم برا تکمیل شدن میوز یک اووسیت اولیه هست یعنی مرحله فولیکولیشو میگه اون موقع موجب رشد میشه یا ن
که دیگ فک کنم اینجا خیلی غیر مستقیمه نمدونم
(به قول معروف منو وارد بازی های پیچیده نکن)😂😂Farhan Honar
شما نظرتون چیه؟ -
ولی خو این گزاره ای که دادم برا تکمیل شدن میوز یک اووسیت اولیه هست یعنی مرحله فولیکولیشو میگه اون موقع موجب رشد میشه یا ن
شما نظرتون چیه؟Sara_R در آنزیم "سنجش" گفته است:
ولی خو این گزاره ای که دادم برا تکمیل شدن میوز یک اووسیت اولیه هست یعنی مرحله فولیکولیشو میگه اون موقع موجب رشد میشه یا ن خب ببین کلا نقشش بازخوردی منفی مثبتش تو دوره فولیکولیه دگ
(به قول معروف منو وارد بازی های پیچیده نکن)😂😂 چش چش 😂Farhan Honar
شما نظرتون چیه؟ -
شما نظرتون چیه؟Sara_R قطعا نقش داره .ولی اینکه غیر مستقیم یا مستقیم نمیدونم. این قسمت یککم مبهمه.
البته بنظرم اگه بگه بطور مستقیم ، باید FSH رو درنظر بگیریم
اگه کلا بگه نقش داره ، میتونیم استروژن هم در نظر بگیریم.
ولا بازم مطمئن نیستم.🌸 -
Sara_R در آنزیم "سنجش" گفته است:
ولی خو این گزاره ای که دادم برا تکمیل شدن میوز یک اووسیت اولیه هست یعنی مرحله فولیکولیشو میگه اون موقع موجب رشد میشه یا ن خب ببین کلا نقشش بازخوردی منفی مثبتش تو دوره فولیکولیه دگ
(به قول معروف منو وارد بازی های پیچیده نکن)😂😂 چش چش 😂Farhan Honar
شما نظرتون چیه؟@soniaaa اره درسته ممنونم🌸
-
Sara_R قطعا نقش داره .ولی اینکه غیر مستقیم یا مستقیم نمیدونم. این قسمت یککم مبهمه.
البته بنظرم اگه بگه بطور مستقیم ، باید FSH رو درنظر بگیریم
اگه کلا بگه نقش داره ، میتونیم استروژن هم در نظر بگیریم.
ولا بازم مطمئن نیستم.🌸Farhan Honar ممنونم🌸
-
@soniaaa هوم اونم غلط گرفته
من یه چیزیو فک کنم یادم رفته
ببین کجاشو اشتب میگم لطفا اصلاحش کن 😊
Fsh میومد فولیکول رو بالغ میکرد
بعد فولیکول استروژن ترشح میکرد
استروژن هم میومد باعث بالغ شدن فولیکول میشد
یعنی اون هی استروژن ترشح میکنه استروژنم هی باعث بالغ شدنش میشعSara_R الان اینجا دوباره اون مشکل مستقیم و غیر مستقیم پیش میاد!!
مثلا در روز ۱۳(نزدیکای تخمکگذاری) گفتیم که افزایش یکباره استروژن موجب بازخوردی مثبت LH و FSH میشه که اینا به قله میرسن. خب افزایش FSH هم که باعث برگتر شدن فولیکول میشه و برا همینه که اگه تو شکل نگاه کنید فولیکوله پاره شده و اووسیت ثانویه و اولین گویچه قطبی و تعدادی از یاخته های فولیکولی وارد فالوپ شدن!! به نظر من که به صورت غیر مستقیم میشه گفت