MATH
-
میشه یکی اینو برا من توضیح بده روی سوال چ میگ
Mr Unknown XD@soniaaa
سلام خسته نباشین -
اومذم توضیح بنویسم
دیدم ایشون خیلی بهتر نوشتن ، خطمم ضایع تر بود
نفرستم سنگین تره ,, ولی بجاش واسه اینکه یک تنوع به حل کردنش بدم ، که اگر مسئله رو سخت تر کنه و مثلا نیاز به حل مستقیم معادله باشه چی کار کنی؟ یک راه دیگه میگم که شاید از دلتا گرفتن یک کم خلاص بشی ولی راهو سعی میکنم اثباتشو بنویسم که صرفا حفظی نباشه
-
الان سعی میکنم اثباتش کنم که الکی نباشه -
-
یک بار این راهو بخونین البته اگرم بلدین که هیچی برای بقیه باشه شاید کسی استفاده کرد،، ولی خب یک بار خوندنش حداقل در خیلی از سوال ها ادمو از دلتاهای سنگین خلاص میکنه ( گاهی برای سوالات شیمی بد عدد خوبه یا سوالاتی که دلتاهاشون اذیت میکنه)
-
Mr Unknown XD باریک
روش خیلی خوبیه -
@حامد-صباحی
Mr Unknown XD
ممنونم از هر دوتون خیلی لطف کردین -
Farhan Honar
ramses kabir
از همراهی شماهم ممنونم -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
اومذم توضیح بنویسم
دیدم ایشون خیلی بهتر نوشتن ، خطمم ضایع تر بود
نفرستم سنگین تره ,, ولی بجاش واسه اینکه یک تنوع به حل کردنش بدم ، که اگر مسئله رو سخت تر کنه و مثلا نیاز به حل مستقیم معادله باشه چی کار کنی؟ یک راه دیگه میگم که شاید از دلتا گرفتن یک کم خلاص بشی ولی راهو سعی میکنم اثباتشو بنویسم که صرفا حفظی نباشه
Mr Unknown XD
شما جزو معدود ادمای بدخطی هستین ک تلاش میکنن مرتب بنویسن و نمیگن همینه ک هس و این خیلی خیلی تحسین برانگیزه خیلیم خوب توضیح میدین مخصوصا ریاضیو -
Mr Unknown XD
شما جزو معدود ادمای بدخطی هستین ک تلاش میکنن مرتب بنویسن و نمیگن همینه ک هس و این خیلی خیلی تحسین برانگیزه خیلیم خوب توضیح میدین مخصوصا ریاضیو@soniaaa ممنون