کدام یک از جملات زیر در منطق قضیه نامیده می شود؟
1 - هر انسانی زیباست
2-هیچ پرستاری نامهربان نیست
3- انسان در زیان است
4- بعضی معلم ها باسواد اند
5-زن حیا دارد
6- مریم دختر خوبی است
7- انسان مهندس نیست
8- بچه های کلاس ما مؤدب اند
9- بچه های خانواده ما خوب اند
10- هیچ نقاشی پرنده نیست
11- بعضی آهو ها حیوان اند
12- حیوان حساس است
13- انسان شریف است
14- هیچ گرسنه ای ثروتمند نیست
15- توانا بود هر که دانا بود
16- آیا درس را توضیح میدهی
17- برو کار می کن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار
18- ای کاش در کلاردشت زندگی کنم
@انسانیا
کلی یا جزئی ؟
-
parsahb
سلام
تدریس اقای جلالی رو کامل ندیدم و نمیدونم چی گفتن اما
به ضمیر من هم همیشه ربطی نداره ، شما میتونی بگی آسمان من ،، من باعث جزیی شدن آسمان نمیشه،، به کل ترکیب باید نگاه کنی ،، کلا از نظر علمی اشکال داره این مباحث و ناقصه . تنها راهش اینه نمونه سوال و تست زیاد ببینی تا دستت بیاد چجوری سوال میدن .
گرچه کتاب منطق من عقلانیش اینه که جزیی گرفته بشه نمیدونم چرا اینجور گفتن ، تو تست ها کم دیدم یه همچین چیزی سوال داده بشه ! چون نمیشه جواب قطعی داد حتی واسه مفاهیم ساده تر. تو خود تست معمولا باید تشخیص داد.
صفر تا صد آقای آقاجانی رو ببینی فکر کنم بهتر باشه خیلی راحتتر میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و بهتر توضیح میدن -
سلام
کتاب منطق من قطعا کلی هست. چون شما میتونی چند کتاب منطق در ذهنت تصور کنی... مثلا من واقعا توو کتابخونه ام بیش از بیست تا گتاب منطق دارم... پس مصداقهای متعدد میتونه داشته باشه پس میشه کلی...
برای اینکه توو ذهنت بمونه میتونی بجای اینکه کلی ها رو یاد بگیری جزیی ها رو یاد بگیری و هر چی جزیی نبود میشه کلی...
جزیی ها فقط سه مورد هستند
1- این و ان دارها
2- اسمهای خاص و علم
3- خود کلمات. مثلا بگیوم انسان 5 حرف دارد
هر چی غیر از اینا بود میشه کلی حتی مادر من، تنها پیراهن من، بلندترین قله جهان و.... -
این پست پاک شده!
-
jalalihesam در کلی یا جزئی ؟ گفته است:
سلام
کتاب منطق من قطعا کلی هست. چون شما میتونی چند کتاب منطق در ذهنت تصور کنی... مثلا من واقعا توو کتابخونه ام بیش از بیست تا گتاب منطق دارم... پس مصداقهای متعدد میتونه داشته باشه پس میشه کلی...
برای اینکه توو ذهنت بمونه میتونی بجای اینکه کلی ها رو یاد بگیری جزیی ها رو یاد بگیری و هر چی جزیی نبود میشه کلی...
جزیی ها فقط سه مورد هستند
1- این و ان دارها
2- اسمهای خاص و علم
3- خود کلمات. مثلا بگیوم انسان 5 حرف دارد
هر چی غیر از اینا بود میشه کلی حتی مادر من، تنها پیراهن من، بلندترین قله جهان و....نمیدونم چرا پاک کردین ولی دیده بودم گفتم جواب بدم
اینکه میگم ناقصه و اشکال علمی داره بخاطر اینه که شما الان بری از اساتید و دبیر ها هم بپرسی هر کدوم یچیزی میگن ...اینی که شما میگی هم اختلاف نظر توش هست
بله اگه بشه مصداق های مختلف برای چیزی در نظر گرفت کلی هست ... اما شما وقتی میگی مادر من ، چند تا مصداق واسه مادر در نظر میگیری ؟ اگه منطق همون تفکر هست پس قاعدتا چیزی که شما منظورت بوده ملاکه ! من وقتی میگم پیرهن آبی من منظورم یه پیرهن خاص هست به طور مثال و مصداق دیگه ای براش در نظر نمیگیرم ! حالا اگه بخوام در نظر بگیرم میشه کلی !
اینجور بحث ها هم به نتیجه مشترک نمیرسه اکثر اوقات تو منطق ، هرکس استدلال خودشو داره و قرار نیست هرچی یه عده گفتن بقیه هم قبول کنن ،،، تو سوالات هم کمتر دیدم بخواد یه همچین فرمی سوال بیاد