تابستون امسال
-
سلام وقت بخیر من امسال میرم پایه یازدهم
میخواستم دهمم رو جمع بندی بکنم و یازدهم رو بخونم
حقیقتش قلمچی تو برنامه راهبردیش عمومیا رو گذاشته من نمیدونم برای عمومیا منبع بخرم براشون وقت بزارم چقدر وقت بزارم؟
گیج شدم حقیقتش -
-
حقیقتش قلمچی تو برنامه راهبردیش عمومیا رو گذاشته من نمیدونم برای عمومیا منبع بخرم براشون وقت بزارم چقدر وقت بزارم؟
گیج شدم حقیقتشGharibe Gomnam در تابستون امسال گفته است:
گیج شدم حقیقتشخود قلمچی زیر برنامه راهبردی عمومیاش اینو نوشته
توجه فرمایید که ازمونهای دروس عمومی در سال جدید در روزهای پنجشنبه قبل از هر ازمون اصلی برگزار خواهد شد که به صورت انلاین میباشدحالا با این حال من چیکار بکنم؟
-
گیج شدم حقیقتشGharibe Gomnam
لطفا تا یه هفته بعد کنکور بمونین تا بدونین عمومی حذف شده یا نه چون قراره رئیس سنجش تایید نهایی و تصویب رو بده تا یه هفته بعد کنکورنمیشه که تا وسط سال عمومی ها رو نخونین بعدش وسط سال بگن باز عمومی ها هست مسخره نکردن که خودشونو
-
سلام وقتتون بخیر
اینی که میگم نظر خودم هستش و لطفا بهش گارد نگیرید
طبق این تغییرات عمومیو این مسائل پیش اومده و طبق صحبت های مشاوران حرفه ای که در همایششون شرکت کردم( کسی که کارش برنامه ریزیه و درسش رو خونده یه تجربه زیادی داره )
گفتند که یازدهمی ها فعلا تابستون عمومی رو کار نکنند چون در سال تحصیلی به اندازه کافی وقت هست و اون موقع نتایج قطعی تر میشه و ما هم میتونیم برسیم و اصلا نباید رد تابستون به عمومی توجه کرد
خودتون هم دیدید که میگن جمع بندی دینی در 30 روز و فلان
حالا ما یازدهممون رو تو تابستون کار نکنیم چیزی نمیشه
و به نظر من باید منعطف باشیم نسبت به این صحبت ها چون هیچی معلوم نیست والکی نباید درگیر شیم فقط درصد ترکیب عمومی احتصاصیمون رو تغییر میدیمموفق باشید
-
Gharibe Gomnam در تابستون امسال گفته است:
گیج شدم حقیقتشخود قلمچی زیر برنامه راهبردی عمومیاش اینو نوشته
توجه فرمایید که ازمونهای دروس عمومی در سال جدید در روزهای پنجشنبه قبل از هر ازمون اصلی برگزار خواهد شد که به صورت انلاین میباشدحالا با این حال من چیکار بکنم؟
Gharibe Gomnam دروس عمومی فقط از دوازدهم هستن
-
گیج شدم حقیقتشGharibe Gomnam
سلام ریحانه پیشنهاد من با شناختی که ازت دارم و تجربه خودم اینه
تابستون اولا به خودت کمی فرصت بده استراحت کن تفریح کن بعد هم وقتی شروع به درس خوندن کردی خودتو تحت فشار نزار که خسته بشی بنظرم روزی ۵_۶ ساعت برات کفایت میکنه
برا برنامه ریزیت هم تو زمینه اختصاصی دهمتو خوب ببند بعد اگه خواستی برا یازدهم پیشخوانی کنی زیست فصل ۱ و ۲ و فیزیک فصل ۱ رو پیشنهاد میکنم برات
هرچند خودت با توجه به کلاسایی که داری یا علایقت میتونی بهتر دسته بندی کنی ولی پیشنهاد من اینه
راجب عمومی هم من بهت میگم فقط زبان بخون و هرچقد میتونی دایره لغاتت رو گسترش بده
زبان یه چیزیه که حتی اگه عمومی هارم حذف کنن بازم بدردت میخوره
️
-
این پست پاک شده!
-
سلام وقتتون بخیر
اینی که میگم نظر خودم هستش و لطفا بهش گارد نگیرید
طبق این تغییرات عمومیو این مسائل پیش اومده و طبق صحبت های مشاوران حرفه ای که در همایششون شرکت کردم( کسی که کارش برنامه ریزیه و درسش رو خونده یه تجربه زیادی داره )
گفتند که یازدهمی ها فعلا تابستون عمومی رو کار نکنند چون در سال تحصیلی به اندازه کافی وقت هست و اون موقع نتایج قطعی تر میشه و ما هم میتونیم برسیم و اصلا نباید رد تابستون به عمومی توجه کرد
خودتون هم دیدید که میگن جمع بندی دینی در 30 روز و فلان
حالا ما یازدهممون رو تو تابستون کار نکنیم چیزی نمیشه
و به نظر من باید منعطف باشیم نسبت به این صحبت ها چون هیچی معلوم نیست والکی نباید درگیر شیم فقط درصد ترکیب عمومی احتصاصیمون رو تغییر میدیمموفق باشید
@farzam-yousefi
سلام
بله اتفاقا خودمم داشتم فکرمیکردم که بهتره تابستون تخصصی بخونیم -
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه پیشنهاد من با شناختی که ازت دارم و تجربه خودم اینه
تابستون اولا به خودت کمی فرصت بده استراحت کن تفریح کن بعد هم وقتی شروع به درس خوندن کردی خودتو تحت فشار نزار که خسته بشی بنظرم روزی ۵_۶ ساعت برات کفایت میکنه
برا برنامه ریزیت هم تو زمینه اختصاصی دهمتو خوب ببند بعد اگه خواستی برا یازدهم پیشخوانی کنی زیست فصل ۱ و ۲ و فیزیک فصل ۱ رو پیشنهاد میکنم برات
هرچند خودت با توجه به کلاسایی که داری یا علایقت میتونی بهتر دسته بندی کنی ولی پیشنهاد من اینه
راجب عمومی هم من بهت میگم فقط زبان بخون و هرچقد میتونی دایره لغاتت رو گسترش بده
زبان یه چیزیه که حتی اگه عمومی هارم حذف کنن بازم بدردت میخوره
️
@Felli
حقیقتش از علاف بودن بدم میاد
من درحالت عادی هم استراحت خودمو دارم ولی خب دوست ندارم بیکار باشم الان همین امروز که بیکارم اعصابم خورده -
Gharibe Gomnam
لطفا تا یه هفته بعد کنکور بمونین تا بدونین عمومی حذف شده یا نه چون قراره رئیس سنجش تایید نهایی و تصویب رو بده تا یه هفته بعد کنکورنمیشه که تا وسط سال عمومی ها رو نخونین بعدش وسط سال بگن باز عمومی ها هست مسخره نکردن که خودشونو
@حامد-صباحی برای کنکور1402 حذف شده
-
گیج شدم حقیقتشGharibe Gomnam سیلام
به نظر من
تابستون زبان بخون از عمومی ها اختصاصی دهم رو عالی جمع کن مخصوصا فیزیک و زیست رو فیزیک مهم تره به نظر من چون زیست رو خیلی جا ها میشه ترکیبی دید و یه جورایی برات مرور هم میشه ولی واسه فیزیک باید یه مرت طولانی وقت بزاری و تست بزنی تا ماهر بشی
از یازدهم هم زیست رو حتما کار کن جون حجمش اقعا زیاده و بعد نوبت اول وقتی به تولید مثل برسی رسما پاره میشی
درباره ازمون هم نظر خاصی ندارم اگه من جای تو بودم فعلا واسه عمومی وقت نمیزاشتتم و یه ازمون تک درسی مثل ماز واسه زیست میرفتم
باز خودت هر طور تصمیم بگیری
موفق باشی -
amir jafari
قطعیت اش یه هفته بعد کنکور مشخص میشه -
amir jafari ممکنه حذف نشه
اگه هم حذف بشه کنکور خیلی سخت تر میشه حتی نمره ۱۹ امتحان نهایی از رتبه کنکور کسر میکنه -
amir jafari ممکنه حذف نشه
اگه هم حذف بشه کنکور خیلی سخت تر میشه حتی نمره ۱۹ امتحان نهایی از رتبه کنکور کسر میکنهFarideh Khangah 10 بار میشه امتحان نهایی داد
-
@Felli
حقیقتش از علاف بودن بدم میاد
من درحالت عادی هم استراحت خودمو دارم ولی خب دوست ندارم بیکار باشم الان همین امروز که بیکارم اعصابم خوردهGharibe Gomnam
خب علاف نباش
ولی خودتم با درسا خفه نکن
برو دنبال یه ورزشی مهارتی چیزی
️