Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تابستون امسال
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

تابستون امسال

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
16 دیدگاه‌ها 9 کاربران 155 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Gharibe GomnamG آفلاین
    Gharibe GomnamG آفلاین
    Gharibe Gomnam
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام وقت بخیر من امسال میرم پایه یازدهم
    میخواستم دهمم رو جمع بندی بکنم و یازدهم رو بخونم
    حقیقتش قلمچی تو برنامه راهبردیش عمومیا رو گذاشته من نمیدونم برای عمومیا منبع بخرم براشون وقت بزارم چقدر وقت بزارم؟
    گیج شدم حقیقتش

نقطه . سرخط

Gharibe GomnamG Hamed.sH HelorikaaH Zahra.HDZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe Gomnam

دانش-آموزان-آلاء
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      ریاضیا
      تجربیا
      همیار

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

حقیقتش قلمچی تو برنامه راهبردیش عمومیا رو گذاشته من نمیدونم برای عمومیا منبع بخرم براشون وقت بزارم چقدر وقت بزارم؟
        گیج شدم حقیقتش

Gharibe GomnamG آفلاین
        Gharibe GomnamG آفلاین
        Gharibe Gomnam

Gharibe Gomnam در تابستون امسال گفته است:

گیج شدم حقیقتش

خود قلمچی زیر برنامه راهبردی عمومیاش اینو نوشته
        توجه فرمایید که ازمونهای دروس عمومی در سال جدید در روزهای پنجشنبه قبل از هر ازمون اصلی برگزار خواهد شد که به صورت انلاین می‌باشد

حالا با این حال من چیکار بکنم؟

نقطه . سرخط

Reza A 0R 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

گیج شدم حقیقتش

Hamed.sH آفلاین
          Hamed.sH آفلاین
          Hamed.s
          فارغ التحصیلان آلاء

Gharibe Gomnam
          لطفا تا یه هفته بعد کنکور بمونین تا بدونین عمومی حذف شده یا نه چون قراره رئیس سنجش تایید نهایی و تصویب رو بده تا یه هفته بعد کنکور

نمیشه که تا وسط سال عمومی ها رو نخونین بعدش وسط سال بگن باز عمومی ها هست مسخره نکردن که خودشونو

amir jafariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • f.nalistF آفلاین
            f.nalistF آفلاین
            f.nalist
            ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده

سلام وقتتون بخیر
            اینی که میگم نظر خودم هستش و لطفا بهش گارد نگیرید
            طبق این تغییرات عمومیو این مسائل پیش اومده و طبق صحبت های مشاوران حرفه ای که در همایششون شرکت کردم( کسی که کارش برنامه ریزیه و درسش رو خونده یه تجربه زیادی داره )
            گفتند که یازدهمی ها فعلا تابستون عمومی رو کار نکنند چون در سال تحصیلی به اندازه کافی وقت هست و اون موقع نتایج قطعی تر میشه و ما هم میتونیم برسیم و اصلا نباید رد تابستون به عمومی توجه کرد
            خودتون هم دیدید که میگن جمع بندی دینی در 30 روز و فلان
            حالا ما یازدهممون رو تو تابستون کار نکنیم چیزی نمیشه
            و به نظر من باید منعطف باشیم نسبت به این صحبت ها چون هیچی معلوم نیست والکی نباید درگیر شیم فقط درصد ترکیب عمومی احتصاصیمون رو تغییر میدیم

موفق باشید

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

Gharibe Gomnam در تابستون امسال گفته است:

گیج شدم حقیقتش

خود قلمچی زیر برنامه راهبردی عمومیاش اینو نوشته
              توجه فرمایید که ازمونهای دروس عمومی در سال جدید در روزهای پنجشنبه قبل از هر ازمون اصلی برگزار خواهد شد که به صورت انلاین می‌باشد

حالا با این حال من چیکار بکنم؟

Reza A 0R آفلاین
              Reza A 0R آفلاین
              Reza A 0
              دانش آموزان آلاء

Gharibe Gomnam دروس عمومی فقط از دوازدهم هستن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

گیج شدم حقیقتش

HelorikaaH آفلاین
                HelorikaaH آفلاین
                Helorikaa

Gharibe Gomnam
                سلام ریحانه پیشنهاد من با شناختی که ازت دارم و تجربه خودم اینه
                تابستون اولا به خودت کمی فرصت بده استراحت کن تفریح کن بعد هم وقتی شروع به درس خوندن کردی خودتو تحت فشار نزار که خسته بشی بنظرم روزی ۵_۶ ساعت برات کفایت میکنه
                برا برنامه ریزیت هم تو زمینه اختصاصی دهمتو خوب ببند بعد اگه خواستی برا یازدهم پیشخوانی کنی زیست فصل ۱ و ۲ و فیزیک فصل ۱ رو پیشنهاد میکنم برات
                هرچند خودت با توجه به کلاسایی که داری یا علایقت میتونی بهتر دسته بندی کنی ولی پیشنهاد من اینه
                راجب عمومی هم من بهت میگم فقط زبان بخون و هرچقد میتونی دایره لغاتت رو گسترش بده
                زبان یه چیزیه که حتی اگه عمومی هارم حذف کنن بازم بدردت میخوره😂🚶🏻‍♀️

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • A آفلاین
                  A آفلاین
                  amirmohammad shakeri
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • f.nalistF f.nalist

سلام وقتتون بخیر
                    اینی که میگم نظر خودم هستش و لطفا بهش گارد نگیرید
                    طبق این تغییرات عمومیو این مسائل پیش اومده و طبق صحبت های مشاوران حرفه ای که در همایششون شرکت کردم( کسی که کارش برنامه ریزیه و درسش رو خونده یه تجربه زیادی داره )
                    گفتند که یازدهمی ها فعلا تابستون عمومی رو کار نکنند چون در سال تحصیلی به اندازه کافی وقت هست و اون موقع نتایج قطعی تر میشه و ما هم میتونیم برسیم و اصلا نباید رد تابستون به عمومی توجه کرد
                    خودتون هم دیدید که میگن جمع بندی دینی در 30 روز و فلان
                    حالا ما یازدهممون رو تو تابستون کار نکنیم چیزی نمیشه
                    و به نظر من باید منعطف باشیم نسبت به این صحبت ها چون هیچی معلوم نیست والکی نباید درگیر شیم فقط درصد ترکیب عمومی احتصاصیمون رو تغییر میدیم

موفق باشید

Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe Gomnam

@farzam-yousefi
                    سلام
                    بله اتفاقا خودمم داشتم فکرمیکردم که بهتره تابستون تخصصی بخونیم

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • HelorikaaH Helorikaa

Gharibe Gomnam
                      سلام ریحانه پیشنهاد من با شناختی که ازت دارم و تجربه خودم اینه
                      تابستون اولا به خودت کمی فرصت بده استراحت کن تفریح کن بعد هم وقتی شروع به درس خوندن کردی خودتو تحت فشار نزار که خسته بشی بنظرم روزی ۵_۶ ساعت برات کفایت میکنه
                      برا برنامه ریزیت هم تو زمینه اختصاصی دهمتو خوب ببند بعد اگه خواستی برا یازدهم پیشخوانی کنی زیست فصل ۱ و ۲ و فیزیک فصل ۱ رو پیشنهاد میکنم برات
                      هرچند خودت با توجه به کلاسایی که داری یا علایقت میتونی بهتر دسته بندی کنی ولی پیشنهاد من اینه
                      راجب عمومی هم من بهت میگم فقط زبان بخون و هرچقد میتونی دایره لغاتت رو گسترش بده
                      زبان یه چیزیه که حتی اگه عمومی هارم حذف کنن بازم بدردت میخوره😂🚶🏻‍♀️

Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam

@Felli
                      حقیقتش از علاف بودن بدم میاد😂😂
                      من درحالت عادی هم استراحت خودمو دارم ولی خب دوست ندارم بیکار باشم الان همین امروز که بیکارم اعصابم خورده🙄

نقطه . سرخط

HelorikaaH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Hamed.sH Hamed.s

Gharibe Gomnam
                        لطفا تا یه هفته بعد کنکور بمونین تا بدونین عمومی حذف شده یا نه چون قراره رئیس سنجش تایید نهایی و تصویب رو بده تا یه هفته بعد کنکور

نمیشه که تا وسط سال عمومی ها رو نخونین بعدش وسط سال بگن باز عمومی ها هست مسخره نکردن که خودشونو

amir jafariA آفلاین
                        amir jafariA آفلاین
                        amir jafari

@حامد-صباحی برای کنکور1402 حذف شده

Hamed.sH Farideh KhangahF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2

گیج شدم حقیقتش

Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HD
                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Gharibe Gomnam سیلام
                          به نظر من
                          تابستون زبان بخون از عمومی ها اختصاصی دهم رو عالی جمع کن مخصوصا فیزیک و زیست رو فیزیک مهم تره به نظر من چون زیست رو خیلی جا ها میشه ترکیبی دید و یه جورایی برات مرور هم میشه ولی واسه فیزیک باید یه مرت طولانی وقت بزاری و تست بزنی تا ماهر بشی
                          از یازدهم هم زیست رو حتما کار کن جون حجمش اقعا زیاده و بعد نوبت اول وقتی به تولید مثل برسی رسما پاره میشی😂 🙄
                          درباره ازمون هم نظر خاصی ندارم اگه من جای تو بودم فعلا واسه عمومی وقت نمیزاشتتم و یه ازمون تک درسی مثل ماز واسه زیست میرفتم
                          باز خودت هر طور تصمیم بگیری
                          موفق باشی😘 😄

So
                          What is the point
                          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • amir jafariA amir jafari

Hamed.sH آفلاین
                            Hamed.sH آفلاین
                            Hamed.s
                            فارغ التحصیلان آلاء

amir jafari
                            قطعیت اش یه هفته بعد کنکور مشخص میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • amir jafariA amir jafari

Farideh KhangahF آفلاین
                              Farideh KhangahF آفلاین
                              Farideh Khangah

amir jafari ممکنه حذف نشه
                              اگه هم حذف بشه کنکور خیلی سخت تر میشه حتی نمره ۱۹ امتحان نهایی از رتبه کنکور کسر میکنه

‌

amir jafariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Farideh KhangahF Farideh Khangah

amir jafari ممکنه حذف نشه
                                اگه هم حذف بشه کنکور خیلی سخت تر میشه حتی نمره ۱۹ امتحان نهایی از رتبه کنکور کسر میکنه

amir jafariA آفلاین
                                amir jafariA آفلاین
                                amir jafari

Farideh Khangah 10 بار میشه امتحان نهایی داد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

@Felli
                                  حقیقتش از علاف بودن بدم میاد😂😂
                                  من درحالت عادی هم استراحت خودمو دارم ولی خب دوست ندارم بیکار باشم الان همین امروز که بیکارم اعصابم خورده🙄

HelorikaaH آفلاین
                                  HelorikaaH آفلاین
                                  Helorikaa

Gharibe Gomnam
                                  خب علاف نباش
                                  ولی خودتم با درسا خفه نکن
                                  برو دنبال یه ورزشی مهارتی چیزی🚶🏻‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  پاسخ
                                  • پاسخ به عنوان موضوع