چجوری شروع کنم؟
-
سلام دوستان
من امسال میرم یازدهم(تجربی) اما از همون دهم سردرگم بودم که چطور باید این راه رو شروع کنم و همچنان سردرگمم...نمیدونم از کجا باید شروع کنم...اینکه هر درس رو چطور باید بخونم..اینکه بدون کلاس یا با کلاس چطور پیش برم چطور تست بزنم ...سر همه این جزییات گیرم...کسی میتونه کمکم کنه؟کسی این تجربه رو داشته؟ -
-
M Maede_Ebrahimi marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
من امسال میرم یازدهم(تجربی) اما از همون دهم سردرگم بودم که چطور باید این راه رو شروع کنم و همچنان سردرگمم...نمیدونم از کجا باید شروع کنم...اینکه هر درس رو چطور باید بخونم..اینکه بدون کلاس یا با کلاس چطور پیش برم چطور تست بزنم ...سر همه این جزییات گیرم...کسی میتونه کمکم کنه؟کسی این تجربه رو داشته؟Maede_Ebrahimi در چجوری شروع کنم؟ گفته است:
سلام دوستان
من امسال میرم یازدهم(تجربی) اما از همون دهم سردرگم بودم که چطور باید این راه رو شروع کنم و همچنان سردرگمم...نمیدونم از کجا باید شروع کنم...اینکه هر درس رو چطور باید بخونم..اینکه بدون کلاس یا با کلاس چطور پیش برم چطور تست بزنم ...سر همه این جزییات گیرم...کسی میتونه کمکم کنه؟کسی این تجربه رو داشته؟سلام به درسای مدرسه و حتی امتحاناش کمتر از امتحانای قلمچی/گزینه۲/غیره اهمیت بده. مهمترین چیز کنکوره و باید طبق سرفصلای برنامه آزمونات بخونی و بلد باشی و تو مباحثش بهترین باشی. سعی کن وقت رو درسنامه نذاری و بیشتر تست بزنییی فقط تستت. کتاب تست بخر حتی اگر گرون بود چاپای سال قبلتو بخر منتها تستاشونو تموم کن نذار اعداد ارقام تستا بترسوننت هر روز ۲۰۰ تا بزن سوالای وقت گیر رو بردار ببر کلاس معلمتو خفت کن روش راحت تر بت یاد بده انجمنم زیاد نیا
اینا چیزایی بود که اگر کنکوری ۱۴۰۱ ای بودی میگفتم بهت. ولی نمیدونم شرایط جدید و تاثیر معدل و اینا چطوریه اونا هم لحاظ کن -
Maede_Ebrahimi در چجوری شروع کنم؟ گفته است:
سلام دوستان
من امسال میرم یازدهم(تجربی) اما از همون دهم سردرگم بودم که چطور باید این راه رو شروع کنم و همچنان سردرگمم...نمیدونم از کجا باید شروع کنم...اینکه هر درس رو چطور باید بخونم..اینکه بدون کلاس یا با کلاس چطور پیش برم چطور تست بزنم ...سر همه این جزییات گیرم...کسی میتونه کمکم کنه؟کسی این تجربه رو داشته؟سلام به درسای مدرسه و حتی امتحاناش کمتر از امتحانای قلمچی/گزینه۲/غیره اهمیت بده. مهمترین چیز کنکوره و باید طبق سرفصلای برنامه آزمونات بخونی و بلد باشی و تو مباحثش بهترین باشی. سعی کن وقت رو درسنامه نذاری و بیشتر تست بزنییی فقط تستت. کتاب تست بخر حتی اگر گرون بود چاپای سال قبلتو بخر منتها تستاشونو تموم کن نذار اعداد ارقام تستا بترسوننت هر روز ۲۰۰ تا بزن سوالای وقت گیر رو بردار ببر کلاس معلمتو خفت کن روش راحت تر بت یاد بده انجمنم زیاد نیا
اینا چیزایی بود که اگر کنکوری ۱۴۰۱ ای بودی میگفتم بهت. ولی نمیدونم شرایط جدید و تاثیر معدل و اینا چطوریه اونا هم لحاظ کن@Sepehr-Alizadeh-1 ولی من خیلی از درسای دهم رو خوب نخوندم...خیلیاش
-
@Sepehr-Alizadeh-1 ولی من خیلی از درسای دهم رو خوب نخوندم...خیلیاش
Maede_Ebrahimi تو برنامت اونا هم دوره میشه نگران نباش