دهم قلب
-
سلام لطفا میشه بگین کدوم گزینه درسته؟
-
H helen hardy marked this topic as a question on
-
-
سلام لطفا میشه بگین کدوم گزینه درسته؟
helen hardy سلام. گزینه ۴ درسته. وقتی پیام به گره ی دوم میرسه ، برای زمان کوتاهی نگهش میدارم بعد میفرسته به دیواره بین بطن ها
-
helen hardy سلام. گزینه ۴ درسته. وقتی پیام به گره ی دوم میرسه ، برای زمان کوتاهی نگهش میدارم بعد میفرسته به دیواره بین بطن ها
Farhan Honar ممنون
دلیل رد گزینه دو هم خودم اینطوری گفتم که اول باید پیام به تمام بطن برسه تا خون داخل دهلیزها افزایش پیدا کنه.
درسته؟ -
Farhan Honar ممنون
دلیل رد گزینه دو هم خودم اینطوری گفتم که اول باید پیام به تمام بطن برسه تا خون داخل دهلیزها افزایش پیدا کنه.
درسته؟helen hardy نه . وقتی پیام الکتریکی در حال فرستاده شدن به ماهیچه ی دو بطنه، هنوز در مرحله ی انقباض دهلیزی هستیم. و دهلیز ها درحال انقباض اند و فشارخون زیاد است نه اینکه بعدا افزایش یابد.
نظر من اینه .
Matin Mousavi 1 درسته ؟ -
helen hardy نه . وقتی پیام الکتریکی در حال فرستاده شدن به ماهیچه ی دو بطنه، هنوز در مرحله ی انقباض دهلیزی هستیم. و دهلیز ها درحال انقباض اند و فشارخون زیاد است نه اینکه بعدا افزایش یابد.
نظر من اینه .
Matin Mousavi 1 درسته ؟Farhan Honar نه خب بیشترین فشار خون درون دهلیزها در انتهای انقباض بطنی هستش
-
Farhan Honar نه خب بیشترین فشار خون درون دهلیزها در انتهای انقباض بطنی هستش
helen hardy نه بنظرم من اینطور نیست. درسته در انتهای انقباض بطنی حجم خون دهلیز ها زیاده و فشار زیادی دارند . ولی انقباض عامل مهمتری برای فشاره
-
helen hardy نه بنظرم من اینطور نیست. درسته در انتهای انقباض بطنی حجم خون دهلیز ها زیاده و فشار زیادی دارند . ولی انقباض عامل مهمتری برای فشاره
Farhan Honar والا تا جاییکه من میدونم بیشترین فشار خون در دهلیزها در زمان انقباض بطنیه
اینو تو نشرالگو نوشته بود و خیلی سبز هم اشاره کرده بود بهش اگه اشتباه نکنم
البته خودم خیلی موافق این کتاب نیستم خیلی دانش آموزو گمراه میکنه و بنظرم غلط زیاد داره توش. -
Farhan Honar والا تا جاییکه من میدونم بیشترین فشار خون در دهلیزها در زمان انقباض بطنیه
البته خودم خیلی موافق این کتاب نیستم خیلی دانش آموزو گمراه میکنه و بنظرم غلط زیاد داره توش.helen hardy نه آقا!!! بیشترین فشار برا هر کسی، زمان انقباض خودشه!!
-
البته خودم خیلی موافق این کتاب نیستم خیلی دانش آموزو گمراه میکنه و بنظرم غلط زیاد داره توش.helen hardy البته این قبلاً تو کتاب بود .(چاپ ۹۷) الان حذف شده
-
helen hardy نه . وقتی پیام الکتریکی در حال فرستاده شدن به ماهیچه ی دو بطنه، هنوز در مرحله ی انقباض دهلیزی هستیم. و دهلیز ها درحال انقباض اند و فشارخون زیاد است نه اینکه بعدا افزایش یابد.
نظر من اینه .
Matin Mousavi 1 درسته ؟Farhan Honar باریک
دقیقا موافقم
-
helen hardy نه آقا!!! بیشترین فشار برا هر کسی، زمان انقباض خودشه!!
Matin Mousavi 1 مطمئنید؟
-
Farhan Honar باریک
دقیقا موافقم
-
Matin Mousavi 1 مطمئنید؟
helen hardy بله. اصلا با استدلال خودمون هم میشه فهمید دیگه!! بیشترین زمان فشار در دهلیز چه ربطی به بطن داره؟.
توی انقباض دهلیزه که خون رو میفرسته به بطن و ماهیچهاش منقبض میشه!
-
helen hardy بله. اصلا با استدلال خودمون هم میشه فهمید دیگه!! بیشترین زمان فشار در دهلیز چه ربطی به بطن داره؟.
توی انقباض دهلیزه که خون رو میفرسته به بطن و ماهیچهاش منقبض میشه!
Matin Mousavi 1 پس الان با توضیحات شما
بیشترین حجم خون با فشار خون فرق میکنه؟ -
Matin Mousavi 1 پس الان با توضیحات شما
بیشترین حجم خون با فشار خون فرق میکنه؟helen hardy بله
-
Matin Mousavi 1 ممنونم
-
H helen hardy has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 ممنونم