انگليسی تو زمان باقی مانده
-
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من انگلیسی لغات بگی نگی بلدم از لغات چن تا سوال معمول میاد ک میشه راحت جواب داد
بعد الان بنظرتون میشه ریدینگ یا گرامر یاد گرفت؟ کدومش بهتره
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401دانی عالی حسینی از لغت ۸تا سوال مستقیم میاد شاید یکی هم داخل کلوز تست بیاد
به نظر من گرامر راحت تر میتونی یاد بگیری -
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401دانی عالی حسینی بشین 504 رو به روش کد گذاری با تیک8 رو بخون که تیک8 رو اکثرا بلدی بعد هی مرور کن چون 15تا تست مربوط به لغته کلوز هم میتونی راحته، اگه مفهومو بگیری با راه حلی که گفتم
-
دانی عالی حسینی بشین 504 رو به روش کد گذاری با تیک8 رو بخون که تیک8 رو اکثرا بلدی بعد هی مرور کن چون 15تا تست مربوط به لغته کلوز هم میتونی راحته، اگه مفهومو بگیری با راه حلی که گفتم
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی طهماسبی در انگليسی تو زمان باقی مانده گفته است:
دانی عالی حسینی بشین 504 رو به روش کد گذاری با تیک8 رو بخون که تیک8 رو اکثرا بلدی بعد هی مرور کن چون 15تا تست مربوط به لغته کلوز هم میتونی راحته، اگه مفهومو بگیری با راه حلی که گفتم
بنظر من ایده جالبی نیست!
لغات زیادیه -
علی طهماسبی در انگليسی تو زمان باقی مانده گفته است:
بنظر من ایده جالبی نیست!
لغات زیادیهنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sepehr-Alizadeh-1 اینو ک فهمیدم) اگه وقت میشد این حرکتو انجام داد درد چی بود دگ
-
@Sepehr-Alizadeh-1 اینو ک فهمیدم) اگه وقت میشد این حرکتو انجام داد درد چی بود دگ
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهوقتی نیست حتی مثلا 3.4 ساعت مثلا برم سمت ریدینگ یا کلوز و بعد بدونم نمیتونم.... اذیت میشم دگ
-
@Sepehr-Alizadeh-1 اینو ک فهمیدم) اگه وقت میشد این حرکتو انجام داد درد چی بود دگ
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط SepehrAlizadeh انجام شدهدانی عالی حسینی در انگليسی تو زمان باقی مانده گفته است:
شما زحمت بکش لغات کتابا سه سالو خوب بخون، یه ده تا متن کتاب کارا رو بعد از تست با ترجمه بخون، شاید تعداد زیادی کلمه یاد نگیری، اما مهارت فهم جمله با کلمات آشنا پیدا میکنی، راحت تر با متنای انگلیسی کنار میای
من خودم دارم تاپیک لغت میذارم هر از چندگاهی، ولی بنظرم تو این تایم خونده هاتو تثبیت کن، استرسم نگیر -
دانی عالی حسینی در انگليسی تو زمان باقی مانده گفته است:
شما زحمت بکش لغات کتابا سه سالو خوب بخون، یه ده تا متن کتاب کارا رو بعد از تست با ترجمه بخون، شاید تعداد زیادی کلمه یاد نگیری، اما مهارت فهم جمله با کلمات آشنا پیدا میکنی، راحت تر با متنای انگلیسی کنار میای
من خودم دارم تاپیک لغت میذارم هر از چندگاهی، ولی بنظرم تو این تایم خونده هاتو تثبیت کن، استرسم نگیرنوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sepehr-Alizadeh-1 کاش میفهمیدم این درسا هم مهارتی آن میخوندم حیف..... گذشت تمام شد دگ
-
@Sepehr-Alizadeh-1 کاش میفهمیدم این درسا هم مهارتی آن میخوندم حیف..... گذشت تمام شد دگ
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدانی عالی حسینی در انگليسی تو زمان باقی مانده گفته است:
@Sepehr-Alizadeh-1 کاش میفهمیدم این درسا هم مهارتی آن میخوندم حیف..... گذشت تمام شد دگ
سخت نگیر اصلا وقت نمیکنی به زبان زیاد توجه کنی
-
سلام
وضعیت منم همینه
زبانم خوب نیست
شاید بدتر از شما
اکثر دانش آموزان حتی اون درسخونا همین وضعو دارن
تمرکز کن رو ما بقی دروس
بنظرم لغتو بخون که فقط صفر نزنی و گرامرم بخون
الان متن و کلوزو بیخیال شو چرا؟
چون اینا مهارتیه و سرعت میخواد.
اگه یاد گرفتی چیجوری بزنی که تو یه هفته بعیده این اتفاق بیوفته تو کنکور زمان زیادیو میگیره تو این زمانو بزار برای دروس دیگه ی عمومی که ضریب بالاتری داره
موفق باشی