تست 13
-
Faez Fateminia دیوونه شدیم به خدا
Matin Mousavi 1 برا هرسوال سه بار باید باز بسته کنم اپ رو
-
Faez Fateminia از سایتم خرابه
-
-
Faez Fateminia گیت وی!!!!آی هیت دت
Marzieh Abouei آیم ریِلی ساری🥲
-
Marzieh Abouei نه با سایت بهتره یه کمی
-
Marzieh Abouei دیگه بدتر
️
🥲
-
Marzieh Abouei نه با سایت بهتره یه کمی
@nazanin-mirzai بزا برم پس از سایت بیام
-
mehranmirzaei ولی یک وقتی میگه دانه های گرده ای نباید گرده نارس رو هم در نظر بگیریم؟؟
@M-an یه فکری برا ارور بکنید خواهشا
Matin Mousavi 1 در تست 13 گفته است:
mehranmirzaei ولی یک وقتی میگه دانه های گرده ای نباید گرده نارس رو هم در نظر بگیریم؟؟
شما جوابتون دوئه یا یک؟
-
Matin Mousavi 1 در تست 13 گفته است:
شما جوابتون دوئه یا یک؟
من confuse هستم ولی میگم۲
-
الان هم رو دو هم یک شک دارم
-
من confuse هستم ولی میگم۲
Matin Mousavi 1 یک رو یه کنکور درس گرفته بود مطمئنم ولی خودمم گندمه رو واسه دو دارم
-
Matin Mousavi 1 یک رو یه کنکور درس گرفته بود مطمئنم ولی خودمم گندمه رو واسه دو دارم
Marzieh Abouei درست میگن آخه، یعنی گرده نارس هم دیواره متخلخل داره؟
-
Marzieh Abouei نارس رو هم در نظر گرفته بود؟
-
Marzieh Abouei یه تست زدم چند روز پیش هر گیاه ۶n رو که گفته بود فقط گندم درنظر گرفته بود و واسه توجیحش هم گفته بود فقط این توی کتابه
-
Marzieh Abouei نارس رو هم در نظر گرفته بود؟
Matin Mousavi 1 نمیدونم ولی همینو گفته بودمنم اولش بهش شک کردم ولی استاد موقاری درست گرفتن
-
به طور معمول كدام گزينه درست است؟
۱- هر گياهي كه گل دوجنسي و گلبرگ هاي جدا از هم دارد، دانه هاي گرده اي با ديواره متخلخل توليد ميكند.
۲- هر گياهي كه براي گل دادن به گذراندن يك دوره سرما نياز دارد، در سال دوم، رشد رويشي و زايشي مينمايد.
۳-هر گياهي كه ساقۀ افقي تخصص يافته اي در زير زمين دارد، گل هايي كاملاً وابسته به باد براي گردهافشاني توليد ميكند.
۴- هر گياهي كه توانايي توليد دانه اي با رويش زيرزميني دارد، در مغز ريشه، فاقد بافت نرم آكنه اي (پارانشيمي) است.mehranmirzaei در تست 13 گفته است:
۱- هر گياهي كه گل دوجنسي و گلبرگ هاي جدا از هم دارد، دانه هاي گرده اي با ديواره متخلخل توليد ميكند.
۲- هر گياهي كه براي گل دادن به گذراندن يك دوره سرما نياز دارد، در سال دوم، رشد رويشي و زايشي مينمايد.
۳-هر گياهي كه ساقۀ افقي تخصص يافته اي در زير زمين دارد، گل هايي كاملاً وابسته به باد براي گردهافشاني توليد ميكند.
۴- هر گياهي كه توانايي توليد دانه اي با رويش زيرزميني دارد، در مغز ريشه، فاقد بافت نرم آكنه اي (پارانشيمي) است.پاسخ :گزینه 1
(کنکور تجربی 1400 خارج) -
mehranmirzaei در تست 13 گفته است:
۴- هر گياهي كه توانايي توليد دانه اي با رويش زيرزميني دارد، در مغز ريشه، فاقد بافت نرم آكنه اي (پارانشيمي) است.پاسخ :گزینه 1
(کنکور تجربی 1400 خارج)mehranmirzaei استاد میشه گزینه۲و۱ رو یه تحلیل کپسولی بکنین
-
mehranmirzaei در تست 13 گفته است:
(کنکور تجربی 1400 خارج)mehranmirzaei استاد قبول دارین گزینه دو رو هم درست میگیرن؟
-
mehranmirzaei استاد قبول دارین گزینه دو رو هم درست میگیرن؟
Marzieh Abouei در تست 13 گفته است:
mehranmirzaei استاد قبول دارین گزینه دو رو هم درست میگیرن؟
گندم نوعی گیاه است که برای گل دادن نیاز به گذروندن یک دروه سرما دارد اما این گیاه علفی با طول عمر کمتر از یک سال است.