پک ریاضی راه ابریشم
-
سلام به همه
من امسال یازدهمم تموم شد میخوام برم دوازدهم که سال 1402 کنکور باید بدم میخواستم بدونم پک ریاضی راه ابریشم از تابستون میتونم شروع کنم یا باید تا مهر صبر کنم ؟ -
سلام از تابستون شروع کن .
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسیما پناهی میگم تو راه ابریشم داشتی؟ برای شما از کی راه ابریشم جدید اومد تا بخرین؟
-
پریسیما پناهی اگه از تابستون شروع کنم پکیج هر آپدیتی بده برای من هم میاد
-
Mahdi Parandakht در پک ریاضی راه ابریشم گفته است:
آره فک کنم آپدیت ها میاد البته اگه راه ابریشم از نو ضبط بشه دیگه برای کسایی که راه ابریشم ۱ رو دارن فعال نمیشه
-
پریسیما پناهی میگم تو راه ابریشم داشتی؟ برای شما از کی راه ابریشم جدید اومد تا بخرین؟
Michael Vey در پک ریاضی راه ابریشم گفته است:
پریسیما پناهی میگم تو راه ابریشم داشتی؟ برای شما از کی راه ابریشم جدید اومد تا بخرین؟
من سال قبل اوایل شهریور تهیه کردم با این حال متاسفانه نتونستم کامل تمومش کنم چند روز دیگه هم کنکور دارم
-
آره فک کنم آپدیت ها میاد البته اگه راه ابریشم از نو ضبط بشه دیگه برای کسایی که راه ابریشم ۱ رو دارن فعال نمیشه
پریسیما پناهی الن من تا کی باید صبر کنم تا راه ابریشم 2 بیاد
-
والا به نظرم اگه خبری از راه ابریشم ۲ بود تا حالا مطرح کرده بودن دستاندرکاران آلا
حالا شما تا پس از کنکور ۱۴۰۱ صبر کنید قطعا اون موقع اطلاع رسانی میکنن -
Michael Vey در پک ریاضی راه ابریشم گفته است:
من سال قبل اوایل شهریور تهیه کردم با این حال متاسفانه نتونستم کامل تمومش کنم چند روز دیگه هم کنکور دارم
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسیما پناهی اوو.. فایتینگگگ :>>>
-
پریسیما پناهی
امروز اولین روز تابستون هست