حذف دروس عمومی
-
سلام دوستان خسته نباشید راجب این مصوبه جدید حذف درسای عمومی خواستم بدونم الان تصویبه دیگه نخونیم اینارو برای کنکور؟؟بعد اینکه نحوه محاسبه اینا ینی فارسی وعربی وزبان ودین وزندگی از نمرات امتحان نهایی دوازدهم محاسبه میشه؟
-
سلام دوستان خسته نباشید راجب این مصوبه جدید حذف درسای عمومی خواستم بدونم الان تصویبه دیگه نخونیم اینارو برای کنکور؟؟بعد اینکه نحوه محاسبه اینا ینی فارسی وعربی وزبان ودین وزندگی از نمرات امتحان نهایی دوازدهم محاسبه میشه؟
amir mahdi salimi
سلام
بله دروس عمومی برای کنکور ۱۴۰۲ حذف شده(هم اخبار گفت هم سایت سنجش پس هیچ شکی توش نیست مگر اینکه یهویی بیان بگن پشیمون شدیم! که فعلا پشیمون نشدن) ولی توی امتحانات نهایی میاد
و اینکه فکر کنم رتبه کنکور، از جمع نتایج نهایی و نتایج کنکور به دست میاد(یعنی قبلا که تاثیر آزمون نهایی مثبت بود، الان قطعی شده و تاثیر کنکور که قطعی بوده هوزم هم قطعی هست)
اگر جایی رو اشتباه گفتم ممنون میشم در جریان بزارید -
-
سلام هنوز تایید نشده از شورای انقلاب فرهنگی نمیدونم چی چی
مسخره شدیم قشنگ دست اینا -
amir mahdi salimi
سلام
بله دروس عمومی برای کنکور ۱۴۰۲ حذف شده(هم اخبار گفت هم سایت سنجش پس هیچ شکی توش نیست مگر اینکه یهویی بیان بگن پشیمون شدیم! که فعلا پشیمون نشدن) ولی توی امتحانات نهایی میاد
و اینکه فکر کنم رتبه کنکور، از جمع نتایج نهایی و نتایج کنکور به دست میاد(یعنی قبلا که تاثیر آزمون نهایی مثبت بود، الان قطعی شده و تاثیر کنکور که قطعی بوده هوزم هم قطعی هست)
اگر جایی رو اشتباه گفتم ممنون میشم در جریان بزارید@محمد-خراسانی ;کاملا درسته ممنون
-
amir mahdi salimi سلام هنوز رییس جمهور امضا نکرده و قطعی نیست و بوی تعویق میاد که برای ۱۴۰۲ اجرا نشه
و قبلا تو سایت سنجش بود الان از سایت سنجش کلا حذف شده تو آرشیو ها هم نیستAzx Azxc https://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=7638
ولی اینجام گفتن ک عمومی حذفه واینکه به قول دوستمون هم دبیر شورا هم دکتر پورعباس توی اخبارم گفتن -
سلام هنوز تایید نشده از شورای انقلاب فرهنگی نمیدونم چی چی
مسخره شدیم قشنگ دست ایناMariya Musavi شاید به خاطر غافلگیری مافیای کنکور اینجوری به لا تکلیف گزاشتنمون ولی اونام دروس عمومی رو از ازموناشون حذفیدن
-
amir mahdi salimi بازم ممنون از نظراتتون کس دیگه ای نظری داش بگه ممنون
-
Azx Azxc https://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=7638
ولی اینجام گفتن ک عمومی حذفه واینکه به قول دوستمون هم دبیر شورا هم دکتر پورعباس توی اخبارم گفتنamir mahdi salimi اون مصوبه تصویب شده ولی ابلاغ نشده و برای ابلاغ باید رییس جمهور امضا کننده و رییس سازمان سنجش هم چند روز پیش گفت تا ۱۵ تیر قضیه کنکور ۱۴۰۲ مشخص میشه و کارشناسان در این مورد میگویند که برای ۱۴۰۲ این مصوبه نمیرسد چون زیرساخت وجود ندارد و این مصوبه به مافیا کنکور ضرر نمیزنه چون اگر عمومی تستی حذف بشه به سمت عمومی تشریحی میرند و از حالا شاید هستیم که پکیچ هایی مخصوص امتحان نهایی منتشر کردند