Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
حل مساله ترمودینامیک
-
سوال زیر توسط استاد جهانبخش طرح شده است
در دمای برابر اگر جرم 10 لیتر از یک گاز کامل در فشار 3.2 اتمسفر برابر 90 گرم باشد جرم 30 لیتر آن گاز در فشار 5 اتمسفر چقدر است؟
چه راه حلی پیشنهاد می دهید ؟
-
استاد جهانبخش کیه؟ سوال سختی نیست بهش میگن بازی با فرمول.
والا اینجا تجهیزات نداره. باید یکم با فرمول معادله حالت بازی کنی. اگه نتونستی بگو برات بزارم.جواب اخر تقریبا 421 گرم هست .بد عدد هست باید او ممیزی درست بشه. این جور عددا تو کنکور نمیدن.
-
جواب 450 هست
ولی از هر راهی میرم بدست نمیاد این -
معادله حالت دو حالت مسئله رو بنویس و برهم تقسیم کن
-
طبق معادله حالت چند روشی که حل کردم جواب می شود 421.875
راه حل: نسبت بین فشار و حجم در حالت اول بر جرم گاز مساوی است با فشار و حجم در حالت دوم بر جرم آن.ابتدا دو معادله حالت برای دو حالت گاز و سپس ساده کردن مشترکات دو معادله.
البته استاد جهان بخش می فرمایند جواب 450 می شود. (تماشا فیزیک جلسه 4: دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف) انتهای درس
-
God;3700 said:
طبق معادله حالت چند روشی که حل کردم جواب می شود 421.875
راه حل: نسبت بین فشار و حجم در حالت اول بر جرم گاز مساوی است با فشار و حجم در حالت دوم بر جرم آن.ابتدا دو معادله حالت برای دو حالت گاز و سپس ساده کردن مشترکات دو معادله.
البته استاد جهان بخش می فرمایند جواب 450 می شود. (تماشا فیزیک جلسه 4: دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف) انتهای درس
من که گفتم بازی با فرمول کاری نداره.شاید اعداد رو اشتباه گفتن ایشون. تازه اعدادش رند نیست 3.2 خیلی بد هست بایذ یک چیز باشه ساده بشه مثل 36.
به هر حال آفرین کارتون خوب بود اما تو کنکور سعی کنید فرمول اماده اینطوری کم حفط کنید بلکه به مفهومش توجه کنید.
موفق باشید -
فرمول آماده نبود با یه کم وقت گذاشتم از فرمول حالت بدست آوردم pv = nrt و با ساده کردن موارد مشابه.
البته یک راه حل دیگه اساتید پیشنهاد دادن که اصولی تر هست اگر جواب تغییر کرد درج می کنم
یاحق
-
God;3704 said:
فرمول آماده نبود با یه کم وقت گذاشتم از فرمول حالت بدست آوردم pv = nrt و با ساده کردن موارد مشابه.
البته یک راه حل دیگه اساتید پیشنهاد دادن که اصولی تر هست اگر جواب تغییر کرد درج می کنم
یاحق
من نگفتم اماده بود گفتم که مثلا اینو برای کنکور به عنوان فرمول اماده استفاده نکنید.
چه راهی؟ -
سلام از این به بعد هرچی سوال داشتین نگران نباشین گروه آموزش آنلاین پادرس کلاسهای خصوصی رو به صورت آنلاین برگزار میکنه یعنی هر وقت و هر زمان ممکن فقط باید به اینترنت وصل بشی
[url=http://www.paadars.com]گروه آموزش آنلاین پادرس[/url][COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
ترمودینامیک یکی از بخشهای شیرین فیزیک هستش به شرطی که معلم خوب توضیح داده باشه کلا فیزیک درس شیرینیه به نظر من بهتره از معلم خصوصی خوب برای اینکار استفاده کنیم یا اگه شرایط استفاده از معلم خصوصی رو ندارین (بخاطر هزینه یا سایر موارد) بهتره از کلاسهای آنلاین خصوصی گروه آموزش آنلاین پادرس استفاده کنید به نظرم هم خوبه هم به صرفه است.