chem2/F1
-
من تایپیکو کامل نخوندم
در حال خوندنم الان://
نکات تموم شد ی ده مین دیگه فصل سه رو بریم؟؟Mahan Xodayi 2
نه هنوز اصن هیدروکربنا موندن -
Mahan Xodayi 2
نه هنوز اصن هیدروکربنا موندننوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa اهان
-
یک سوال شما الان بین رنگ مواد (اگر داخل صحیح و غلط ها ) به تیره بودن و نبودنش اشاره نکنه ، حساس هستین و غلط میگیرین؟
Mr Unknown XD
نه والا ما همین ک چشامون کتابو کلمات و میبینه کلامونو میندازیم بالا ب تناژ رنگا کار نداریم -
یک سوال شما الان بین رنگ مواد (اگر داخل صحیح و غلط ها ) به تیره بودن و نبودنش اشاره نکنه ، حساس هستین و غلط میگیرین؟
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD تیره بودنش اشاره نکنه فک نکنم بشه ایراد گرفت...
-
هیدروژن سیانید تو کتاب هس ولی زخم میزنه ب خاطر بارش
ترکیب یونی نیستش حواستون باشه
-
@soniaaa در chem2/F1 گفته است:
هیدروژن سیانید مگه بارداره؟ من فکر میکنم خود سیانید CN باردار باشه
-
گزاره
نقطه جوش دمایی است که در ان یک گاز مایع میشود
ص یا غ ؟ -
هیدروژن سیانید مگه بارداره؟ من فکر میکنم خود سیانید CN باردار باشه
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهMr Unknown XD
نه منظورم همون یون سیانیده
چون یون سیانید یک بار منفیه
و پروتون هم یک بار مثبت
ب خاطر همون ادم اشتباه میکنه -
گزاره
ص یا غ ؟این جمله درسته دیگه ؟
-
گزاره
ص یا غ ؟این جمله درسته دیگه ؟
Mr Unknown XD
بله درسته متن کتاب بود خودم همیشه از روش رد میشدم جدیدا دیدمش گفتم شاید کسی مث من باشه -
منیزیم و الومینیم
خاکستری ان
ب علت استحکام در ساخت ظروف اشپزخانه کاربرد دارن%(#ff0000)[اینکه منیزیم تو ساخت ظروف اشپز خانه کاربرد داشته باشه رو شک دارم من این نکته رو از میکرو برداشتم اما منیزیم ک یک فلز شدیدا واکنش پذیره اینک تو ساخت ظروف ب کار بره منطقی نیس ب نظر خودم]
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa نه خیلی سبزم گرفته بودش طبق عکس کتاب نکتشو در اوردن
-
@soniaaa نه خیلی سبزم گرفته بودش طبق عکس کتاب نکتشو در اوردن
Mahan Xodayi 2
عاها پس حله مرسی -
Mr Unknown XD
بله درسته متن کتاب بود خودم همیشه از روش رد میشدم جدیدا دیدمش گفتم شاید کسی مث من باشهنوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa ببخشید مگه برم تو دمای اتاق مایع نیستش؟
-
@soniaaa ببخشید مگه برم تو دمای اتاق مایع نیستش؟
Mariya Musavi در chem2/F1 گفته است:
چرا مایعه به نظرم چطور؟
-
Mariya Musavi
بله ولی ربطش ب اینو نفهمیدم -
Mariya Musavi
بله ولی ربطش ب اینو نفهمیدمنوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa جمله تون اینو میگه که اگه به یک گازی دمایی وارد بشه به حالت مایع در میاد
ولی در اتاق ما دمایی وارد برم نمیکنیم خودش مایع هستش -
-
@soniaaa جمله تون اینو میگه که اگه به یک گازی دمایی وارد بشه به حالت مایع در میاد
ولی در اتاق ما دمایی وارد برم نمیکنیم خودش مایع هستشMariya Musavi در chem2/F1 گفته است:
@soniaaa جمله تون اینو میگه که اگه به یک گازی دمایی وارد بشه به حالت مایع در میاد
ولی در اتاق ما دمایی وارد برم نمیکنیم خودش مایع هستشنه اینو نمیگه بد خوندین
تعریف نقطه جوش طبق کتاب
دمایی که که در ان مایعی میجوشد یا گازی در ان مایع میشود
چون قسمت دوم اکثرا بچه ها نمیدونن همیشه میاد تو مورد شماریا منم اوردم ب چشمتون بخوره -
برم مایع قرمز رنگه
بخار برم نارنجیه -
ساده ترین هیدروکربن سیر نشده ؟؟