نمودار تجربی ۹۱
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-

-
Mr Unknown XD
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mr Unknown XD
توی سوال 2
گزینه 2 و 4 چرا رد شد؟ -
Mr Unknown XD
توی سوال 2
گزینه 2 و 4 چرا رد شد؟Sara_R چون مشتق در نقطه ۰ رو داخل شکل هاش (۰) در نظر گرفته اما طبق چیزی که من مشتق گرفتم از عبارت در نقطه ۰ مشتق نباید ۰ باشه یعنی خط افقی نباید باشه
-
کلا روند حل این سوالات همینه شما با سه مرحله روبرویی که البته برای شما ۲ مرحله هست ،،،،، مرحله اول f هست یا خود تابع ،، بعدش میریم سراغ f' یا مشتق ،،، مرحله بعدی میریم سراغ عطف که شما نیاز ندارین بهش
-
Sara_R چون مشتق در نقطه ۰ رو داخل شکل هاش (۰) در نظر گرفته اما طبق چیزی که من مشتق گرفتم از عبارت در نقطه ۰ مشتق نباید ۰ باشه یعنی خط افقی نباید باشه
Mr Unknown XD مشتق تابع سوال 2 صفر نمیشه؟
-
Sara_R خیر شما مشتق بگیرین ،،، صفرو جاگذاری کنیم بخش یک تیکه صفر داخل مخرج میوفته در نتیجه مشتق یکی از بی نهایت ها میشه
-
Sara_R خیر شما مشتق بگیرین ،،، صفرو جاگذاری کنیم بخش یک تیکه صفر داخل مخرج میوفته در نتیجه مشتق یکی از بی نهایت ها میشه
Mr Unknown XD اها درسته ممنونم🌸
-
Sara_R

اون بخشی که نوشتم -
Mr Unknown XD
اینم ببینید
چیکارش کنم؟
همشون مشتقشون توی یک صفره

-
Sara_R

اون بخشی که نوشتمMr Unknown XD بله بله🌸
-
Mr Unknown XD
اینم ببینید
چیکارش کنم؟

Sara_R در نمودار تجربی ۹۱ گفته است:
Mr Unknown XD
اینم ببینید
چیکارش کنم؟

ببین روندم همون رونده هیچ تفاوتی نکرده،، دونه دونه تا تهش بررسی کن گزینه هاش حذف میشن -
Mr Unknown XD بله بله🌸
Sara_R من فقط پاک نویس نکردم ،، ببین مرحله هارو به ترتیب انجام دادم یک خورده کثیف شد ولی ،، بیین اول fرو نگاه کردم دیدم به نتیجه ای نرسیدم ،،، بعدش مشتق گرفتم ،، یک ریشش رو حدس زدم بعد سعی کردم عبارت رو تجزیه کنم (با هورنر رفتم هرجور راحتی انجام بده) خب تجزیه کردم جدول تعیین علامتشو کشیدم ،، به این نتیجه رسیدم دور و برش تماما صعودیه ، گزینه های دیگه حذف شدن
-
Sara_R در نمودار تجربی ۹۱ گفته است:
Mr Unknown XD
اینم ببینید
چیکارش کنم؟

ببین روندم همون رونده هیچ تفاوتی نکرده،، دونه دونه تا تهش بررسی کن گزینه هاش حذف میشنMr Unknown XD ممنونم🌸