chem2/F2
-
ببخشید من ی نکته نوشته بودم انتالپی خواست ولی ارزش سوختی داده بود ازش استفاده میکردیم پیدا نمیکنم شما همچین چیزی یادتونه ؟
@soniaaa نکتشو پایین گفتن ارزش سوختی همون انتالپی تقسیم بر جرم مولیه
-
@soniaaa نکتشو پایین گفتن ارزش سوختی همون انتالپی تقسیم بر جرم مولیه
Mahan Xodayi 2
اها الان پیدا نمیکنم فک کنم همون باشه -
انفجار واکنشی بسیار سریع که مواد مایع یا جامد مقدار زیادی گاز ازاد میکنند این گاز ها ردپای کربن دی اکسید رو افزایش میدن
افزودن سدیم کلرید به نقره نیترات باعث تشکیل نقره کلرید سفید رنگ که ته نشین شده است میشود این واکنش سریع انجام مشود
زنگ زدن اهنگ واکنشی کند
و پوسیدگی کاغذ واکنش بسیار کند -
به طور کلی اگر جرم یکسانی از کربوهیدرات های مختلف بسوزد گرمای حاصل از سوختن هیدروکربن سبک تر است.
-
هر چه در جدول تاوبی از بالا به پایین حرکت میکنیم واکنش پذیری بیشتر میشود پس سرعت واکنش بیشتر میشود
-
در میان الکل ها نیز مشابه با هیدروکربن ها هرچه جرم مولی یک الکل بیشتر باشد گرمای سوختن آن بیشتر و آنتالپی سوختن آن منفی تر است.
-
گرمای سوختن یک آلکان از گرمای سوختن الکل هم کربن با آن بیشتر است زیرا در ساختار الکل ها پیوندهای قطبی و قوی وجود دارد که برای شکستن آن انرژی بیشتر می شود بنابراین این گرمای آزاد شده از سوختن الکل کمتر است.
-
به طور کلی مقایسه حرارت احتراق آلکان ها، آلکن ها، آلکین ها و الکل های کربن یکسان به شرح زیر است:
الکان
الکن
الکل
الکین
زیاد ب کم -
محلول بنفش رنگ پتاسیم پرمنگنات با یک اسید الی بهکندی انجام میشود ولی با افزایش دما سریع بی رنگ میشود
هیدروژن پراکسید به کندی واکنش میدخد اما اکر پتاسیم یدید بعنوان کاتالیزگر اضافی کنیم سرعت واکنش زیاد میشه -
به طور کلی اگر جرم یکسانی از کربوهیدرات های مختلف بسوزد گرمای حاصل از سوختن هیدروکربن سبک تر است.
@soniaaa در chem2/F2 گفته است:
به طور کلی اگر جرم یکسانی از هیدروکربن های مختلف بسوزد گرمای حاصل از سوختن هیدروکربن سبک تر بیشتر است.
%(#ff0026)[اصلاح]
-
انرژی مور نیاز یاخته های بدن چگونه تامین میشه؟
فرایند های سخت و پیچیده
ب اسانی
کدومش؟ -
@soniaaa فرایند سخت
-
@soniaaa فرایند سخت
Mahan Xodayi 2
از سری تله های قلمچی
قید کتاب ب اسانی
خودم زخم خورددم ینیاا -
بنزوئیک اسید
از خانواده کربوکسیلیک اسید هاست
حلقیه اروماتیک بنزنی دارد
حلالیت ان در اب زیاد است چون از سمتoH با ای واکنش میدهد
از نگهدارنده هاست در تمشک و توت فرنگی هم هست
پنج پیوند کربن هیدروژن داریم -
Mahan Xodayi 2
از سری تله های قلمچی
قید کتاب ب اسانی
خودم زخم خورددم ینیاا@soniaaa پس زیست چی میگه:////
-
@soniaaa پس زیست چی میگه:////
Mahan Xodayi 2
تو شیمی ااسونه تو زیست سخته -
هیدروکربنی که در ان تعداد H سه برابر Cاست کدومه؟
-
Mahan Xodayi 2
تو شیمی ااسونه تو زیست سخته@soniaaa شیمی اشتباه میگه کربس و گلیکولیز و ....همش اثبات میکننن://
به هر حال ممنون این تست بود ی منفی میگرفتم -
@soniaaa معروفه؟؟از اسیداس!؟
انگار بیس سوالیه!!! -
@soniaaa معروفه؟؟از اسیداس!؟
انگار بیس سوالیه!!!Mahan Xodayi 2
C2H6
تنها هیدروکربنه ک این ویژگیو داره
تو ی تست بود بعد از کلی حلیات ب این میرسیدی ک تعداد اچ س برابر کربناست بعد تازه جرم مولیشو میخواست
خیلی خفن بود برش داشتم