راه ابریشمی ها بیاین نظر بدید لطفا
-
سلام من رشته ام تجربیه و کنکوری ۱۴۰۲ام و قصددارم پکیج راه ابریشم آلارو تهیه کنم میشه نظراتتون و درباره این پکیج بگید شماکه استفاده کردید راضی بودید؟
بعد اینکه پکیج امسال کی آماده میشه شما میدونید!)
ممنون میشم جواب بدید -
سلام من رشته ام تجربیه و کنکوری ۱۴۰۲ام و قصددارم پکیج راه ابریشم آلارو تهیه کنم میشه نظراتتون و درباره این پکیج بگید شماکه استفاده کردید راضی بودید؟
ممنون میشم جواب بدیدسلام
اگه برا تک درس خریدین به نظرم باز منطقیه ولی بازم این در نظر بگیرین که شما مدرسه حضوری خواهید رفت و تعداد این فیلم ها کمی زیاده و این دوره ها برای دوران غیر حضوری طراحی شده بود اگه بخوای برا یه رشته تاپ بجنگی و در کنارش خودت تست هم بزنی و دروس دیگه رو برسونی واقعا نمیشه. ولی حتما زمان رو در نظر بگیرین.
موفق باشید
-
ممنون میشم جواب بدیدفاطمه 3 من فق فیزیک طلوعی حتما بگیر معلم بهتر پیدا نمیکنی دو تتا مسائل استاد صنیعی اینا دو عالین
ریاصی آریان حیدری کلاسینو اگ تجربی ایی ریاضی ثابتی بنظرم -
فاطمه 3 من فق فیزیک طلوعی حتما بگیر معلم بهتر پیدا نمیکنی دو تتا مسائل استاد صنیعی اینا دو عالین
ریاصی آریان حیدری کلاسینو اگ تجربی ایی ریاضی ثابتی بنظرمو چون مدرسه قراره بری همایش آرش و تایتان بگیر طلوعی و تتایی ک گفتم راه ابریشم وقتت نمیشه عمومیا هم خودت بخون و از معلم مدرسه کمک بگی
-
سلام من هم شرایطم دقیق مثل شماست و من راه ابریشم شیمی رو خریدم و فعلا فقط پیله رو دیدم ولی چون فیلم های صفر تا صد استاد پویان نظر رو دیدم این محصول رو خریدم
-
ممنون میشم جواب بدیدفاطمه 3 سلام پارسال از نیمه تیر شروع شد..بله راه ابریشم خیلی خیلی کامل و عالیه و حجمش زیاده..اگر میخواید تهیه کنید ،ترجیحا تو تابستون تهیه کنید که برسید همه قسمت هارو ببینید..موفق باشید
-
و چون مدرسه قراره بری همایش آرش و تایتان بگیر طلوعی و تتایی ک گفتم راه ابریشم وقتت نمیشه عمومیا هم خودت بخون و از معلم مدرسه کمک بگی
دانی عالی حسینی مگ عمومیا حذف نشدن؟
-
دانی عالی حسینی مگ عمومیا حذف نشدن؟
فاطمه 3 خیر هنوز چیزی مشخص نیست..اگر تا 15 تیر اعلام نکنن ،1402 هم طبق روال قبل انجام میشه انشالله
-
ممنون میشم جواب بدید -
فاطمه 3 اگه از همین تابستون با برنامه خودت کم کم شروع کنی،وسواس به خرج ندی و بعد هر مبحث حتما تستاشو بزنی،خیلی کامله.با همینا که گفتم پیش بری رتبه زیر ۱۰۰ قشنگ میاری
nazanin karima چطوری شما رتبه قطعی زیر ۱۰۰ میدید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! معلم کتاب فقط وسیلن تا تلاش و استمرار و برنامه ریزی نباشه هیچی نمیشی
-
nazanin karima چطوری شما رتبه قطعی زیر ۱۰۰ میدید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! معلم کتاب فقط وسیلن تا تلاش و استمرار و برنامه ریزی نباشه هیچی نمیشی
@Ali-Tajik-1 خب ایشونم همینو گفتن یجورایی دیگ
-
@Ali-Tajik-1 خب ایشونم همینو گفتن یجورایی دیگ
-
@Ali-Tajik-1 متاسفانه فق 180 ثانیه بعد ارسال پیام میتونی پاک یا ویرایش کنی :*>
-
سلام مدرس های راه ابریشم اکثرا عالین ولی یک مشکل بزرگ حجم زیاد فیلم هاست به خصوص در شیمی و ریاضی و یک مشکلی که شاید براتون ناخودآگاه پیش بیاد عادت به فیلم دیدن تنهاست به نظرم یک منبع خوب تستی به علاوه ۰ تا ۱۰۰ خیلی بهتر
-
@Ali-Tajik-1 چقدر زیاده فیلم ها ؟
فیلم آموزش همون صفر تا صده و فیلم مخصوص را ابریشم حل تست های جزوه است؟
تقریباً این طور متوجه شدم که آنقدر فیلم ها وقت گیر بودن که تعداد تست کم شده -
@z-Gheib فیلم آموزش راه ابریشم با 0تا ۱۰۰ فرق داره یکم آموزش راه ابریشم به غیر شیمیش مختصر تر از ۰ تا ۱۰۰ طبیعی هم هست چون کنکوری هستید دیگه و خیر تعداد تست ها کم نشده برای اختصاصی ها حدودا ۲۰۰ تا تست تسلط داره هر فرسنگ به غیر تحلیل آزمون
-
z Gheibi نمیدونم چرا نمیتونم برم تو محصولات خریداری شده؟ - هر فرسنگ اختصاصی تقریبا حول ۵۰ تا فیلم داره( اموزش و حل تست) و شما هم که نمیتونید بدون تست چیزی یاد بگیرید به هر حال پنلم باز شه بیشتر توضیح میدم
-
ممنون میشم جواب بدیدفاطمه 3 فیزیک رو حتما بگیر فیزیک خوب بود . خودم کازرانیان داشتم راضی بودم . ریاضی هم استاد ثابتی خوب هستن به شرطی که به همه ویدئو هاش نگاه کنی و از الان تمام تست هاشو بزنی