شناسنامه عکسدار
-
وقت بخیر ، اگه برای کنکورمون شناسنامه عکس دار نباشه و گواهی اشتغال به تحصیل رو ببریم و دفترچه ی بیمه قبلی که عکسش با عکس کارت ورود به جلسه یکیه ولی چون دفترچه بیمه ها الکترونیکی شده نسخه ای که من دارم تاریخ انقصاش برای اخر ۹۸ عه
میشه کاری کرد که گیر ندن؟
خیلی استرس دارم با وجود اینکه گواهی اشتعال به تحصیلم رو گرفتم الان متوجه شدم شناسنامم رو عکسدار نکردم و میترسم از ورودم به حوزه ممانعت بشه -
وقت بخیر ، اگه برای کنکورمون شناسنامه عکس دار نباشه و گواهی اشتغال به تحصیل رو ببریم و دفترچه ی بیمه قبلی که عکسش با عکس کارت ورود به جلسه یکیه ولی چون دفترچه بیمه ها الکترونیکی شده نسخه ای که من دارم تاریخ انقصاش برای اخر ۹۸ عه
خیلی استرس دارم با وجود اینکه گواهی اشتعال به تحصیلم رو گرفتم الان متوجه شدم شناسنامم رو عکسدار نکردم و میترسم از ورودم به حوزه ممانعت بشهsemi در شناسنامه عکسدار گفته است:
خیلی استرس دارم با وجود اینکه گواهی اشتعال به تحصیلم رو گرفتم الان متوجه شدم شناسنامم رو عکسدار نکردم و میترسم از ورودم به حوزه ممانعت بشهسلام برین ثبت احوال شناسنامه عکس دارو ک بهتون نمیدن ولی یه کاغذی چیزی میدن ک راتون میدن ی سوال چجوری مدرسه ثبت نامتکن کردن بدون عکس؟!
-
semi در شناسنامه عکسدار گفته است:
خیلی استرس دارم با وجود اینکه گواهی اشتعال به تحصیلم رو گرفتم الان متوجه شدم شناسنامم رو عکسدار نکردم و میترسم از ورودم به حوزه ممانعت بشهسلام برین ثبت احوال شناسنامه عکس دارو ک بهتون نمیدن ولی یه کاغذی چیزی میدن ک راتون میدن ی سوال چجوری مدرسه ثبت نامتکن کردن بدون عکس؟!
Marzieh Abouei نمیدونم مشکلی نداشتن مدرسه
ممنون از راهنماییت -
Marzieh Abouei نمیدونم مشکلی نداشتن مدرسه
ممنون از راهنماییتsemi ممکنه اذیت کنن ولی اگ برین ثبت احوال ارامش خودتون بیشتره
-
خیلی استرس دارم با وجود اینکه گواهی اشتعال به تحصیلم رو گرفتم الان متوجه شدم شناسنامم رو عکسدار نکردم و میترسم از ورودم به حوزه ممانعت بشهsemi
سلام
موقع ورود بهتون گیر نمیدن ولی وسط آزمون میان بالای سرتون و چک می کنن اگه بتوانید تا قبل کنکور برید ثبت احوال که خیلی بهتره ولی اگه نشد حتما دفتره بیمتون با خودتون ببرید البته همه چیز بستگی داره به اون کسی که میاد سر جلسه و چک میکنه پارسال که من کنکور داشتم یکی داخل حوضه شناسنامه نیاورده بود ولی با دفترچه بیمه کارش حل شد