یه چند تا سوال
-
سلااام وقتتون بخیر یه چند تا سوال پایهای داشتم
نشاسته ساختار حلقوی داره؟ اگر داره به خاطر گلوکزهاست؟
ما در تک یاختهای ها نمو داریم؟ مثلا تشکیل تاژک و اینا میشه؟مثالی ازش هست در کتابا؟
دستگاه گلژی با شبکه آندوپلاسمی صاف در تماسه؟
دنای کلروپلاست هم حلقویه؟
در بافت پیوندی متراکم رگ خونی داریم؟
یه سوال دیگم اینکه من همش قاطی میکنم کدوم اندامک ها آنزیم دارن یا پروتئین ها جزییاتشون چیه. ممنونم میشم اگر جزئیه یکم بگین اگر مربوط به دوازدهمه که قضیش فرق داره.
به پروتئین کانالی کربوهیدرات وصله؟ بعد این کربوهیدراتها گلیکوژن اند؟
خیلی ممنون و ببخشید اگر زیاد شد
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست -
نشاسته ساختار حلقوی داره؟ اگر داره به خاطر گلوکزهاست؟
ما در تک یاختهای ها نمو داریم؟ مثلا تشکیل تاژک و اینا میشه؟مثالی ازش هست در کتابا؟
دستگاه گلژی با شبکه آندوپلاسمی صاف در تماسه؟
دنای کلروپلاست هم حلقویه؟
در بافت پیوندی متراکم رگ خونی داریم؟
یه سوال دیگم اینکه من همش قاطی میکنم کدوم اندامک ها آنزیم دارن یا پروتئین ها جزییاتشون چیه. ممنونم میشم اگر جزئیه یکم بگین اگر مربوط به دوازدهمه که قضیش فرق داره.
به پروتئین کانالی کربوهیدرات وصله؟ بعد این کربوهیدراتها گلیکوژن اند؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستMehrsa 14 در یه چند تا سوال گفته است:
نشاسته ساختار حلقوی داره؟ اگر داره به خاطر گلوکزهاست؟%(#0900ff)[اره حدودا میشه گفت به خاطر ارایش گلوکز هاست]
ما در تک یاختهای ها نمو داریم؟ مثلا تشکیل تاژک و اینا میشه؟مثالی ازش هست در کتابا؟%(#0051ff)[همههه جانداران نمو دارن مثالشو نداریم نه ولی همشون دارن تک یاخته ای هام خب مگ ادم نیستن؟]
دستگاه گلژی با شبکه آندوپلاسمی صاف در تماسه؟%(#0033ff)[شکل کتاب ک اینطوره]
دنای کلروپلاست هم حلقویه؟%(#0033ff)[بله]
در بافت پیوندی متراکم رگ خونی داریم؟%(#0033ff)[کتاب نشون نداده نمیدونم]
یه سوال دیگم اینکه من همش قاطی میکنم کدوم اندامک ها آنزیم دارن یا پروتئین ها جزییاتشون چیه. ممنونم میشم اگر جزئیه یکم بگین اگر مربوط به دوازدهمه که قضیش فرق داره.%(#0033ff)[پروتئین سازی 12 ام میخونید]
به پروتئین کانالی کربوهیدرات وصله؟%(#0033ff)[نمیدونم اینو] بعد این کربوهیدراتها گلیکوژن اند؟%(#0033ff)[کتاب نگفته چین کربوهیدراتن ما کاری نداریم گلیوژن ان یا چ]
دانش-آموزان-آلاء
Mehrsa 14 در یه چند تا سوال گفته است:
نشاسته ساختار حلقوی داره؟ اگر داره به خاطر گلوکزهاست؟%(#0900ff)[اره حدودا میشه گفت به خاطر ارایش گلوکز هاست]
ما در تک یاختهای ها نمو داریم؟ مثلا تشکیل تاژک و اینا میشه؟مثالی ازش هست در کتابا؟%(#0051ff)[همههه جانداران نمو دارن مثالشو نداریم نه ولی همشون دارن تک یاخته ای هام خب مگ ادم نیستن؟]
یه سوال دیگم اینکه من همش قاطی میکنم کدوم اندامک ها آنزیم دارن یا پروتئین ها جزییاتشون چیه. ممنونم میشم اگر جزئیه یکم بگین اگر مربوط به دوازدهمه که قضیش فرق داره.%(#0033ff)[پروتئین سازی 12 ام میخونید]
به پروتئین کانالی کربوهیدرات وصله؟%(#0033ff)[نمیدونم اینو] بعد این کربوهیدراتها گلیکوژن اند؟%(#0033ff)[کتاب نگفته چین کربوهیدراتن ما کاری نداریم گلیوژن ان یا چ]
دانش-آموزان-آلاء
Mehrsa 14
خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم گلم -
Mehrsa 14 در یه چند تا سوال گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست@soniaaa مثال نمو تک سلولیا فصل اول دوازدهم ایجاد کپسول اطراف استرپتوکوکوس نومنیا ها هست
-
@soniaaa مثال نمو تک سلولیا فصل اول دوازدهم ایجاد کپسول اطراف استرپتوکوکوس نومنیا ها هست
Mahan Xodayi 2
اع اره اینم ی نکته اس
پرفکت
-
Mahan Xodayi 2
اع اره اینم ی نکته اس
پرفکت
@soniaaa
-
-