حوزه علمیه کنکور!
-
@Amir-Bernousi اینم 3 میشه. سوال جالبی بود.
Mohsen Taheri اره
وجهشون خبیر بودن خداست -
با توجه به قرآن کریم، خداوند متعال فقط همین دنیا را نیافریده است. کدام یک از آیات زیر میتواند در فهم این عبارت به ما کمک کند؟
1)و لقد کرمنا بنی آدم و .....
2)فاقم وجهک للدینَ حنیفا .....
3)و لقد خلقنا الانسان و نعلم ....
4)فبشر عباد الذین یستمعونَ.....@Amir-Bernousi این چی؟
-
@Amir-Bernousi این چی؟
@Amir-Bernousi با من بودی داداش؟؟
-
با توجه به ویژگی های خردمندان در قرآن کریم، کدام ویژگی آنان است که به هنگام دیدن هریک از مخلوقات پیرامون خود، سعی می کنند دو ویژگی خداوند که در آیات زیر بیان شده اند، به یاد بیاورند؟
" و ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینمها ....." و "یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض له المک و ....."
1)یتفکرون فی خلق السماوات و الارض
2)یتذکر الوالباب
3)یستمعون القول فیتبعون احسنه
4)یذکرون الله قیاماً و قعوداً -
با توجه به وعده های خداوند، اگر انسان تلاش کند که کشش ها و تمایلات درونی و تصمیم ها و فعالیت های خود را به گونه ای سامان دهد که در یک هماهنگی مناسب، سمت و سوی خدایی بگیرند، برخی از ویژگی های خداوند، در او نمود پیدا میکند. کدام آیات بیانگر این ویژگی ها در خداوند است؟
1)«والله هو الغنی الحمید»،«ان الله یمسک السماوات و ....»،«توکل علی الحی الذی .....»
2)« هوالذی یحی و یمیت فاذا.....»،«توکل علی الحی الذی ....»،«والله هو الغنی الحمید»
3)«ان الله یمسک السماوات و ...»،«والله هو الغنی الحمید»،«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و ....»
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....» -
با توجه به وعده های خداوند، اگر انسان تلاش کند که کشش ها و تمایلات درونی و تصمیم ها و فعالیت های خود را به گونه ای سامان دهد که در یک هماهنگی مناسب، سمت و سوی خدایی بگیرند، برخی از ویژگی های خداوند، در او نمود پیدا میکند. کدام آیات بیانگر این ویژگی ها در خداوند است؟
1)«والله هو الغنی الحمید»،«ان الله یمسک السماوات و ....»،«توکل علی الحی الذی .....»
2)« هوالذی یحی و یمیت فاذا.....»،«توکل علی الحی الذی ....»،«والله هو الغنی الحمید»
3)«ان الله یمسک السماوات و ...»،«والله هو الغنی الحمید»،«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و ....»
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....»@Amir-Bernousi اگه شما طراح کنکور بودی که بیچاره میشدیم ها
گزینه2
طراح کنکور ی کم ازتون یاد بگیره.....والله
آیه رو حفظ نباشیم کارمون تمومه -
@Amir-Bernousi اگه شما طراح کنکور بودی که بیچاره میشدیم ها
گزینه2
طراح کنکور ی کم ازتون یاد بگیره.....والله
آیه رو حفظ نباشیم کارمون تمومهMohsen Taheri
تو کنکورای 97 و 98 باید حفظ میبودیم آیه ها رو :| -
Mohsen Taheri
تو کنکورای 97 و 98 باید حفظ میبودیم آیه ها رو :|@Amir-Bernousi بله بله.
-
با استمداد از وحی الهی، برای تحقق "التائبُ منَ الذنب کمن لا ذنبَ لهُ" علاوه بر توبه، چه کارهای دیگری باید انجام بگیرد؟
1)قال موسی لقومه استعینو بالله و....
2)فلذلک فادع و استقم کما اُمرتَ و ...
3)من آمنَ بالله و الیوم الاخر و .....
4)فمن تاب من بعدِ ظلمه و اصلحَ -
با توجه به " ایاکَ نعبدُ و ایاکَ نستعین ......" درخواست بهره مندان از نعمات الهی از خداوند باری تعالی چیست؟
1)قرار نگرفتن در زمره ی گمراهان
2)دوری از غضب خداوند
3)هدایت برای رسیدن به سعادت
4)قائم به ذات بودن خداوند@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
با توجه به " ایاکَ نعبدُ و ایاکَ نستعین ......" درخواست بهره مندان از نعمات الهی از خداوند باری تعالی چیست؟
1)قرار نگرفتن در زمره ی گمراهان
2)دوری از غضب خداوند
3)هدایت برای رسیدن به سعادت
4)قائم به ذات بودن خداوندبا توجه به ادامه ی این ایه " اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و الضالین" درخواست هدایت میکنن
-
با توجه به قرآن کریم، خداوند متعال فقط همین دنیا را نیافریده است. کدام یک از آیات زیر میتواند در فهم این عبارت به ما کمک کند؟
4)فبشر عباد الذین یستمعونَ.....@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)فبشر عباد الذین یستمعونَ.....با توجه به این آیه " ما هذه الحیاة الدنیا الا لهو و لعب و ...... لو کانوا یعلمون" با در نظر گرفتن اخر ایه که میگه اگه میدونستن، دانایی و علم با عقل امکان پذیره که تو ایه ی "فبشر عبادالذین یستمعون القول و ...." اشاره شده بهش
-
دلیل توکل در "و توکل علی الحی الذی لا یموت و ...." در کدام یک از آیات زیر آمده است؟
1)اِن ارادنی اللهُ بضرهِ اَو ارادنی برحمةٍ هل .....
2)قل اِن کنتم تحبون اللهَ فاتبعونی یحببکم الله و ...
3)قل للمومنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا .....
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
دلیل توکل در "و توکل علی الحی الذی لا یموت و ...." در کدام یک از آیات زیر آمده است؟
1)اِن ارادنی اللهُ بضرهِ اَو ارادنی برحمةٍ هل .....
2)قل اِن کنتم تحبون اللهَ فاتبعونی یحببکم الله و ...
3)قل للمومنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا .....
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....دلیل توکل توی " و توکل علی الحی الذی لا یموت و سبح بحمده و کفی به به ذنوب عباده خبیرا" حی بودن خدا و خبیر بودنشه
توی ایه ی اول بخ قادر بودن خدا اشاره شده
توی ایه ی سوم هم اخرش میگه " و هو خبیر بما یصنعون" که همون خبیر بودن دلیل توکل میتونه استنباط بشه -
با توجه به ویژگی های خردمندان در قرآن کریم، کدام ویژگی آنان است که به هنگام دیدن هریک از مخلوقات پیرامون خود، سعی می کنند دو ویژگی خداوند که در آیات زیر بیان شده اند، به یاد بیاورند؟
" و ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینمها ....." و "یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض له المک و ....."
2)یتذکر الوالباب
4)یذکرون الله قیاماً و قعوداًبا توجه به ویژگی های خردمندان در قرآن کریم، کدام ویژگی آنان است که به هنگام دیدن هریک از مخلوقات پیرامون خود، سعی می کنند دو ویژگی خداوند که در آیات زیر بیان شده اند، به یاد بیاورند؟
2)یتذکر الوالباب
4)یذکرون الله قیاماً و قعوداًاز برنامه های رسیدن به اخلاص در بندگی، تقویت معرف و ایمان ما به خداست که تو این راه قران کریم دعوت میکنه به پدیده های پیرامونمون توجه کنیم و باعث بشه به تفکر رو بیاریم و در نتیجه، همه ی اینا باعث این بشه که به حکمت و قدرت خدا پی ببریم
آیه ی "ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما باطلا و اجل مسمی و ...." نشونه ی حکمت خداست و اخر ایه ی "یسبح لله ما فی السماوات و الارض له الملک و ...." اشاره شده به "و هو علی کل شیءٍ قدیر" به قدرت خدا اشاره میکنه
اینا رو با ویژگی دوم خردمندان که همون تفکر تو ایه ی " ان فی خلق السماوات و الارض و اختلاف لیل و النهار ....." هستش.
-
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....»@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....»با توجه به وعده های خداوند، اگر انسان تلاش کند که کشش ها و تمایلات درونی و تصمیم ها و فعالیت های خود را به گونه ای سامان دهد که در یک هماهنگی مناسب، سمت و سوی خدایی بگیرند، برخی از ویژگی های خداوند، در او نمود پیدا میکند. کدام آیات بیانگر این ویژگی ها در خداوند است؟
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....»قسمت اول سوال، منظورش تجلی توحید عبادی هست. خدا با عمل به توحید عبادی تو حدیث قدسی " .... اطعنی فی ما امرتک... " 3 تا وعده میده که با اطاعت ازش به غنی لافقیر، حی لا یمون، کن فیکون میرسیم که هر 3 از ویژگیای خودشه
"و الله هو الغنی حمید" به غنی لا فقیر اشاره داره، " و توکل علی الحی الذی لایموت و ...." به حی لا یموت اشاره میکنه و " هو الذی یحی و یمیت فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون" به کن فیکون اشاره داره.
-
با استمداد از وحی الهی، برای تحقق "التائبُ منَ الذنب کمن لا ذنبَ لهُ" علاوه بر توبه، چه کارهای دیگری باید انجام بگیرد؟
4)فمن تاب من بعدِ ظلمه و اصلحَبا استمداد از وحی الهی، برای تحقق "التائبُ منَ الذنب کمن لا ذنبَ لهُ" علاوه بر توبه، چه کارهای دیگری باید انجام بگیرد؟
4)فمن تاب من بعدِ ظلمه و اصلحَاین حدیث که از پیامبره، توبه کار از گناه، انگار که گناه نکرده، که با توجه به ایه ی " و من تاب و آمن و عمل صالحا فیبدل الله سیئاتهم حسنات و ...." بعد از توبه باید ایمان اورد و عمل صالح انجام داد که توی ایه ی سوم اومده " من آمنَ بالله و الیوم الاخر و عمل صالحا ...."
-
با توجه به اینکه هر یک از احکام خداوند، دارای علت خاصی است و حضرت حق در قرآن کریم می فرماید«چه بسیار چیزهایی که دوست میدارید و آن ها برای شما بد است و خداوند آن ها را منع فرموده است»، کدام آیات الهی در یافتن این مفهوم ما را یاری میرسانند؟
1)«یا ایهاالذین آمنوا استعینوا.....»،«کنتم خیر امةٍ اخرجت للناس.....»
2)«و تری الجبال تحسبها جامدة و ....»،«اتل ما اوحی من الکتاب و اقم اصلاة .....»
3)«والذین جاهدو فینا لنهدینم .....»،«لو کنا نسمع اَو نعقل .....»
4)«و لله ما فی السماوات و الارض و ....»،«یا ایها النبی قل لاِزواجک و بناتک و نساءِ المؤمنین یدنین ....»
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء -
با توجه به اینکه هر یک از احکام خداوند، دارای علت خاصی است و حضرت حق در قرآن کریم می فرماید«چه بسیار چیزهایی که دوست میدارید و آن ها برای شما بد است و خداوند آن ها را منع فرموده است»، کدام آیات الهی در یافتن این مفهوم ما را یاری میرسانند؟
4)«و لله ما فی السماوات و الارض و ....»،«یا ایها النبی قل لاِزواجک و بناتک و نساءِ المؤمنین یدنین ....»
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء@Amir-Bernousi سلام خسته نباشید اینا مال نظام قدیمه؟
-
@Amir-Bernousi سلام خسته نباشید اینا مال نظام قدیمه؟
به سان خورشید بله
-
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاءبا توجه به اینکه هر یک از احکام خداوند، دارای علت خاصی است و حضرت حق در قرآن کریم می فرماید«چه بسیار چیزهایی که دوست میدارید و آن ها برای شما بد است و خداوند آن ها را منع فرموده است»، کدام آیات الهی در یافتن این مفهوم ما را یاری میرسانند؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاءدرس 10 پیش، متنش جمله ی سوال هست که آخرش میگه" چون خدا به همه چیز آگاه هست و شما نیستید"
آخر آیه ی "و تری الجبال تحسبها جامدة و ..." گفته شده "انه خبیر بما تفعلون" و همچنین تو اخر آیه ی "اتل ما اوحی الیک الکتاب و اقم الصلاة ....." گفته شده "الله یعلم بما یصنعون" که هردوش به آگاهی ودانستن همه چیز توسط خداوند اشاره داره
حتما حتما صفات خدا رو تو هر ایه بهش توجه کنین، هم اینطوری میتونن سوال بدن، هم اینکه علت و معلول بدن
-
عدم هدایت پذیری کافران و ظالمان به ترتیب در کدام یک از آیات زیر ذکر شده است؟
1)«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»،«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»
2)«خلق الله السماوات و الارض باطلاً .....»،«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»
3)«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»،«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»
4)«ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما ....»،«قل اطیعوا الله و الرسول فاِن تولوا ....»