حوزه علمیه کنکور!
-
عدم هدایت پذیری کافران و ظالمان به ترتیب در کدام یک از آیات زیر ذکر شده است؟
1)«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»،«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»
2)«خلق الله السماوات و الارض باطلاً .....»،«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»
3)«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»،«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»
4)«ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما ....»،«قل اطیعوا الله و الرسول فاِن تولوا ....» -
@OLO
-
کدام یک از موارد زیر از مصادیق کفر به خدا نمیباشد؟
1)شک به وحیانی بودن قرآن، باطل پنداری درباره ی آفرینش
2)ایجاد خطر برای پیام آور، روگردانی از عمر موقت پدیده ها
3)روی گردانی از انذار پیام آور از لقاء الله،ایمان آوری به باطل
4)پیکار کردن با یکدیگر، فاقد وزن بودن اعمال در قیامت -
تحقق عمر طولانی امام زمان با یکی از صفات الهی امکان پذیر است. کدام آیات ناظر بر این صفت هستند؟
1)«ما کان محمدٌ اَبا احدٍ ....»،«ذلک باَنّ الله لم یک مغیراً نعمةً ....»
2)«قل سیروا فی الارض فانظروا کیف ....»،«یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض له ....»
3)«الله لا اله الا هو لیجمعنکم الی ....»،«و نضع الموازین القسط لیوم القیامة .....»
4)«و من یعمل سوءًا اَو یظلم نفسه....»،«اِلا من تاب و آمن و عمل عملاً صالحاً ....» -
تحقق عمر طولانی امام زمان با یکی از صفات الهی امکان پذیر است. کدام آیات ناظر بر این صفت هستند؟
2)«قل سیروا فی الارض فانظروا کیف ....»،«یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض له ....»
3)«الله لا اله الا هو لیجمعنکم الی ....»،«و نضع الموازین القسط لیوم القیامة .....»
4)«و من یعمل سوءًا اَو یظلم نفسه....»،«اِلا من تاب و آمن و عمل عملاً صالحاً ....» -
-
Brilliant بله، کلا تستایی که میذارم خودم طرح کردم
اینجور تستا برای درصدای 90 به بالاس دیگه، بقیه تستا که راحته و روتینه -
عدم هدایت پذیری کافران و ظالمان به ترتیب در کدام یک از آیات زیر ذکر شده است؟
1)«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»،«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»
3)«اَفمن اساس بنیانه علی التقوی من الله و .....»،«یا ایها الرسول بلغ ما انزل .....»
4)«ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما ....»،«قل اطیعوا الله و الرسول فاِن تولوا ....»عدم هدایت پذیری کافران و ظالمان به ترتیب در کدام یک از آیات زیر ذکر شده است؟
4)«ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما ....»،«قل اطیعوا الله و الرسول فاِن تولوا ....»عدم هدایت کردن کافران توسط تو آخر آیه ی تبلیغه
و عدم هدایت کردن ظالمان هم تو آخر آیه ی "اَفمن اساس بینانه علی التقوی ....." هستفقط همین دوتا ایه به هدایت نکردن خدا اشاره کردن
-
کدام یک از موارد زیر از مصادیق کفر به خدا نمیباشد؟
4)پیکار کردن با یکدیگر، فاقد وزن بودن اعمال در قیامتکدام یک از موارد زیر از مصادیق کفر به خدا نمیباشد؟
4)پیکار کردن با یکدیگر، فاقد وزن بودن اعمال در قیامتآیات "و ان کنتم فی ریب ممنا نزلنا علی عبدنا ...... اعدت للکافرین" "خلق الله السماوات و الارض باطلاً ذلک ظن الذین کفروا ...."یا ایها الرسول بلغ ..... و الله یعصمک الناس و الله لا یهدی لقوم الکافرین"
"ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینهما ....... و اجل مسمیً و الذین کفروا ..." و سیق الذین کفروا.....الم یاتکم رسلٌ.... و ینذرونکم لقاءَکم هذا ..... ولکن حقت کلمة العذاب علی الکافرین"
"والله جعل لکم من انفسکم ...... اَفبالباطل یومنون و بنعمة الله هم یکفرون" -
4)«و من یعمل سوءًا اَو یظلم نفسه....»،«اِلا من تاب و آمن و عمل عملاً صالحاً ....»تحقق عمر طولانی امام زمان با یکی از صفات الهی امکان پذیر است. کدام آیات ناظر بر این صفت هستند؟
4)«و من یعمل سوءًا اَو یظلم نفسه....»،«اِلا من تاب و آمن و عمل عملاً صالحاً ....»تحقق این امر، با توجه به قدرت خداست که تو آخر دوتا آیه ی دوم اشاره شده" ان الله علی کل شیءٍ قدیر"
همین دوتا آیه توش قدیر داشتن، البته ".... ما ذلک علی الله عزیز" هم نشونه ی قدرت خداس
-
سلام زمان ظهور امام مهدی عج پایان تاریخ میشه؟ کتاب اینطور میگه@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام زمان ظهور امام مهدی عج پایان تاریخ میشه؟ کتاب اینطور میگه@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Rakhshandeh-Sh پایان تاریخ قیامته
امام زمان که ظهور کنه تازه میخواد حکومتشو تشکیل بده -
@Rakhshandeh-Sh پایان تاریخ قیامته
امام زمان که ظهور کنه تازه میخواد حکومتشو تشکیل بده@Amir-Bernousi سلام ببخشید ی سوال برام پیش اومده بود .
ی تست کنکور می زدم جوابشو گفته بود چون معنی نخواسته پس اون گزینه غلطه و مفهوم خواسته در صورتی که مفهومش خداییش ارتباط خیلی ضعیفی داشت ولی گزینه ای ک غلط بود خیلی میخورد! اصن متن کتاب بود.
این کنکور خود درگیری داره ی بار میگن عین متن کتاب ی بار میگن نــــه او معنی و ما مفهوم رو خواستیم! خداییش مسخره مون کردن -
@Amir-Bernousi سلام ببخشید ی سوال برام پیش اومده بود .
ی تست کنکور می زدم جوابشو گفته بود چون معنی نخواسته پس اون گزینه غلطه و مفهوم خواسته در صورتی که مفهومش خداییش ارتباط خیلی ضعیفی داشت ولی گزینه ای ک غلط بود خیلی میخورد! اصن متن کتاب بود.
این کنکور خود درگیری داره ی بار میگن عین متن کتاب ی بار میگن نــــه او معنی و ما مفهوم رو خواستیم! خداییش مسخره مون کردنMohsen Taheri خوددرگیری نداره، اینا جز تستای هوشه، چون همه روی دینی برنامه میریزن که تو کمترین زمان جوابش بدن، طراحا هم اذیت میکنن و همچین تستای میذارن که طرف وقتش گرفته بشه
چه سوالی بوده؟ -
Mohsen Taheri خوددرگیری نداره، اینا جز تستای هوشه، چون همه روی دینی برنامه میریزن که تو کمترین زمان جوابش بدن، طراحا هم اذیت میکنن و همچین تستای میذارن که طرف وقتش گرفته بشه
چه سوالی بوده؟@Amir-Bernousi آخه تست هوش جاش تو دین و زندگیه خداییش؟؟
تست سراسری 87 زبان بوده.
مربوط به درس8 سال دوم
بحث این نیست که زمان زیاد بذارن یا کم یا نه من میگم این اصن با متنم نمی خونه -
@Amir-Bernousi آخه تست هوش جاش تو دین و زندگیه خداییش؟؟
تست سراسری 87 زبان بوده.
مربوط به درس8 سال دوم
بحث این نیست که زمان زیاد بذارن یا کم یا نه من میگم این اصن با متنم نمی خونهMohsen Taheri تو دوره های قبلی کنکور که دو نوبتی بود، تست هوش جدا و مختص بود، ینی مثل ریاضی یه درس بود با تستای مشخص. بعد از یه دوره ای اینو وارد همین درسا کردن و به صورت عملی میسنجن
نمونش تست 156 سال 95 تجربی یا همین امسال تستای هندسه رو جابجا کردناگه اونی که درمورد نفخ صوره، گزینه 1 جوابشه
کجاش مشکل داره؟ -
Mohsen Taheri تو دوره های قبلی کنکور که دو نوبتی بود، تست هوش جدا و مختص بود، ینی مثل ریاضی یه درس بود با تستای مشخص. بعد از یه دوره ای اینو وارد همین درسا کردن و به صورت عملی میسنجن
نمونش تست 156 سال 95 تجربی یا همین امسال تستای هندسه رو جابجا کردناگه اونی که درمورد نفخ صوره، گزینه 1 جوابشه
کجاش مشکل داره؟@Amir-Bernousi آره همون آیه ی و نفخ فی صور فصعق...
ولی کتاب من گزینه ی 3 رو زده من خودمم 1 رو زده بودم والله!!!! -
@Amir-Bernousi آره همون آیه ی و نفخ فی صور فصعق...
ولی کتاب من گزینه ی 3 رو زده من خودمم 1 رو زده بودم والله!!!!Mohsen Taheri سفیر خرد؟
اشتباس اون، سوتیاش زیاده اینجوری -
Mohsen Taheri سفیر خرد؟
اشتباس اون، سوتیاش زیاده اینجوری@Amir-Bernousi آره! آخه پاسخ تشریحیشم همینو گفته بود
گفته بود گزینه ی 1 معنیشه ولی طراح مفهوم رو خواسته