تست ریاضی رو نمی تونم بزنم
-
من هیجی از تست های ریاضی سر در نمیارم با اینکه نمراتم تو مدرسه بد نیست ولی توی تست صفر صفرم مثلا مشاورم میگه ازمون بگیر از خودت من همرو میزنم نزده بدون اینکه نگاه،کنک به تستا چون میدونم نمیشه
به نظرتون فیلم و کلیپ ببینم درست میشه اگه میشه بگید از کدوم معلم نگاه کنم
دهم هستم🥺 -
من هیجی از تست های ریاضی سر در نمیارم با اینکه نمراتم تو مدرسه بد نیست ولی توی تست صفر صفرم مثلا مشاورم میگه ازمون بگیر از خودت من همرو میزنم نزده بدون اینکه نگاه،کنک به تستا چون میدونم نمیشه
دهم هستم🥺Mehra 0 ریاضیه املا نیس ک کم ب کم درست میشه
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
دهم هستم🥺Mehra 0 در تست ریاضی رو نمی تونم بزنم گفته است:
دهم هستم🥺سلام این یه مقدار طبیعیه
چون تست ریاضی با تشریحی ریاضی فرق داره...
تستای ریاضی رو پیچیده تر از تشریحی میدن
من خودم این مشکل رو داشتم فیلم درسی اول از همه دیدم که مفهوم رو خوب یاد بگیرم
تجربه خودم این بود که مفهوم رو تا خوب یاد نگیرم تست ریاضی نمیتونم خوب بزنم
آقا ثابتی هم می دیدم...
بعدش میرفتم سراغ درسنامه خیلی وقتا درسنامه روش های خوبی میگفت یا نکاتی که تو تست به درد میخورد
بعدش می رفتم تست میزدم با تحلیل اینا
بازم با همه این کارا از پس همه تستا بر نمیومدم یا درست نمیزدم
چون تست ریاضی به صورت مکرر باید زده شه تا دیگه دستت بياد و مرور نیازه
این روتینش خیلی مهمه...
و اگر میتونی یه دفتر بردار انواع تیپ تست های هر مبحث رو با راه حلش بنویس
چند تا مهم واس هر کدوم کافیه
واس مرور خیلی کمک میکنه -
سلام نگران نباشید بیشتر بچه های تجربی این مشکل دارن اول سعی کنید یک معلم خوب پیدا کنید من خودم آقا ثابتی خیلی بهم کمک کرد ولی معین کرمی هم خوبه اولش سعی نکنید از روش های تستی مثل جایگذاریو ... برید سعی کنید مفهومی و با روش تشریحی برید و تمرینم فراموش نکنید باید ریاضی بنویسید من خودم دو ماه فقط سر معادله نامعادله بودم هر تست حداقل ۵ بار زدم تا کمکم راه افتادم و ریاضی یه بیس و پایه داره که اگه با تمرین یادش بگیرید دیگه کارتون راحتهو راستی فعلا هم فقط سوال های جزوه معلم حل کنید تا وقتی مسلط نشدید نرید کتاب تست .... موفق باشید