IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
صوت
-
سلام راه حلتون برای این سوال چیه؟
به نظر من چون که چگالی هوا کاهش پیدا می کنه،تندی موج صوتی هم کاهش پیدا می کنه و در نتیجه طول موج کم میشه و جواب باید گزینه1 باشه
ولی پاسخنامه یه جور دیگه استدلال کرده و میگه جوش که جنب و جوش ذرات بیشتر میشه پس سرعت انتشار هم بیشتر میشه@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
سلام گزینه چندم شده؟
-
Mr Unknown XD
پاسخ نامه میگه گزینه 2 -
@Mohammadhasan-Karimifard در صوت گفته است:
Mr Unknown XD
پاسخ نامه میگه گزینه 2خب گزینه دو منطقی ترین استدلال هم هست،،، اشتباه استدلال تو به نظرم اینجایه، ببین فرض کن دما بره بالا خب n میاد پایین خب مگه nv ثابت نیست؟ پس v میره بالا ( اما اصلا فکر نمیکنم نیازی باشه به این چیزا کار بگیریم با خود سوال ور بریم دما رو گرم میکنه فاصله زیاد میشه)
-
Mr Unknown XD منظورتون رو نفهمیدم
-
Mr Unknown XD منظورتون رو نفهمیدم
سلام اوه استدلالی که گفتین تندی کم میشه رو بی زحمت روز کاغذ بنویسش تا بگم مشکلتون احتمالا کجاست
-
Mr Unknown XD
ببینید صوت یک موج مکانیکی هست
برای امواج مکانیکی هرچه که غلظت و تراکم محیط بیشتر باشه،سرعت موج بیشتر هست
وقتی که دما رو بالاببریم، چگالی هوایی که درون لوله هست کم میشه و تراکمش هم کم میشه
در نتیجه سرعت صوت در اون کاهش پیدا می کنه -
Mr Unknown XD
ببینید صوت یک موج مکانیکی هست
برای امواج مکانیکی هرچه که غلظت و تراکم محیط بیشتر باشه،سرعت موج بیشتر هست
وقتی که دما رو بالاببریم، چگالی هوایی که درون لوله هست کم میشه و تراکمش هم کم میشه
در نتیجه سرعت صوت در اون کاهش پیدا می کنهمن رابطه تراکم و اینارو ندیدم نمیدونم چطوریه حفظیات فصلو کلا حذف کردم