ماهیچه مخطط
-
محمد فواد حالا اگرم طولی حلقوی سازمان یافته باشن مسلما از لحاظ نوع قرار گیری طولی و حلقوی هستن چون این لفظ برا اسکلتیا درست نیست
-
Farhan Honar الان این باریک منظورت کدام باریکه؟
Matin Mousavi 1 همون همیشگی
-
Matin Mousavi 1 همون همیشگی
Farhan Honar آها
-
Mehrsa 14 سلام. نظر من اینه که قسمت هایی از لوله گوارش که ماهیچه اسکلتی دارن بصورت حلقوی و طولی سازمان نیافته اند و این ویژگی حلقوی و طولی بودن مختص قسمت هایی است که ماهیچه ی صاف دارن.
بنداره ها هم بنظرم طبق کتاب چه اسکلتی چه صاف باید بگیم حلقوی. احتمالا برای بنداره های اسکلتی منظور کتاب این باشه که بصورت حلقه درآمدهاند.
البته خیلی مطمئن نیستم.Farhan Honar
آها خیلی ممنون. راستش من خودم هم نظر شما بودم این سوالو ببینین
مورد ب رو درست گرفته. در صورتی که گفته هر بنداره -
محمد فواد حالا اگرم طولی حلقوی سازمان یافته باشن مسلما از لحاظ نوع قرار گیری طولی و حلقوی هستن چون این لفظ برا اسکلتیا درست نیست
Mahan Xodayi 2 در ماهیچه مخطط گفته است:
من منظورتون رو درست متوجه نمیشم ... خب اگه اینجوری باشه ماهیچه های اسکلتی به چه صورت قرار گرفتن ؟!
-
Farhan Honar
مورد ب رو درست گرفته. در صورتی که گفته هر بندارهMehrsa 14 خب بنداره ها ماهیچه ای هستن به هر حال
-
Mehrsa 14 بله کبد هم اندامه البته بزرگترین غده دستگاه گوارشم هست
Mahan Xodayi 2
خیلی ممنون به طور کلی غده ها اندام محسوب میشن؟ البته اگر از چند نوع بافت باشن. مثلا غده های معده و روده دیگه اندام نیستن -
Farhan Honar
مورد ب رو درست گرفته. در صورتی که گفته هر بندارهMehrsa 14 بله بنظر من هم درسته.
ببین این شکل کتاب در کل لایه های لوله گوارش مربوط به قسمت هایی رو نشون داده که ماهیچه ی صاف دارن مثل روده
ولی برای دهان فرق میکنه. برای دهان هم همین ترتیب رو داره ولی در لایه ی دوم فقط ماهیچه ی اسکلتی وجود داره -
Mehrsa 14 خب بنداره ها ماهیچه ای هستن به هر حال
Matin Mousavi 1
خیلی ممنون پس این حلقوی با اون حلقوی فرق داره. آخه پاسخنامشم گفته که در قسمت هایی از لوله گوارش ماهیچه های حلقوی به نام بنداره وجود دارد. ماهیچه های حلقوی نیز در لایه ماهیچهای لایه دوم وجود دارند. -
Matin Mousavi 1
خیلی ممنون پس این حلقوی با اون حلقوی فرق داره. آخه پاسخنامشم گفته که در قسمت هایی از لوله گوارش ماهیچه های حلقوی به نام بنداره وجود دارد. ماهیچه های حلقوی نیز در لایه ماهیچهای لایه دوم وجود دارند. -
Mehrsa 14 بله بنظر من هم درسته.
ببین این شکل کتاب در کل لایه های لوله گوارش مربوط به قسمت هایی رو نشون داده که ماهیچه ی صاف دارن مثل روده
ولی برای دهان فرق میکنه. برای دهان هم همین ترتیب رو داره ولی در لایه ی دوم فقط ماهیچه ی اسکلتی وجود دارهFarhan Honar
خیلی ممنون مرسی
بله از شکل طولیش اصن ماهیچه های دوکی شکلش معلومن.انقدر تو این جزئیاتا سوال برام پیش میاد که حد نداره. البته آخه این مسئلهی مهمیه نوع ماهیچه خود کتابم اصن بهش اشاره کرده مستقیم گفته به جز مخطط ها بخش های دیگه طولی حلقوی سازمان یافتن. -
Mehrsa 14 بله کتاب گفته بنداره ها ماهیچه حلقوی هستند
البته این ماهیچه حلقوی طولی برای صاف بکار برده میشن نه اسکلتیMahan Xodayi 2
ممنونم -
Farhan Honar
خیلی ممنون مرسی
بله از شکل طولیش اصن ماهیچه های دوکی شکلش معلومن.انقدر تو این جزئیاتا سوال برام پیش میاد که حد نداره. البته آخه این مسئلهی مهمیه نوع ماهیچه خود کتابم اصن بهش اشاره کرده مستقیم گفته به جز مخطط ها بخش های دیگه طولی حلقوی سازمان یافتن.Mehrsa 14 بله این قسمتهای دهم کلا خیلی سوال برانیگزن
خواهش میکنم -
Farhan Honar
خیلی ممنون مرسی
بله از شکل طولیش اصن ماهیچه های دوکی شکلش معلومن.انقدر تو این جزئیاتا سوال برام پیش میاد که حد نداره. البته آخه این مسئلهی مهمیه نوع ماهیچه خود کتابم اصن بهش اشاره کرده مستقیم گفته به جز مخطط ها بخش های دیگه طولی حلقوی سازمان یافتن.Mehrsa 14 در ماهیچه مخطط گفته است:
Farhan Honar
خیلی ممنون مرسی
بله از شکل طولیش اصن ماهیچه های دوکی شکلش معلومن.انقدر تو این جزئیاتا سوال برام پیش میاد که حد نداره. البته آخه این مسئلهی مهمیه نوع ماهیچه خود کتابم اصن بهش اشاره کرده مستقیم گفته به جز مخطط ها بخش های دیگه طولی حلقوی سازمان یافتن.ببخشید میشه به من توضیح بدین منظورتون چیه؟ چون من اصلا نمیفهمم الان داستان این ماهیچه های مخطط چیشد توی لوله گوارشی
-
Mahan Xodayi 2
ممنونمMehrsa 14 خواهش میکنم
-
Mehrsa 14 در ماهیچه مخطط گفته است:
Farhan Honar
خیلی ممنون مرسی
بله از شکل طولیش اصن ماهیچه های دوکی شکلش معلومن.انقدر تو این جزئیاتا سوال برام پیش میاد که حد نداره. البته آخه این مسئلهی مهمیه نوع ماهیچه خود کتابم اصن بهش اشاره کرده مستقیم گفته به جز مخطط ها بخش های دیگه طولی حلقوی سازمان یافتن.ببخشید میشه به من توضیح بدین منظورتون چیه؟ چون من اصلا نمیفهمم الان داستان این ماهیچه های مخطط چیشد توی لوله گوارشی
محمد فواد
ببینین کتاب تو صفحه دوم گفتار ساختار و عملکرد لوله گوارش برای توضیح لایه ماهیچه ای میگه دهان حلق ابندای مری و بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط هستن و در دریگر قسمت های لوله گوارش شامل یاخته های ماهیچه صاف هست که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن مثل شکل ۳ الف که بینشون شبکه یاخته های عصبی کشیده. این سازماندهی برای مخطط ها نیست. ولی کتاب گفته اسفنکتر ها ماهیچه حلقوی هستن. خوب ما هم اسفنکتر مخطط داریم هم ماهیچه صاف. به طور کلی لایه دوم از خارج لوله گوارش که ماهیچهای هست این اسفکتر هارو میسازه. و برای مخطط ها که سازماندهیشون اونجوری نیست به طور کلی به شکل حلقوی منقبض میشه. فکر کنم برای بخش صاف فقط اون لایه حلقوی منقبض شه. -
محمد فواد
ببینین کتاب تو صفحه دوم گفتار ساختار و عملکرد لوله گوارش برای توضیح لایه ماهیچه ای میگه دهان حلق ابندای مری و بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط هستن و در دریگر قسمت های لوله گوارش شامل یاخته های ماهیچه صاف هست که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن مثل شکل ۳ الف که بینشون شبکه یاخته های عصبی کشیده. این سازماندهی برای مخطط ها نیست. ولی کتاب گفته اسفنکتر ها ماهیچه حلقوی هستن. خوب ما هم اسفنکتر مخطط داریم هم ماهیچه صاف. به طور کلی لایه دوم از خارج لوله گوارش که ماهیچهای هست این اسفکتر هارو میسازه. و برای مخطط ها که سازماندهیشون اونجوری نیست به طور کلی به شکل حلقوی منقبض میشه. فکر کنم برای بخش صاف فقط اون لایه حلقوی منقبض شه. -
محمد فواد
ببینین کتاب تو صفحه دوم گفتار ساختار و عملکرد لوله گوارش برای توضیح لایه ماهیچه ای میگه دهان حلق ابندای مری و بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط هستن و در دریگر قسمت های لوله گوارش شامل یاخته های ماهیچه صاف هست که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن مثل شکل ۳ الف که بینشون شبکه یاخته های عصبی کشیده. این سازماندهی برای مخطط ها نیست. ولی کتاب گفته اسفنکتر ها ماهیچه حلقوی هستن. خوب ما هم اسفنکتر مخطط داریم هم ماهیچه صاف. به طور کلی لایه دوم از خارج لوله گوارش که ماهیچهای هست این اسفکتر هارو میسازه. و برای مخطط ها که سازماندهیشون اونجوری نیست به طور کلی به شکل حلقوی منقبض میشه. فکر کنم برای بخش صاف فقط اون لایه حلقوی منقبض شه.Mehrsa 14 در ماهیچه مخطط گفته است:
محمد فواد
ببینین کتاب تو صفحه دوم گفتار ساختار و عملکرد لوله گوارش برای توضیح لایه ماهیچه ای میگه دهان حلق ابندای مری و بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط هستن و در دریگر قسمت های لوله گوارش شامل یاخته های ماهیچه صاف هست که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن مثل شکل ۳ الف که بینشون شبکه یاخته های عصبی کشیده. این سازماندهی برای مخطط ها نیست. ولی کتاب گفته اسفنکتر ها ماهیچه حلقوی هستن. خوب ما هم اسفنکتر مخطط داریم هم ماهیچه صاف. به طور کلی لایه دوم از خارج لوله گوارش که ماهیچهای هست این اسفکتر هارو میسازه. و برای مخطط ها که سازماندهیشون اونجوری نیست به طور کلی به شکل حلقوی منقبض میشه. فکر کنم برای بخش صاف فقط اون لایه حلقوی منقبض شه.خیلی ممنونم . یه سوال الان یک سوم ابتدایی مری باید ماهیچه مخطط باشه دیگه و یعنی این ماهیچه های مخطط خب به صورت طولی هم قرار گرفتن دیگه ... ولی اینجوری که شما میگین اشتباه میشه که
-
Mehrsa 14 در ماهیچه مخطط گفته است:
محمد فواد
ببینین کتاب تو صفحه دوم گفتار ساختار و عملکرد لوله گوارش برای توضیح لایه ماهیچه ای میگه دهان حلق ابندای مری و بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط هستن و در دریگر قسمت های لوله گوارش شامل یاخته های ماهیچه صاف هست که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن مثل شکل ۳ الف که بینشون شبکه یاخته های عصبی کشیده. این سازماندهی برای مخطط ها نیست. ولی کتاب گفته اسفنکتر ها ماهیچه حلقوی هستن. خوب ما هم اسفنکتر مخطط داریم هم ماهیچه صاف. به طور کلی لایه دوم از خارج لوله گوارش که ماهیچهای هست این اسفکتر هارو میسازه. و برای مخطط ها که سازماندهیشون اونجوری نیست به طور کلی به شکل حلقوی منقبض میشه. فکر کنم برای بخش صاف فقط اون لایه حلقوی منقبض شه.خیلی ممنونم . یه سوال الان یک سوم ابتدایی مری باید ماهیچه مخطط باشه دیگه و یعنی این ماهیچه های مخطط خب به صورت طولی هم قرار گرفتن دیگه ... ولی اینجوری که شما میگین اشتباه میشه که