گوارش کربوهیدرات ها
-
سلام در روده توسط انزیم ها تجزیه میشن....توسط انزیم هایی که از لوزالمعده اومدن و انزیم هایی که از خود روده ازاد شدن
-
سلام در روده توسط انزیم ها تجزیه میشن....توسط انزیم هایی که از لوزالمعده اومدن و انزیم هایی که از خود روده ازاد شدن
Mahan Xodayi 2
یعنی یه آنزیم دیگه به جز این آمیلاز؟
آخه کتاب ما بالاش ننوشته برخی آنزیم های لوزالمعده. انگار که فقط همینا رو داره
️
پس به طور کل با کمک هم یعنی آنزیم های روده هم دخیلان. روده کلا آنزیم هاش چیا هستن؟
خیلی ممنونم. ببخشید چقدر سوال شد -
Mahan Xodayi 2
یعنی یه آنزیم دیگه به جز این آمیلاز؟
آخه کتاب ما بالاش ننوشته برخی آنزیم های لوزالمعده. انگار که فقط همینا رو داره
️
پس به طور کل با کمک هم یعنی آنزیم های روده هم دخیلان. روده کلا آنزیم هاش چیا هستن؟
خیلی ممنونم. ببخشید چقدر سوال شدMehrsa 14 اینقد با دقت توضیح نداده منم نمیدونم فقط میدونم که اخرین تیر تجزیه در روده باریکه توسط این انزیم ها
امیلاز یعنی انزیمی که کربوهیدرات رو تجزیه میکنه پس برای اینا هم میتونین اطلاق کنیم بنظرم -
Mehrsa 14 اینقد با دقت توضیح نداده منم نمیدونم فقط میدونم که اخرین تیر تجزیه در روده باریکه توسط این انزیم ها
امیلاز یعنی انزیمی که کربوهیدرات رو تجزیه میکنه پس برای اینا هم میتونین اطلاق کنیم بنظرمMahan Xodayi 2
آها خیلی ممنونم پس احتمالا واسهی کنکور لازم نداریم و همون در نظر میگیرم که این دوتا به کمک هم این کارو میکنن. -
Mahan Xodayi 2
آها خیلی ممنونم پس احتمالا واسهی کنکور لازم نداریم و همون در نظر میگیرم که این دوتا به کمک هم این کارو میکنن.Mehrsa 14 نه کتاب اصلا همچین واژه ای که باهم ابن کار رو میکنن یا تکی حرفی نزده.....
گفتم خدمتتون فقط باید بدونیم که در روده اینا هستن که تجزیه میکنن با این ریز بینی نه سوال میدن و نه حق سوال دادن دارن چون هیچ توضیحی ندادن -
Mehrsa 14 نه کتاب اصلا همچین واژه ای که باهم ابن کار رو میکنن یا تکی حرفی نزده.....
گفتم خدمتتون فقط باید بدونیم که در روده اینا هستن که تجزیه میکنن با این ریز بینی نه سوال میدن و نه حق سوال دادن دارن چون هیچ توضیحی ندادنMahan Xodayi 2
خیلی ممنون پس فقط در این حد مهمه که بدونیم.
تشکر -
Mahan Xodayi 2
خیلی ممنون پس فقط در این حد مهمه که بدونیم.
تشکرMehrsa 14 خواهش میکنم
-
-