سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
راه ابرشیمی ها
-
SJY من با قسمت اول حرفات موافقم ولی بقیش نه
وقتی خودت میخونی ممکنه خیلی جاها گنگ باشع برات ولی وقتی معلم توضیح میده خیلی راحت تر آدم میفهمه موضوع رو
در ضمن از روی کتاب همه درسارو خوندن خستگی اوره
ولی وقتی فیلم میبینی بعدش خودت میخونی یه تنوع خوبی به وجود میاد و حین درس هم وقتی معلم یه شوخی میکنه کلا شارژ میشی و انگیزه میگیری ادامه بدی. -
گmmk Jhgگ گفتم که هرجا رو متوجه نمیشدن فیلمشو ببینن
اگه کسی بخواد همه رو فیلم ببینه وقت نمیکنه
حالا دیگه از مهر مدرسه هم دارن
فیلم دیدن جزو ساعت مطالعه خالص هم به حساب نمیاد همونجوری که مدرسه رفتن رو جزو ساعت مطالعه حساب نمیکنن
دوباره باید جزوه رو خودشون بخونن که دوباره وقت میبره -
گmmk Jhgگ بله تاپیکتونو دیدم دیروز خیلی مفید بود ممنون
-
-
Michael Vey
سلام ببخشید اون چیزایی دورش خط کشیدمو چجوری میشه تغییر داد؟ -
@salma-khajavi بزن رو پروفایل خودت برو تو ویرایش پایین تر نوشته گروه ها و اسم گروهایی ک توش جوینی نوشته... میتونی یکیو انتخاب کنی تا کنار اسمت لیبلش بخوره. یا انتخاب نکنی ک در این صورت چیزی کنار اسمت نمیفته. یا اینکه بخوای چن تارو انتخاب کمی ک با گوشی نمیدونم چجوری میشه ولی با کامپیوتر اینجوریه که باید رو دکمه Ctrl نگه داری و هر چن تا میخوای انتخاب کنی. اگ میخوای ترتیب لیبلای گروها عوض شه هم از فلش های زیرش استفاده کن
-
ممنون
-
.
..