خیلی عجیبه...
-
متن کتاب سال دهم فصل دوم گفتار چهارم :
این محیط اب دریا ، دستگاه گوارش و مایعات بدن جانوران میزبان میتواند باشد .
چرا کتاب گفته جانوران ؟! یعنی این برخی از جانداران که مواد مغذی رو از سطح بدن یا سلول جذب میکنن فقط توی جانوران هستن یا کتاب اشتباه کرده ؟ -
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
-
چرا کتاب گفته جانوران ؟! یعنی این برخی از جانداران که مواد مغذی رو از سطح بدن یا سلول جذب میکنن فقط توی جانوران هستن یا کتاب اشتباه کرده ؟محمد فواد سلام به نظر شما تک یاخته نیتوگه جانور باشه آیا دوم آیا تک یاخته دستگاه داره🙄🤔یه یاختم به زور دارهههه چه برسه به بافت و دستگاه و ...
-
محمد فواد سلام به نظر شما تک یاخته نیتوگه جانور باشه آیا دوم آیا تک یاخته دستگاه داره🙄🤔یه یاختم به زور دارهههه چه برسه به بافت و دستگاه و ...
Marzieh Abouei در خیلی عجیبه... گفته است:
محمد فواد سلام به نظر شما تک یاخته نیتوگه جانور باشه آیا دوم آیا تک یاخته دستگاه داره🙄🤔یه یاختم به زور دارهههه چه برسه به بافت و دستگاه و ...
شما فکرکنم منظورمو درست متوجه نشدین . منظورم اینه که این جاندارانی که کتاب گفته ، فقط در جانوران هستن ؟ اخه عجیبه یعنی توی بقیه جانداران نیستن؟! خیلی عجیبه
-
چرا کتاب گفته جانوران ؟! یعنی این برخی از جانداران که مواد مغذی رو از سطح بدن یا سلول جذب میکنن فقط توی جانوران هستن یا کتاب اشتباه کرده ؟ -
محمد فواد
سلام
چند بار خوندم متوجه شدم شما منظور جمله رو "احتمالا" اشتباه گرفتی
ببین میگه جاندارانی هستند که در مایعات بدن جانوران زندگی میکنند یعنی محیط زندگیشون مایعات بدن جانورانه
@Kosar-Mortazavi در خیلی عجیبه... گفته است:
محمد فواد
سلام
ببین میگه جاندارانی هستند که در مایعات بدن جانوران زندگی میکنند یعنی محیط زندگیشون مایعات بدن جانورانه
ممنونم:bouquet:
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
@Kosar-Mortazavi در خیلی عجیبه... گفته است:
محمد فواد
سلام
ممنونم:bouquet: