اشکال در ورود به انجمن
-
سلام
چند وقته که اصلا نمی تونم وارد انجمن بشم اگر میشه راهنمایی کنید...
این اکانت رو مجبوری زدم: maryam111 -
متاسفانه نمی تونم بیام توی چت
Sadegh Abbasian maryam111
این اکانت اصلیمه -
متاسفانه نمی تونم بیام توی چت
Sadegh Abbasian maryam111
این اکانت اصلیمهsaman abdi بله حواسم نبود اعتبار لازم رو ندارید
بررسی میکنم -
saman abdi بله حواسم نبود اعتبار لازم رو ندارید
بررسی میکنمmaryam111
لطف میکنید -
سلام وقتتون بخیر ... امیدوارم حالتون عالی باشه ... قبل از هر نتیجه ای برای کنکور من کمال تشکر رو از خانواده بزرگ آلات دارم و از خدای خودم بهترین ها رو براشون خواستارم من بیش از اینکه جذب تبلیغات و معلمین بزرگوار آلت بشم مجذوب ایدهآل های آلات شدم ... فوق العاده بود ، فوق العاده
من با تمام توان و بدون هیچ تعارضی و نه از روی دلسوزی و نه حتی از روی ادای دین و وظیفه بلکه برای رشد خودم از شما خواهش می کنم من رو به جمع خودتون پذیرا باشیم .. شاید من کمتر تجربه ای در زمینه های مختلف داشته باشم اما برای اینکه با الا در مسیر این ایده آل ها حرکت کنم حاضرم هر مهارت و تجربه ای رو یاد بگیرم ... حداقلی ترین مهار ها طی زدن ... چاییی ریختن که حداقل بلدم لطفاً این فرصت رو به من بدین انشالله حضرت زهرا نگاهدار تون باشه -
سلام وقتتون بخیر ... امیدوارم حالتون عالی باشه ... قبل از هر نتیجه ای برای کنکور من کمال تشکر رو از خانواده بزرگ آلات دارم و از خدای خودم بهترین ها رو براشون خواستارم من بیش از اینکه جذب تبلیغات و معلمین بزرگوار آلت بشم مجذوب ایدهآل های آلات شدم ... فوق العاده بود ، فوق العاده
من با تمام توان و بدون هیچ تعارضی و نه از روی دلسوزی و نه حتی از روی ادای دین و وظیفه بلکه برای رشد خودم از شما خواهش می کنم من رو به جمع خودتون پذیرا باشیم .. شاید من کمتر تجربه ای در زمینه های مختلف داشته باشم اما برای اینکه با الا در مسیر این ایده آل ها حرکت کنم حاضرم هر مهارت و تجربه ای رو یاد بگیرم ... حداقلی ترین مهار ها طی زدن ... چاییی ریختن که حداقل بلدم لطفاً این فرصت رو به من بدین انشالله حضرت زهرا نگاهدار تون باشهAmirmahdi Hooshmand سلام امیرمهدی عزیز
خیلی خوشحالیم که شما رو در جمع آلاییها میبینیم
ممنون از لطفت، خیلی بزرگواری
امیدواریم که مجموعه آلاء تونسته شما رو در مسیر رسیدن به اهدافتون کمک کنه و سهم کوچکی از موفقیت شما داشته باشه
بابت همکاری هم باعث افتخار ماست که آلاییها بعد از کنکورشون هم با ما همراه باشن..
حتما سر فرصت در این مورد با هم صحبت میکنیم. -
Amirmahdi Hooshmand سلام امیرمهدی عزیز
خیلی خوشحالیم که شما رو در جمع آلاییها میبینیم
ممنون از لطفت، خیلی بزرگواری
امیدواریم که مجموعه آلاء تونسته شما رو در مسیر رسیدن به اهدافتون کمک کنه و سهم کوچکی از موفقیت شما داشته باشه
بابت همکاری هم باعث افتخار ماست که آلاییها بعد از کنکورشون هم با ما همراه باشن..
حتما سر فرصت در این مورد با هم صحبت میکنیم.maryam111
خیلی ممنونم من تا حضور در جمع آلا لحظه شماری خواهم کرد ... خدارو شکر که آلا آنقدر با آغوش کرم با ماست ! -
maryam111
لطف میکنیدsaman abdi اکانت اصلیتون مشکلش برطرف شد
-
saman abdi اکانت اصلیتون مشکلش برطرف شد
maryam111
خییییلی ممنون
دمتون گرم