جزوه راه ابریشم شیمی
-
Shayan Eskandari ریاض رو الان تو سایت چی بخونم با تخفیف زده 73 تومن من 55 میتونم بدم اما اگه باهاش اوکی بودی میتونم کنر هم بدم
این پست پاک شده! -
Shayan Eskandari ریاض رو الان تو سایت چی بخونم با تخفیف زده 73 تومن من 55 میتونم بدم اما اگه باهاش اوکی بودی میتونم کنر هم بدم
Sarah Hamidi من دنبال شیمیم فقط حقیقتش
-
Sarah Hamidi شیمی چند؟تهران هستید؟
-
Sarah Hamidi شیمی چطور
Shayan Eskandari قیمت نزده ولی من فکر میکنم 800 اینا گرفتم میتونم 500 بهت بدم
-
Shayan Eskandari قیمت نزده ولی من فکر میکنم 800 اینا گرفتم میتونم 500 بهت بدم
Sarah Hamidi
من تا 200میتونم بگیرم -
Sarah Hamidi
من تا 200میتونم بگیرمShayan Eskandari من 800 گرفتم 200 خیلی کمه نمیتونم انقدر بدم
-
Sarah Hamidi من دنبال شیمیم فقط حقیقتش
علیرضا یزدان پناه شیمی هم سالمه . مطمین باشید پشیمون نمیشید من خودم 800 گرفتم اما میتونم کمتر از 500 بهتون بدم
-
Sarah Hamidi شیمی چند؟تهران هستید؟
Shayan Eskandari بله تهران
-
علیرضا یزدان پناه شیمی هم سالمه . مطمین باشید پشیمون نمیشید من خودم 800 گرفتم اما میتونم کمتر از 500 بهتون بدم
Sarah Hamidi کتاب شیمی راه ابریشم یکی از دوستانم 300خورده ای گرفته بود فکر نکنم 800باشع
-
Shayan Eskandari من 800 گرفتم 200 خیلی کمه نمیتونم انقدر بدم
Sarah Hamidi
والا من کتاب گرفتم الان بیشتر ندارم
اگر امکانش هست بدید ماه دیگه هم هزینه ای واریز میکنم -
Shayan Eskandari من 800 گرفتم 200 خیلی کمه نمیتونم انقدر بدم
Sarah Hamidi راه نداره؟
-
سلام دوستان جزوه راه ابریشم آقای پویان نظر چند صفحه هستش؟! چون تو سایت ناموجود شده میخوام یه برآوردی بکنم ببینم قیمت پرینتش چقدر در میاد تقریبا ممنون
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمیعلیرضا یزدان پناه سلام من تهیه کردم ۴۳۰ تومن هزینهش شد با سیم و... البته چاپ سیاه سفید
-
دوستانی که کنکور دادن کسی کتاباشو نمیفروشه (راه-ابریشمی-ها-زیست بریشمیها راه-ابریشمی-ها-شیمی
-
دوستانی که کنکور دادن کسی کتاباشو نمیفروشه؟؟ راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
دوستانی که کنکور دادن کسی کتاباشو نمیفروشه (راه-ابریشمی-ها-زیست بریشمیها راه-ابریشمی-ها-شیمی
MOHAMADREZA RAMEZANI من میفروشم با حداقل قیمت
-
MOHAMADREZA RAMEZANI من میفروشم با حداقل قیمت
Sarah Hamidi چند میفروشی شیمی رو؟!
-
Sarah Hamidi زیستو چند میدی
-
Sarah Hamidi چند میفروشی شیمی رو؟!
-
Sarah Hamidi زیستو چند میدی
-
سلام دوستان جزوه راه ابریشم آقای پویان نظر چند صفحه هستش؟! چون تو سایت ناموجود شده میخوام یه برآوردی بکنم ببینم قیمت پرینتش چقدر در میاد تقریبا ممنون
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمیاین پست پاک شده!