قرائت قرآن
-
سلام آلایی های عزیز
تو این تاپیک تصمیم دارم هرکس که علاقه مند هست قرآن رو ختم کنیم به اینصورت که هر روز ۳ صفحه قرآن بخونیم حالا هر کسی که خواست میتونه اون ۳ صفحه رو تو یه تایم بخونه و یا مثلا یه صفحه اول صبح یه صفحه بعد از ظهر و یه صفحه تو شب
اگر آقایونی هستن که علاقه مندن تلاوت کنن اون ۳ صفحه رو تو همون روز که قراره صفحات مربوط رو میخوام بزارم تلاوت کنه و شب یا بعد از ظهر بارگزاری کنه قرار نیست حتما صوتی باشه همینکه بتونین روان و سلیس بخونین کافیه
دوستانی که قرآن خوندن براشون سخته میتونن از اپلیکیشن هایی مثل ایران صدا کمک بگیرندانش آموزانی که علاقه مندن این چالش رو شرکت کنن اعلام حضور کنن ولی واقعا به قولی مرد عمل باشن
من نخواستم هر روز یه جز باشه چون ممکنه دانش آموزی کاری یا کلاسی داشته باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود اگر انشالله آماده بودین میتونیم انشالله تا ۶ماه یه دور قرآن رو بخونیم
من سعی میکنم انشالله صبح عکس اون سه صفحه رو بارگزاری کنم و یا اون صفحاتی که قراره قرائت بشه اعلام کنم -
سلام وقتتون بخیر دوتا تاپیک زدین فکرکنم
-
سلام وقتتون بخیر دوتا تاپیک زدین فکرکنم
Gharibe Gomnam آره اون یکی اسمش نمیدونم چرا اونطور شد اینو زدم تا دانش آموزان متوجه بشن چی نوشته شده
-
Gharibe Gomnam آره اون یکی اسمش نمیدونم چرا اونطور شد اینو زدم تا دانش آموزان متوجه بشن چی نوشته شده
@حمید-صباحی
میخواین اونو پاک کنین؟
به ناظم بگید -
@حمید-صباحی
میخواین اونو پاک کنین؟
به ناظم بگیدGharibe Gomnam
آها چشم حتما میگم -
منم
هستم
از اول قران شروع می کنیم همگی همزمان درسته؟فقط اگر بخواییم فایل صوتی قرار بدیم من بلد نیستم
خیلی قاری خوبی می شناسم با همون گوش می دم می خواستم اگر بشه برای شما هم قرار بدم -
منم
هستم
از اول قران شروع می کنیم همگی همزمان درسته؟فقط اگر بخواییم فایل صوتی قرار بدیم من بلد نیستم
خیلی قاری خوبی می شناسم با همون گوش می دم می خواستم اگر بشه برای شما هم قرار بدم@jahad-128
اها یافتم با ضبط می فرستم.
-
سلام آلایی های عزیز
تو این تاپیک تصمیم دارم هرکس که علاقه مند هست قرآن رو ختم کنیم به اینصورت که هر روز ۳ صفحه قرآن بخونیم حالا هر کسی که خواست میتونه اون ۳ صفحه رو تو یه تایم بخونه و یا مثلا یه صفحه اول صبح یه صفحه بعد از ظهر و یه صفحه تو شب
اگر آقایونی هستن که علاقه مندن تلاوت کنن اون ۳ صفحه رو تو همون روز که قراره صفحات مربوط رو میخوام بزارم تلاوت کنه و شب یا بعد از ظهر بارگزاری کنه قرار نیست حتما صوتی باشه همینکه بتونین روان و سلیس بخونین کافیه
دوستانی که قرآن خوندن براشون سخته میتونن از اپلیکیشن هایی مثل ایران صدا کمک بگیرندانش آموزانی که علاقه مندن این چالش رو شرکت کنن اعلام حضور کنن ولی واقعا به قولی مرد عمل باشن
من نخواستم هر روز یه جز باشه چون ممکنه دانش آموزی کاری یا کلاسی داشته باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود اگر انشالله آماده بودین میتونیم انشالله تا ۶ماه یه دور قرآن رو بخونیم
من سعی میکنم انشالله صبح عکس اون سه صفحه رو بارگزاری کنم و یا اون صفحاتی که قراره قرائت بشه اعلام کنم@حمید-صباحی
بله دقیقا ایران صدا قاری ها متعددی دارهپیشنهاد می کنم ترتیل قاری به نام شاطری رو هم گوش کنیم
زیبا می خوانند. -
سلام بچه ها استاد پرهیزگارم عالی هستن
و یکی از قاری های بینالمللی ایرانی هستن
ترتیل میخونن
من هم میام ولی نه واسه ختم قرآن اما میخونم روزی ۳ صفحه رو انشاءالله -
خب انشالله از فردا صبح شروع میکنیم
ممنون از دوستان -
منم
هستم
خیلی قاری خوبی می شناسم با همون گوش می دم می خواستم اگر بشه برای شما هم قرار بدم@jahad-128
بله خب لطف میکنین ۳ صفحه اول رو اینجا قرائت آقای شاطری رو میزارین یا فقط من اون سه صفحه رو بفرستم شما دیگه مطمئن باشم خودتون گوش میدین نظرتون چیه
اگر هم دوستی علاقه مند به قرائت توسط خودش هست اون رو بارگزاری کنه
هفته اول انشالله از استاد شاطری استفاده میکنیم هفته دوم انشالله استاد پرهیزگار که واقعا صدای زیبایی دارن اگر هم دوستی علاقه مند بود میتونه همون شب بصدای خودش رو بارگزاری کنه -
این پست پاک شده!
-
[20220704_060133.amr](نوع پرونده نامعتبر است. نوعهای قابل قبول اینها هستند: .pdf, .xls, .doc, .docx, .rar, .zip, .jpeg, .jpg, .png, .jpg, .mp3, .ogg, .gif, .xlsx, .mp4)
-
https://www.aparat.com/v/p2Noy/تلاوت_سوره_حمد_با_قرائت_شیخ_ابوبكر_شاطری
فایل ضبطی ارسال نمیشه.
اگر شد که داخل. اینترنت صفحه به صفحه رو پیدا کردم می زارم.أن شاء الله با استاد پرهیزگارو ایشون پیش می بریم
-
«صدق الله العلی العظیم»
رو قاری شاطری صدق الله العظيم می گویند که خب به خاطر اینکه ایشون سنی هستند.
اگر که اخر سوره ها این رو نزاشتم خودتون بگید.
باز داخل اپارات هم بعد از سوره حمد دیگه تلاوت نشدهاما استاد پرهیزگار که دیگه می شناسید و شیعه هستند و این رو بیان می کنند. همین خواستم در جریان باشید.
اگرنه بقیقه جا ها مثل قران تلاوت شده -
https://www.aparat.com/v/AHaYT/تلاوت_و_قرائت_صفحه_ای_قرآن_کریم_-_صفحه_2
اینم صفحه 2 قران با تلاوت استاد پرهیزگار
-
https://www.aparat.com/v/B4HVf/تلاوت_و_قرائت_صفحه_ای_قرآن_کریم_-_صفحه_3
صفحه 3 استاد پرهیزگار
-
https://www.aparat.com/v/gT4L7/قرآن_تصویری_-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87_%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%874
صفحه 4 استاد شاطری
-
بسم الله
روز ۱
صفحات ۱ ۲ ۳ ۴
لازمه صفحات رو بزارم؟