هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
Punisher -
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 چشم🤍
-
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 تاپیک خوبی بود
تشکر فراوان
-
Matin Mousavi 1 تاپیک خوبی بود
تشکر فراوان
Farhan Honar
اینم برا بچه های ۱۴۰۲ زدم و تا بعد کنکورشون هست
-
استارتشو نمیزنید؟؟
-
استارتشو نمیزنید؟؟
-
Mahan Xodayi 2 میخواید اگه گزاره ای دارید بفرستید تا بچههای ۴۰۲ پاسخ بدن
-
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
Punisher@Alzahra-Daftar شما رو یادم رفته بود تگ کنم.
-
Mahan Xodayi 2 میخواید اگه گزاره ای دارید بفرستید تا بچههای ۴۰۲ پاسخ بدن
Matin Mousavi 1 نه اونا که هنوز نخوندن چیزی!(از دوازدهم)
-
استارتشو نمیزنید؟؟
Mahan Xodayi 2 فعالای انجمن شماها بودید
انجمن تقریبا دیگه سوتو و کور شده -
Mahan Xodayi 2 آره باید از دهم و یازدهم گزاره بگید
-
Mahan Xodayi 2 فعالای انجمن شماها بودید
انجمن تقریبا دیگه سوتو و کور شده -
Mahan Xodayi 2 آره باید از دهم و یازدهم گزاره بگید
-
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 گزاره مرحله بلع با ورود غذا به مری پایان میابد.
پ.ن: اولین گزارههه هیح
-
@Alzahra-Daftar شما رو یادم رفته بود تگ کنم.
-
Mahan Xodayi 2 اینک همچنان گزاره بررسی میکنید عجیبه برام
-
Mahan Xodayi 2 اینک همچنان گزاره بررسی میکنید عجیبه برام
@soniaaa این بخاطر امار و احتماله
اون آمار احتماله هم نباشه به هر حال تازه شروع شده
البته بیکاری هم بی تاثیر نیس:// -
@soniaaa این بخاطر امار و احتماله
اون آمار احتماله هم نباشه به هر حال تازه شروع شده
البته بیکاری هم بی تاثیر نیس://Mahan Xodayi 2
هییی شما خیلی حوصله دارین🥲
-
Mahan Xodayi 2
هییی شما خیلی حوصله دارین🥲
@soniaaa حوصله داشتم اینجا چیکار میکردم
-
Matin Mousavi 1 گزاره مرحله بلع با ورود غذا به مری پایان میابد.
پ.ن: اولین گزارههه هیح
Michael Vey گزاره ی بنده خدا موند
غلطع، بلع با ورود غذا به معده تموم میشه.