دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
گزاره
در بینی مخاط مژک دار وجود ندارد اما مژک دیده می شود!
کی میتونه بگه به کدوم واسطه؟ -
@amir-reza-babahabib
اصلن کی میگه در بینی مخاط مژک دار نیست ؟!
بعد از پایان یافتن پوست در بینی مخاط مژک دار وجود داره -
@amir-reza-babahabib به واسطه دندریت های گیرنده ها
-
Erfan Iranmanesh 1 البته در خود بینی هم بعد از اتمام پوست داری مو مخاط مژک دار داریم
-
@erfan-f
خب دیگه داریم میگیم بعد از پایان بافتن پوست دیگه -
گزاره :
در مدت زمانی از تنفس یک فرد سالم که فاصله بین خطوط Z سارکومر های مهمترین ماهیچه تنفسی به کمترین میزان خود میرسد ، فشار مایع بین پرده های جنب به کمترین مقدار خود می رسد . -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to erfan wizard on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-f
مهمترین ماهیچه تنفسی دیافراگمه ؛هنگام انقباض دیافراگم یعنی هنگام دم
و وقتی داره عمل دم انجام میشه فشار بین پرده های جنب کاهش پیدا می کنه ،پس درسته -
پرستو بابایی درستهههههههه؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!
-
@erfan-f بسیار گزاره ای هست که بشدت امکان طرح اون حداقل در آزمون آزمایشی 100 درصد
-
پرستو بابایی
تحلیلتون خوب بود ولی به یه چیزی دقت نکردی
اطراف هر شش یک عدد پرده جنب هست که دو لایه ایست و مایع جنب بین این دولایه قرار داره
پس لفظ پرده های جنب غلطه :))) -
@Rahman-Atafat
آورین ... ولی به شخصه وقتی این علامت ها سوال و تعجب رو مکررا میزارین .. استرس عجیبی میگیرم !!!!!! :))) -
@erfan-f
نزن تو ذوق دختر مردم تحلیل به این قشنگی کرد -
@amir-reza-babahabib
-
سلول یوکاریوتی که فقططط تنفس بی هوازی انجام میدهد؟؟؟؟!!!!
دوازدهما جواب ندن -
@erfan-f در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره :
در مدت زمانی از تنفس یک فرد سالم که فاصله بین خطوط Z سارکومر های مهمترین ماهیچه تنفسی به کمترین میزان خود میرسد ، فشار مایع بین پرده های جنب به کمترین مقدار خود می رسد .قشنگ بود
-
@amir-reza-babahabib
جوری که شما دارید میگین انگار اینطور نیست . -
@erfan-f در هر کی یه گزاره گفته است:
پرستو بابایی
تحلیلتون خوب بود ولی به یه چیزی دقت نکردی
اطراف هر شش یک عدد پرده جنب هست که دو لایه ایست و مایع جنب بین این دولایه قرار داره
پس لفظ پرده های جنب غلطه :)))هر شش رو یک پرده جنب در بر گرفته
گزاره شما اشاره ای ب اینکه یک شش در نظر گرفته بشه یا هر دو نکرده
پس لفظ پرده های مشکلی نداره -
@Soniaaa
اون باید بشه مایع بین لایه های پرده های جنب
ولی اگه یه «هر شش» میذاشتم ان قلتی بهش وارد نبود ://