هر کی یه گزاره😁😁😁
-
الان همه گزاره ها پاسخ داده شدن؟
-
الان همه گزاره ها پاسخ داده شدن؟
Ahmadreza Amanzadeh بله فک کنم
-
گزاره:در هر کلروپلاست بر خلاف هر کروموپلاست
کاروتنوئید وجود ندارد. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Ahmadreza Amanzadeh دو گزاره با هم نفرستید🙏🙏
بچه ها گم میکنن بعد جواب داده نمیشه
-
Ahmadreza Amanzadeh دو گزاره با هم نفرستید🙏🙏
بچه ها گم میکنن بعد جواب داده نمیشه
Matin Mousavi 1 حتما🙏
-
Ahmadreza Amanzadeh ممنون
-
Mehrsa 14
سلااام.😁
👌🏻 آره درسته اما دلیلش شاید این هم بشه.
یه دلیل دیگه اش هم اینکه چون میلین دارن، در ریشه شکمی هم بواسطه میلین ها دنا هست. -
گزاره:در هر کلروپلاست بر خلاف هر کروموپلاست
کاروتنوئید وجود ندارد.Ahmadreza Amanzadeh دوستان الان این گزاره Ahmadreza Amanzadeh مونده!
-
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند
-
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
اندامک بدون غشا هم داریم
ریبوزوم -
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن🙏🙏:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غ -
Ahmadreza Amanzadeh دوستان الان این گزاره Ahmadreza Amanzadeh مونده!
Mahan Xodayi 2 باریک جان زحمت اینو بکش
-
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غMichael Vey در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غخب ص دیگه
-
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غMichael Vey ولی یه چوری گفتی هرگز که آدم میترسه بگه صحیح :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey ولی یه چوری گفتی هرگز که آدم میترسه بگه صحیح :face_with_tears_of_joy:
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن :face_with_tears_of_joy:
-
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن :face_with_tears_of_joy:
Michael Vey در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟ -
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
-
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟چون باعث میشه در جذب ویتامین K اختلال ایجاد بشه که اونم برا انتقاد لازمه
از طرف ویتامین دی هم میشه رفت