هر کی یه گزاره

-
@R-Aa
ایرادی نداره پیش میاددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ممنون
-
پرستو بابایی ببخشین من نمیتوان میتوان خوندم هعیییییییییییی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa ممنون
-
پرستو بابایی ببخشین من نمیتوان میتوان خوندم هعیییییییییییی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa رحمان طبق گفته اقا موقاری وقتی به کلمات مانند و برخلاف رسیدیم اول حکم رو چک می کنیم بعید درگیر مقایسه میشیم،درسته؟؟؟الان مورد اول با این روش نمیشه
-
Erfan Iranmanesh 1 حتما طراح هم بی دقتی کرده نکته اینجاس که پمپ سدیم پتاسیم در حفظ حالت آرامش نقش دارد نه اینکه حفظ پتانسیل آرامش این خیلی غلطه ها دقت کنید که کانال دریچه دار پتاسیمی باعث حفظ یا بر گردوندن پتانسیل عمل به پتانسیل آرامش هست
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa ببخشین این سر بی دقتی بود
-
@R-Aa رحمان طبق گفته اقا موقاری وقتی به کلمات مانند و برخلاف رسیدیم اول حکم رو چک می کنیم بعید درگیر مقایسه میشیم،درسته؟؟؟الان مورد اول با این روش نمیشه
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 خب مورد اول میگه پروتیین A نمیتواند در جابه جای دو یون نقش داشته باشد (روش آقا موقاری )
-
Erfan Iranmanesh 1 ![3497b3ff-9dc1-4ce9-9708- نظرم اینه ولی باشک در مورد الف و د حالا د درست تر ولی الف
شک دارم ولی من بودم این میزدم
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa شکل B که نشون داده برا اساس شکل های کتاب پروتیئن نشتی هست که اختصاصی و توانایی عبور دادن دو نوع یون رو نداره
-
@R-Aa شکل B که نشون داده برا اساس شکل های کتاب پروتیئن نشتی هست که اختصاصی و توانایی عبور دادن دو نوع یون رو نداره
-
Erfan Iranmanesh 1 خب مورد اول میگه پروتیین A نمیتواند در جابه جای دو یون نقش داشته باشد (روش آقا موقاری )
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط Erfan Iranmanesh 1 انجام شده@R-Aa اها ممنون
-
@R-Aa اها ممنون
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa دمت گرم
-
Erfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa دمت گرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa از این به بعد میگم دمت گرم
ممنون -
@R-Aa از این به بعد میگم دمت گرم
ممنوننوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 اینو یکی دیگه هم بهم میگه همین جا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یه سوال مسخره
گیرنده های درد و فشار متمایز از هم هستند یا یکی هستند؟
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیا -
سلام
یه سوال مسخره
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیانوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهErfan Iranmanesh 1 والا هر کدوم جدان ولی جزو گیرنده های پیکرین
-
سلام
یه سوال مسخره
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 چرا تو شکل صفحه ۲۱گیرنده درد رو نشون نداده؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1 چرا تو شکل صفحه ۲۱گیرنده درد رو نشون نداده؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1
@R-Aa
یا شاید نشون داده من نمی بینم -
-
Erfan Iranmanesh 1
@R-Aa
یا شاید نشون داده من نمی بینمنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 آره تو ندیدی
-
بچه ها طبق این شکل می تونیم بگیم که یه میکروب می تونه چند نوع آنتی ژن داشته باشه ؟!
یا من دارم اشتباه می کنم ..نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی یس
-
Erfan Iranmanesh 1 آره تو ندیدی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa اقای موقاری
یه سری گیرنده رو مشخص کردن و گفتند اینا گیرنده های دیگه مثل لمس و دما هستند (دقیقا زیر غشای پایه اپی درم)
پس طبق گفته شما گیرنده های دردم شاملشون میشه -
@R-Aa
ممنون