دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Gharibe Gomnam
سر این معلم زیستم با مولف کتاب تماس گرفته بود
این موضوع رو باهاش صحبت کرده بود
و مولف استادم رو ارجاع داده بود یه یکی از کتاب های زیست شناسی وقتی معلمم خونده بود دید که این دفعه کتاب درست گفته و با این که استاد موقاری اشاره کردن حتما باید غشا دار باشه وگرنه اندامک نیست و کتاب اشتباه گفته ولی اینطوری نبود
طبق رفرنس کتاب هر جزئی در مایع سیتوپلاسمی که بشود آن را یک اتاق(مانند) فرض کرد و اون قسمت برای انجام کاری تخصصی شده باشه اندامک میگیم و تمام اون جزء هایی که زیر شکل سلول در فصل یک دهم گفته شده بود درست هستن از لحاظ علمی و اندامک به شمار میان -
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره گفته است:
Erfan Iranmanesh 1
نشستم دارم حرص میخورم با این اطلاعات اشتباهی که دادناره از نظر علمی اشتباهه
-
@farzam-yousefi در هر کی یه گزاره گفته است:
Gharibe Gomnam
سر این معلم زیستم با مولف کتاب تماس گرفته بود
این موضوع رو باهاش صحبت کرده بود
و مولف استادم رو ارجاع داده بود یه یکی از کتاب های زیست شناسی وقتی معلمم خونده بود دید که این دفعه کتاب درست گفته و با این که استاد موقاری اشاره کردن حتما باید غشا دار باشه وگرنه اندامک نیست و کتاب اشتباه گفته ولی اینطوری نبود
طبق رفرنس کتاب هر جزئی در مایع سیتوپلاسمی که بشود آن را یک اتاق(مانند) فرض کرد و اون قسمت برای انجام کاری تخصصی شده باشه اندامک میگیم و تمام اون جزء هایی که زیر شکل سلول در فصل یک دهم گفته شده بود درست هستن از لحاظ علمی و اندامک به شمار میاناینم میشه
-
خب الان هدف ما کتابه
و براساس کتاب این جمله درسته یانه؟
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند -
@farzam-yousefi
اخه ریبوزوم یا سانتریول اصلا غشا ندارن -
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره گفته است:
خب الان هدف ما کتابه
و براساس کتاب این جمله درسته یانه؟
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارندغلط
بر اساس کتاب ریبوزوم هم اندامکه -
Gharibe Gomnam
غلط
لزومی بر داشتن غشا نیست -
Gharibe Gomnam طبق کتاب جدید خیر. چون اندامک بدون غشا هم داریم
-
گزاره
موسین همانند غشای پایه ساختار یاخته ای نداردپ.ن: راستش این وسط درس ب ذهنم اومد برام سوال شد میتونیم بگیم درسته یا اشتب میزنم؟
-
Michael Vey
به نظرم درسته،
چون هم موسین هم غشای پایه گلیکوپروتئینی هستن که یه ماده هست و فاقد ساختار سلولی. -
@Zeinab-Evazi اِگریی.. تنکیوتم
-
@Zeinab-Evazi فک کنم درسته چون وقتی جسم مژگانی تو حالت استراحته تار های اویزی ی حالت صاف قرار گرفتن و شل و ول نیستن ولی اصن میشه گف تار ماهیچه ای تو این حالت در حال انقباضه؟!
-
Michael Vey
آره تارهای آویزی کشیده شدن و شل نیستن، اما چون فاقد ساختار ماهیچه ای هستن پس لفظ انقباض براش اشتباه میشه و جمله رو غلط میکنه. -
@Zeinab-Evazi اگزکتلی