هر کی یه گزاره

-
@_uuu_
درسته، حق با دبیر بود ولی کنکور اگه عددش رو هم نخواد، همین که قید فقط رو برای این جمله به کار ببره، میتونه گزاره رو غلط کنه.
ممنون از شما با سوال خوبتون.ممکن بود همین اشتباه تا روز کنکور گریبانگیر من بشه!
-
و اینکه امسال تستای ابهام دار کم نبودن،تستایی که بیش از ۱۰ دبیر بین دو گزینه مونده بودن و مثلاً از ۱۰ تا ۵ تاشون یه گزینه رو میگفت صحیحه و ۵ تاشون گزینه دیگرو.
بستگی به طراح داره.
اینکه طراح از نظر علمی سوال رو طرح کنه
یا نه طبق متن کتاب -
و اینکه امسال تستای ابهام دار کم نبودن،تستایی که بیش از ۱۰ دبیر بین دو گزینه مونده بودن و مثلاً از ۱۰ تا ۵ تاشون یه گزینه رو میگفت صحیحه و ۵ تاشون گزینه دیگرو.
بستگی به طراح داره.
اینکه طراح از نظر علمی سوال رو طرح کنه
یا نه طبق متن کتاب -
@_uuu_
برادر یا خواهر گرامی
شما هر چیزی که با عقل جور در میاد رو در نظر بگیر چون واقعا بعضی مواقع طبق رفرنس اونا سوال طرح میکنند
امسال شبه دار بود حدود 10 درصد
دبیرای ماز خودشون 90 درصد زدن طبق کلید سنجش -
@0Farzam0 درسته
اما تعادل برقرار کردن بین چیزی ک دبیر میگه و چیزی ک کتاب میگه دشواره...
به یه نتیجه درست رسیدن...
من گیج میشم
نمی دونم واقعا -
سلام بچه ها
این زائده چیه ؟
اینک تو تصویر بعدی نیستش یعنی در طی گذر سن مثل مغز میانی ممکنه از بین بره؟ -
Rahman Aa 7
ممنونم لطف کردین -
Rahman Aa
خب ی سوال گ4 سخت پوستان مگه حشرن همولنف داشته باشن؟ -
@Soniaaa سونیا فک میکنم تو کتاب چاپ 97 اینا بود که همولنف در بند پایان و نرم تنان اینا هست دریت حضور ذهن ندارم برا همین خودمم متعجب شدم بزار کتاب ببینم بهت بگم
-
Rahman Aa درسته بند پایان که ما میگیم سخت پوستان هم جزو بند پایان هستند برا همین همو لنف دارند تو کتاب های قبل بود ینی تو کنکور 1400 مه ما دادیم بودش این نکته الان دیه حذف
Rahman Aa
آهان مرسی
اونیکی سوال منو ک پایینتر پرسیدم نمیدونی ؟ -
سلام بچه ها
این زائده چیه ؟
اینک تو تصویر بعدی نیستش یعنی در طی گذر سن مثل مغز میانی ممکنه از بین بره؟@Soniaaa والا اینو الان دیدم من برا خودمم سوال بود این ولی دقیقا مث تو دیدم رو اون شکل نکشده و جالب بود چون اون هر چی هست طبق رنگ آمیزی شکل جزو هیپوفیز پیشین هست ولی فک میکنم شماتیکی کشیده تا الان سوالی ندیدم از این قسمت کوچیک حرف زده باشه خودمم نمیدونم
-
@Soniaaa والا اینو الان دیدم من برا خودمم سوال بود این ولی دقیقا مث تو دیدم رو اون شکل نکشده و جالب بود چون اون هر چی هست طبق رنگ آمیزی شکل جزو هیپوفیز پیشین هست ولی فک میکنم شماتیکی کشیده تا الان سوالی ندیدم از این قسمت کوچیک حرف زده باشه خودمم نمیدونم
Rahman Aa
اره دقیقا ممنون