هر کی یه گزاره

-
@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره
گفته است:
@_uuu_
گیرنده تی 3 و تی 4 تو یاخته است
خب همه هم که هسته ندارن !
گلبول قرمز بالغگلبول قرمز هم نیاز ب گلوکز داره نمیشه گیرندشو نداشته باشه
@Soniaaa
من نمیدونم به من گیر ندین آقا موقاری میگفت نداره دیگه من چیکاره بیدم -
@AmirReza-Bhb هورمون های تی ۳ و تی ۴، مصرف گلوکز رو تغیین میکنن. گلبول سفید هم گلوکز مصرف میکنه(با تخمیر)
حالا ممکنه گیرنده گلبول قرمز یه جای دیگه ش باشه. اما قطعا گیرنده داره واسش@پارسا-کریم-خانی
آخه استثنا برا تی 3 و تی 4 نداریم که
گیرندشون تو هسته است -
@پارسا-کریم-خانی
آخه استثنا برا تی 3 و تی 4 نداریم که
گیرندشون تو هسته است@AmirReza-Bhb من والا نشنیدم تو هسته باشه. تو یاخته شنیدم. تو هسته نه.
بعدشم. خو اگه تیروئید بهش نگه چقدر مصرف کنژ این گلبول قرمز که همه گلوکز های بدن رو خودش میخوره -
@AmirReza-Bhb من والا نشنیدم تو هسته باشه. تو یاخته شنیدم. تو هسته نه.
بعدشم. خو اگه تیروئید بهش نگه چقدر مصرف کنژ این گلبول قرمز که همه گلوکز های بدن رو خودش میخوره@پارسا-کریم-خانی
من الان یه سرچ هم کردم دیدم از لحاظ علمی هم گیرنده تی 3 و 4 تو هسته است....
دیگه از نحوه سوخت و ساز گلبول قرمز بالغ بی اطلاعم -
در سطح کتاب درسی
داخل هسته ویا حتی روی هسته گیرنده نداریم.
ما فقط منافذ هسته رو داریم.
و اینکه هرسلول زنده ای که سوخت و ساز داره گیرنده تیروئید رو هم داره@_uuu_
اره این نکته تو کتاب نیومده ...
تو کنکورم بیاد عملا غلط حسابش میکنیم -
@پارسا-کریم-خانی
من الان یه سرچ هم کردم دیدم از لحاظ علمی هم گیرنده تی 3 و 4 تو هسته است....
دیگه از نحوه سوخت و ساز گلبول قرمز بالغ بی اطلاعم@AmirReza-Bhb از نظر کنکور، کتاب گفته همه یاخته ها گیرنده تی۳ و تی ۴ رو دارن. پس گلبول قرمز بالغ هم داره، سلول های شاخی رو هم در نظر نمیگیریم.
از نظر علمی هم سایت mdedge نوشته که:
With further investigation, the researchers pinpointed the receptor inside maturing RBCs to which thyroid hormone binds—thyroid hormone receptor beta (TRβ).
که یعنی:
با تحقیقات بیشتر، محققان گیرنده ای را در داخل گلبول های قرمز در حال بلوغ که هورمون تیروئید به آن متصل می شود، مشخص کردند. -
گزاره
در بدن فردی بالغ که از نظر ابتلا به نوعی بیماری که اثری مشابه هپارین دارد علائم بیماری در او وجود ندارد اما ناقل است امکان ندارد که هورمون FSH تاثیری بر خط دوم دفاعی داشته باشد. -
Mehrsa 14 آفرین آفرین ایولا زن میگه فک کنم در زن هم اف اس اچ تاثیری نداره اون تو مرد هست که تاثیر داره اونم رو سرتولی نظر منه البته
-
بچه ها این چ زمانیه؟
لحظه ای که بیشترین فشار درون حبابک ها مشاهده میشود
توضیحشم بدین
پ.ن: این فک کنم تست کنکوره ک اقای جوهری داشت امروز تستشو کار میکرد.. فعلا فیلمش هنوز رو سایت قرار نگرفته اما در کل تست باحال و گُنگی بود برام. اگ شما دارین تستشو بفرستین اگ ن ک هروقت فیلمشو گذاشتن میزارم تستشو
-
بچه ها این چ زمانیه؟
توضیحشم بدین
پ.ن: این فک کنم تست کنکوره ک اقای جوهری داشت امروز تستشو کار میکرد.. فعلا فیلمش هنوز رو سایت قرار نگرفته اما در کل تست باحال و گُنگی بود برام. اگ شما دارین تستشو بفرستین اگ ن ک هروقت فیلمشو گذاشتن میزارم تستشو
Michael Vey عه اخجون جزوش هست. ایناهاش تستش
-
بچه ها این چ زمانیه؟
توضیحشم بدین
Michael Vey
لحظه بازدم عمیق ،درسته ؟ -
Michael Vey
لحظه بازدم عمیق ،درسته ؟پرستو بابایی دقیقا. ولی مشکل من اینجاس ک خب خداوکیلی مگه ما تو پایان دم عمیق این قضیه رو نداریم؟
-
Michael Vey
تحلیلش رو الان میگم تست قشنگی بود -
پرستو بابایی دقیقا. ولی مشکل من اینجاس ک خب خداوکیلی مگه ما تو پایان دم عمیق این قضیه رو نداریم؟
Michael Vey
نه خب ببین به قول آقای جوهری توی بازدم خب به حبابک ها باید فشار وارد بشه که خالی شن -
Michael Vey
نه خب ببین به قول آقای جوهری توی بازدم خب به حبابک ها باید فشار وارد بشه که خالی شنپرستو بابایی خب اخه فی الواقع فشاری از بیرون نمیاد ک.. خودش ب تنظیمات کارخونه برمیگرده
اخر دم عمیقم این بیشترین فشاره وجود داره دیگ.. ک بالاخره تو بازدم عمین کم میشه ازش
-
Michael Vey در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزینه اولش که کاملا عیانه
گزینه دومش هم همینطور
پ .ن :مسخره نکنیددیگه ،اینا دیگه خیلی واضحن ،به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ://
گزینه سوم :بله کاملا درسته ،توی بازدم عمیق چون شش ها جمع میشن بنابراین این فاصله کم میشه
گزینه آخر :غلطه؛ به قول آقای موقاری اینا آدم نیستن ؟! اینا انرژی نمی خوان ؟
پس جواب گزینه ۳ -
Michael Vey در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزینه اولش که کاملا عیانه
گزینه دومش هم همینطور
پ .ن :مسخره نکنیددیگه ،اینا دیگه خیلی واضحن ،به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ://
گزینه سوم :بله کاملا درسته ،توی بازدم عمیق چون شش ها جمع میشن بنابراین این فاصله کم میشه
گزینه آخر :غلطه؛ به قول آقای موقاری اینا آدم نیستن ؟! اینا انرژی نمی خوان ؟
پس جواب گزینه ۳پرستو بابایی اصن مشکلم با درک خود عبارت سواله
-
پرستو بابایی اصن مشکلم با درک خود عبارت سواله
Michael Vey
نمی دونم چطوری واست توضیح بدم ولی مگه شش ها در برابر جمع شدن مقاومت نشون نمیدن ؟