هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Paŕsa ای بابا 😂
این که گفتی ایجاد میشوند منظورت متولد نیست ؟ اگه هست خب ممکنه مثلا در چار پنج ماهگی جنین سقط شه و هر دلیل دیگه ای
ولی از اونجا که تو تو مخی 😂 ( شوخی ) بعید میدونم تو بگی متولد پس همون ایجاد میگیرم
دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد چون فوقش همین دوتاهم جلوتر از هم جدا بشن ۴ قلو میشن و ۲ تا ۲ تا نا همسان میشن نه ؟@REZA-DOLATSHAA خب خب. معلومه خیلی فسفر سوزوندی
اما دقت کن:
یکی از علت های ناباروری، میتونه کمبود اندوخته غذایی تخمک باشه. یعنی لقاح انجام میشه. اما بیچاره تو همون لوله رحم از گرسنگی میمیره(همونطور که دومین جسن قطبی میمیره).
اینطوری جنین اصلا ایجاد هم نمیشه(تخم ایجاد میشه. اما جنین نه) -
Rahman Aa رحمان نگفته که وصل نمیشه . گفته اونی که به سانترومر وصل میشه از طرف دیگه یعنی اون سانتریول اونوریه همواره فاصله داره

@REZA-DOLATSHAA چرا اینطوری نخوندیش که از طرف دیگش(ی طرفش ک ب سانترومر وصله طرف دیگش میتونه اونی باشه ک به سانتریول نزدیکه)
-
من یادمه استاد موقاریم تو صفرتاصد گفتن وصله ب سانتریول
ولی اینو ک دیدم
شکلو ک نگاه کردم
دیدم ی فاصله ای هست واقن بین دوک و سانتریول
شایدم منظوری نداره نمد -
@REZA-DOLATSHAA خب خب. معلومه خیلی فسفر سوزوندی
اما دقت کن:
یکی از علت های ناباروری، میتونه کمبود اندوخته غذایی تخمک باشه. یعنی لقاح انجام میشه. اما بیچاره تو همون لوله رحم از گرسنگی میمیره(همونطور که دومین جسن قطبی میمیره).
اینطوری جنین اصلا ایجاد هم نمیشه(تخم ایجاد میشه. اما جنین نه) -
من یادمه استاد موقاریم تو صفرتاصد گفتن وصله ب سانتریول
ولی اینو ک دیدم
شکلو ک نگاه کردم
دیدم ی فاصله ای هست واقن بین دوک و سانتریول
شایدم منظوری نداره نمد@ma-a

این منظورمه🚶♀️💔 -
Rahman Aa رحمان جان. گفته از طرف دیگر(یعنی هیچکدوم از دوک ها، به سانتریول مقابلشون وصل نیستن)
-
Rahman Aa رحمان نگفته که وصل نمیشه . گفته اونی که به سانترومر وصل میشه از طرف دیگه یعنی اون سانتریول اونوریه همواره فاصله داره

این گزینه رو بخون برام ببینش