هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA
اسپرم جزو منی نیس -
@REZA-DOLATSHAA
مثلا بهتر بود بگه فردی که دارای کروموزوم y است قطعا دارای مایعی در بدن است که به نوعی سلول های قابل حرکت غذارسانی میکنددرست یا غ؟
-
@REZA-DOLATSHAA
مثلا بهتر بود بگه فردی که دارای کروموزوم y است قطعا دارای مایعی در بدن است که به نوعی سلول های قابل حرکت غذارسانی میکنددرست یا غ؟
-
@REZA-DOLATSHAA
افرین
ویراستار خوبی میشم ؟😂 -
@AmirReza-Bhb ساعت 7 هم گذشت ها😕😂
-
_1_4imj.jpg)
بچه ها متوجه توضیحاتش نمیشم
یه نگاه بندازین لطفا سوالش مهم نیس این که گفته فرض کنید و بعدش گفته هر قطب 23 تا رو مشکل دارمفرمول هم=xn=y
@0Farzam0 الان وویس میدم
-
_1_4imj.jpg)
بچه ها متوجه توضیحاتش نمیشم
یه نگاه بندازین لطفا سوالش مهم نیس این که گفته فرض کنید و بعدش گفته هر قطب 23 تا رو مشکل دارمفرمول هم=xn=y
@0Farzam0 [audio/GkJwC_mY_D0hLYb8g9PKogm6.m4a]
-
گزاره
هر هورمون گیاهی که به کمک آن جذب آب و املاح برای قلمه ها ممکن میشود، در طویل شدن ساقه گیاه نیز دخالت دارد. -
گزاره
هر هورمون گیاهی که به کمک آن جذب آب و املاح برای قلمه ها ممکن میشود، در طویل شدن ساقه گیاه نیز دخالت دارد.Michael Vey
اکسین درست؟ -
Michael Vey
اکسین درست؟@Soniaaa باااررررررریک
-
@Soniaaa باااررررررریک
Michael Vey باریک رو توهم میگی؟؟؟🤣🤣🤣
-
Paŕsa
ببخشید
آقا به شکل صفحه 99 کتاب یازدهم نگاه کنید...
بین لوله های اسپرم ساز میبینید یه چیز سفید مانندی وجود داره...
اون بافت پیوندیه که میشه گفت در حفاظت و کمک به حرکت اسپرم نقش داره...
ولی فکر نمیکنم بدرد کنکور بخوره -
Michael Vey باریک رو توهم میگی؟؟؟🤣🤣🤣
Matin Mousavi 1 ارهه:rolling_on_the_floor_laughing:
من اون زمانی ک باریک و تو و ماهان و اینا بودین خیلی معروف نبودم ولی تو ورژن قبلی این تاپیک ی چن تا گزاره داده بودم:face_with_tears_of_joy: اصن میدونستی تو این تاپیک اولین گزاره رو من دادم:sunglasses:دلمان برات تنگیدد باریککک Farhan Honar
-
Matin Mousavi 1 ارهه:rolling_on_the_floor_laughing:
من اون زمانی ک باریک و تو و ماهان و اینا بودین خیلی معروف نبودم ولی تو ورژن قبلی این تاپیک ی چن تا گزاره داده بودم:face_with_tears_of_joy: اصن میدونستی تو این تاپیک اولین گزاره رو من دادم:sunglasses:دلمان برات تنگیدد باریککک Farhan Honar
-
Paŕsa
ببخشید
آقا به شکل صفحه 99 کتاب یازدهم نگاه کنید...
بین لوله های اسپرم ساز میبینید یه چیز سفید مانندی وجود داره...
اون بافت پیوندیه که میشه گفت در حفاظت و کمک به حرکت اسپرم نقش داره...
ولی فکر نمیکنم بدرد کنکور بخوره