هر کی یه گزاره😁😁😁
-
آقا بیایید منو روشن کنید :آیا ما در هفت روز اول دوره جنسی سیستم باز خوردی داریم تو بدن زن در دوره جنسیش ؟ یا در هفت روز دوم دوره جنسی سیستم باز خوردی در بدن زن اتفاق میفته من همیشه میگفتم تو روز 7 یا 8 باز خورد منفی داریم تو روز 13 و 14 مثبت تو روز 15 و 16 منفی تو روز 26 27 منفی اگر به غیر ایناس بگید بهم بفهمم دمتون گرم
Rahman Aa
نه نیس همینه ک میگی درسته -
@AmirReza-Bhb
اقا موقاری بالاتر از سطح کتاب اونو گفته بود ک ما دیگ در نظرش نمیگیریم ملاک کتابه@Soniaaa
اوکی ممنونم -
@Soniaaa
اوکی ممنونم@AmirReza-Bhb
✨✨ -
@Soniaaa
اوکی ممنونم -
@0Farzam0
گرفتم دمت گرم -
@0Farzam0
گرفتم دمت گرم@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@0Farzam0
گرفتم دمت گرممطمئنی
اگه بازم قبول نداری
اینم تیر اخر

-
در اشرشیا کلای ترکیبی که ب عنوان مهار کننده شناخته میشود به توالی خاصی از دنا بیش از نوعی قند تمایل دارد
گزاره -
در اشرشیا کلای ترکیبی که ب عنوان مهار کننده شناخته میشود به توالی خاصی از دنا بیش از نوعی قند تمایل دارد
گزاره -
Rahman Aa
خو چرا اشتباهه؟ -
@Soniaaa خب برا این که وقتی قند لاکتوز نیست و فقط مولکول دنا هست این به مولکول دنا وصل میشه ولی وقتی مولکول دنا هست و قند هم هست اون ترجیح میده به قند وصل باشه تا دنا و دنارو ول داده قند را بغل کرده 😂😂😂😂 این نظر من بود شاید دوباره چاه کندی بهر کسیی😂😂
-
@Soniaaa خب برا این که وقتی قند لاکتوز نیست و فقط مولکول دنا هست این به مولکول دنا وصل میشه ولی وقتی مولکول دنا هست و قند هم هست اون ترجیح میده به قند وصل باشه تا دنا و دنارو ول داده قند را بغل کرده 😂😂😂😂 این نظر من بود شاید دوباره چاه کندی بهر کسیی😂😂
Rahman Aa
خب این گزاره رو کنکور غلط گرفته و اشکان تو موج گفته ک منطقی نیس کنکور غلط گرفتتش و باید درست باشه چون تمایل مهار کننده ب دنا بیشتر از لاکتوزه
من چاه کن نیستم کلا😂😂 -
Rahman Aa
خب این گزاره رو کنکور غلط گرفته و اشکان تو موج گفته ک منطقی نیس کنکور غلط گرفتتش و باید درست باشه چون تمایل مهار کننده ب دنا بیشتر از لاکتوزه
من چاه کن نیستم کلا😂😂@Soniaaa خب من میگم منطقی بوده حرف کنکور میدونی چرا چون اشکان تک بعدی به قضیه نگاه کرده حرف اشکان موقع ای درسته که قند نباشه وصله به دنا ولی وقتی قند هست دنا هم هست این ترجیح میده به قند وصل شه تا به دنا ما این تمایل در حضور قند و دنا برسی میکنیم نه در غیاب قند/ این نظر منه
-
@Soniaaa خب من میگم منطقی بوده حرف کنکور میدونی چرا چون اشکان تک بعدی به قضیه نگاه کرده حرف اشکان موقع ای درسته که قند نباشه وصله به دنا ولی وقتی قند هست دنا هم هست این ترجیح میده به قند وصل شه تا به دنا ما این تمایل در حضور قند و دنا برسی میکنیم نه در غیاب قند/ این نظر منه
-
@Soniaaa خب من میگم منطقی بوده حرف کنکور میدونی چرا چون اشکان تک بعدی به قضیه نگاه کرده حرف اشکان موقع ای درسته که قند نباشه وصله به دنا ولی وقتی قند هست دنا هم هست این ترجیح میده به قند وصل شه تا به دنا ما این تمایل در حضور قند و دنا برسی میکنیم نه در غیاب قند/ این نظر منه
Rahman Aa
اخه در حضور لاکتوز و گلوکز باهم بازم ب دنا وصل میشه -
@Soniaaa خب دلیل اینه که قند ترجیحی باکتری گلوکز هست تا گلوکز باشه که رونویسی منفی نداریم ما
Rahman Aa
پس میشه نتیجه گرفت ک مهار کننده ناچاراااا ب قند وصل میشه و تمایلش ب همون دنا هست -
@0Farzam0
حق با منه ولی رحمان درست میگه؟😂😂
تو چرا با همه موافقی😂