هر کی یه گزاره

-
درسته. منم قبول دارم سه کربنه نداریم
اما گفته سه کربنه، قطعا توی میتوکندری ساخته نمیشه.
خو راست میگه. کلا هیچ جا ساخته نمیشه(به عنوان مثال میتوکندری)Paŕsa خیر اینو نگفته گفته 3 کربین تولید شده در کربس همین جا غلطه من میدونم منظورت چیه نمونشم 200 بار دیدم مثلا یه جوری طراح میگه که جمله درست دربیاد مثلا میگه رونویسی از راه انداز در مرحله اول رونویسی صورت نمیگیرد میگیم درسته رونویسی از راه انداز نمیشه جمله غلطه ولی چون گفته نمی شود میگیم منفی در منفی میشه مثبت ولی گزاره تو مث این نمیگه
-
Paŕsa خیر اینو نگفته گفته 3 کربین تولید شده در کربس همین جا غلطه من میدونم منظورت چیه نمونشم 200 بار دیدم مثلا یه جوری طراح میگه که جمله درست دربیاد مثلا میگه رونویسی از راه انداز در مرحله اول رونویسی صورت نمیگیرد میگیم درسته رونویسی از راه انداز نمیشه جمله غلطه ولی چون گفته نمی شود میگیم منفی در منفی میشه مثبت ولی گزاره تو مث این نمیگه
-
واکنش زیست و بچه های هر کی یه گزاره
زیست: بچه ها من دیگه خسته شدم نمیتونم ادامه بدم
بچه ها : حالا بذار یه گزاره دیگه ام بگیم دیگه
واقعا خسته نباشید چند روزه یه سره تاپیک UP هستش
@0Farzam0 من که استراحت هام شده آلاخونه. درس خوندن هم که سر جای خودش. دیگه میام چیزی به ذهنم برسه میگم
-
@0Farzam0 من که استراحت هام شده آلاخونه. درس خوندن هم که سر جای خودش. دیگه میام چیزی به ذهنم برسه میگم
-
بچه ها 10 روز آخری انشالله همت کنید بیاییم یه تاپیک بزنیم یعنی میزنم بعد بیایم دلو روده هر فصل بریزیم بیرون مرور بشه برامون
-
بچه ها 10 روز آخری انشالله همت کنید بیاییم یه تاپیک بزنیم یعنی میزنم بعد بیایم دلو روده هر فصل بریزیم بیرون مرور بشه برامون
-
Rahman Aa موافقم
اما همه فصلا رو تا عید مروز نکردم. نمیتونم تو همه فصلا شرکت کنم. هرکدوم رو بلد بودم مشارکت میکنم -
-
Rahman Aa اونموقع بنظرم بهتره فقط نکات رو بگیم نه گزاره
نکات کنکوری که بدربخور باشه نه نکاتی که الان خودمون میگیم اینا ابرکنکورین@REZA-DOLATSHAA در هر کی یه گزاره
گفته است:
نکات کنکوری که بدربخور باشه نه نکاتی که الان خودمون میگیم اینا ابرکنکورین (پرچ ریزون و برگ ریزون) -
نکات کنکوری که بدربخور باشه نه نکاتی که الان خودمون میگیم اینا ابرکنکورین -
@REZA-DOLATSHAA در هر کی یه گزاره
گفته است:
نکات کنکوری که بدربخور باشه نه نکاتی که الان خودمون میگیم اینا ابرکنکورین (پرچ ریزون و برگ ریزون) -
من یه ایده دارم
به نظرم یه تاپیک بذاریم هر کی یه تست یا یه همچین چیزی
بعد هر کسی یه تست خوب که نکته های کنکوری خوبی داره اپلود کنه جوابش رو
اینجوریتحلیل کنه که یکی اول تستو ببینه خودش بزنه بعد نکات مرور شه ولی یک مقدار پالایش قوی میخواد که تست غنی باشه و مفید
-
من یه ایده دارم
به نظرم یه تاپیک بذاریم هر کی یه تست یا یه همچین چیزی
بعد هر کسی یه تست خوب که نکته های کنکوری خوبی داره اپلود کنه جوابش رو
اینجوریتحلیل کنه که یکی اول تستو ببینه خودش بزنه بعد نکات مرور شه ولی یک مقدار پالایش قوی میخواد که تست غنی باشه و مفید
@0Farzam0 من نظرم اینه هر صفحه رو بیاریم هر کی نکته خاص میدونه بگه ازش
-
نکات کنکوری که بدربخور باشه نه نکاتی که الان خودمون میگیم اینا ابرکنکورین -
نظر من اینه نکات رو خودمون تو خونه بخونیم(فصل به فصل. یا گفتار به گفتار)، خفن ترین هاش رو توی کتاب یا دفترچه یا هرچی، بنویسیم. بتد بفرستیم. هم واسه دوران نزدیک کنکور عالیه، هم واسه بقیه