هر کی یه گزاره

-
گزاره: متنوع ترین گروه مولکول های زیستی از نظر ساختار شیمیایی و عملکردی در ساختار خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند.
خب بیخیال میگم (نکته یکی از آزمون های قلمچی است)
بر اساس عنوان فصل 1 زیست دوازدهم ( مولکول های اطلاعاتی) دنا ، رنا و پرتوئین در خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند .و فقط برخی از آن ها (دنا) اطلاعات وراثتی را ذخیره کرده است
کلن دنا رنا و پرتوئین رو مولکول های مرتبط با ژن یا ملکول های اطلاعاتی در نظر میگیرین -
گزاره: متنوع ترین گروه مولکول های زیستی از نظر ساختار شیمیایی و عملکردی در ساختار خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند.
@Wilson درسته طبق تیتر فصل۱ و گفتار ۳.
-
خب بیخیال میگم (نکته یکی از آزمون های قلمچی است)
بر اساس عنوان فصل 1 زیست دوازدهم ( مولکول های اطلاعاتی) دنا ، رنا و پرتوئین در خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند .و فقط برخی از آن ها (دنا) اطلاعات وراثتی را ذخیره کرده است
کلن دنا رنا و پرتوئین رو مولکول های مرتبط با ژن یا ملکول های اطلاعاتی در نظر میگیرین@Wilson آره دقیقا. من اینو از تورق سریع یاد گرفته بودم
-
parsa
Rahman Aa@Wilson راستی
نام کاربری من paŕsa هستش. (چند ثانیه روی r نگه دار تا بشه ŕ)
-
یه عزیزی اینجا یه گزاره گذاشته بود و کیسه بیضه رو هم جزو تغییر دما های موضعی در نظر گرفته بود .
شما اینو جایی دیدین؟
به نظر من که خود بیضه ها دماشون همون 34 درجه است و ثابته
ولی این چیزی که گفته در رابطه با دستگاه تناسلی درسته در مواقعی ولی خوب اصن در کتاب درسی ما که نیست ! -
یه عزیزی اینجا یه گزاره گذاشته بود و کیسه بیضه رو هم جزو تغییر دما های موضعی در نظر گرفته بود .
شما اینو جایی دیدین؟
ولی این چیزی که گفته در رابطه با دستگاه تناسلی درسته در مواقعی ولی خوب اصن در کتاب درسی ما که نیست !@Wilson امیررضا رو میگی فک کنم
اون گزاره رو فک کنم خودش طرح کرده بود
درمورد نظر شما هم، من مخالفم. چون ضد متن کتابه
متن کتاب: قرارگیری کیسۀ بیضه خارج از محوطۀ شکمی باعث می شود دمای درون آن حدود سه درجه پایین تر از دمای بدن قرار گیرد. درون آن، یعنی درون کیسه. یعنی خود بیضه
-
@Wilson امیررضا رو میگی فک کنم
متن کتاب: قرارگیری کیسۀ بیضه خارج از محوطۀ شکمی باعث می شود دمای درون آن حدود سه درجه پایین تر از دمای بدن قرار گیرد. درون آن، یعنی درون کیسه. یعنی خود بیضه
Paŕsa
آها . خوب بیخیال -
شما اینو جایی دیدین؟
ولی این چیزی که گفته در رابطه با دستگاه تناسلی درسته در مواقعی ولی خوب اصن در کتاب درسی ما که نیست ! -
@Wilson امیررضا رو میگی فک کنم
-
@REZA-DOLATSHAA عه تو بودی؟
-
آقا دو تا لایک کنید یکی از پستامو
خیلی منتظرمممم
-
گزاره
هر نورون حداکثر و حداقل دو رشته عصبی داره
هر نورون حسی دندریت بلند و آکسون کوتاه داره
یاخته پشتیبان موجود در دستگاه عصبی مرکزی به طور حتم در فرد دارای بیماری مالتیپل اسکلروزیس آسیب می بیند
هورمونی که توسط یاخته هایی مابین لوله هایی پرپیچ و خم دستگاه تولید مثل مرد تولید می شود نمی تواند در لایه ای از پوست گیرنده داشته باشد -
گزاره
یاخته پشتیبان موجود در دستگاه عصبی مرکزی به طور حتم در فرد دارای بیماری مالتیپل اسکلروزیس آسیب می بیند
هورمونی که توسط یاخته هایی مابین لوله هایی پرپیچ و خم دستگاه تولید مثل مرد تولید می شود نمی تواند در لایه ای از پوست گیرنده داشته باشد@REZA-DOLATSHAA
حداکثر و حداقل، یعنی فقط. فقط دو رشته نداره. میتونه چند تا دندریت داشته باشه
نورون حسی هم که دندریت و آکسون هاش بلنده
توی MS فقط میلین از بین میره
آخری هم اینترفرون نوع ۱ -
@REZA-DOLATSHAA
گزاره
هورمونی که توسط یاخته هایی مابین لوله هایی پرپیچ و خم دستگاه تولید مثل مرد تولید می شود نمی تواند در لایه ای از پوست گیرنده داشته باشد@REZA-DOLATSHAA آخری رو فهمیدم
تستسترون، باعث ایجاد و رشد مو در قسمت هایی از بدن میشه. پس در پوست گیرنده داره -
@REZA-DOLATSHAA
@REZA-DOLATSHAA آخری رو فهمیدم
تستسترون، باعث ایجاد و رشد مو در قسمت هایی از بدن میشه. پس در پوست گیرنده داره -
@REZA-DOLATSHAA
آخری هم اینترفرون نوع ۱