IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Rahman Aa
ببین
نگفته در انسان می تواند باعث افزایش یا کاهش شود.
گفته در انسان باعث افزایش یا کاهش می شود. به نوعی حاوی یک قید است.
مثل اینه که بگی در انسان (سالم بودن یا نبودنش رو چیزی نگفته) کروموزوم بیست و یک سه تاست. این غلطه ولی اگه بگه کروموزوم بیست و یک می تواند سه تا باشد درسته.هر چند فکر می کنم می تونست بهتر مطرح کنه سوال رو
درست شد؟
-
@azerimatah خب بنظر من این تخحلیل ها اشتباهه (نظر بقیه محترمه ولی من مخالف این تحلیلم ) بنده تا الان هرچیی تست میزدم وازه یا که میومد میگفتم باید کاندید های من یکیشو قبول کنن یا هردوشو بلاخره برخی یکیشو قبول کنن برخیی یکی دیگشو اگر یه کاندید من هیچ کدوم قبول نکنه در صورتی که سوال قید کلی هر و... داره گزینه پر میشد حالا گزاره میگه خون میتونه دماری بدنو کاهش یا افزایش میده من میگم بلاخره خون در بعضی جا ها دمارو کم میکنه بعضی جا ها زیاد ولی نمیدونم طراح به ه دلیلی میگه غلطه این حقیقتش رفت رو مخم وسط شیمی دارم زیست میخونم
-
گزاره
پادتن ممکن است توسط سلول های پوششی مویرگ ترشح شوند.
منبع فکر کنم آیکیو -
@0Farzam0 در هر کی یه گزاره گفته است:
@azerimatah
تستو یادتونه از کدوم کتاب زیست ایکیو زدین؟آیکیو اینو گفته
در مورد هر پادتن ترشح شده به محیط داخلی... گفته دقت کنید که علاوه بر یاخته پادتن ساز، یاخته پوششی مویرگ نیز می تواند با برون رانی؛ پادتن ها را از خود خارج کند.
نص صریح کتاب آیکیو