هر کی یه گزاره

-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
-
هسته های یاخت های که به عنوان نیروی واکنش سریع بدن شناخته مشوند اندازه های متفاوتی همانند گرهای بهم جوش خورده ملخ دارند
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
@0Farzam0
نه دیگه صد درصد غلطه ،چون پاهای عقبی بلند ترن -
-
طی تنفس یاخته ای در نوعی یاخته هسته دار هر گاه مقدار فسفات های آزاد سیتوپلاسم کاهش یابد قطعا انتقال آنها به یک ترکیب دو فسفاته به تولید ATP می انجامد
-
طی تنفس یاخته ای در نوعی یاخته هسته دار هر گاه مقدار فسفات های آزاد سیتوپلاسم کاهش یابد قطعا انتقال آنها به یک ترکیب دو فسفاته به تولید ATP می انجامد
@AmirReza-Bhb
نه مثلا اسید دو فسفاته وقتی از قند دو فسفاته تولید میشه آت پ تولید نمیشه -
-
@AmirReza-Bhb نه خب کی گفته اینو مثلا ما فسفات میدیم به گلو کز تا بیاد تا آخر اینجا هم از فسفات های آزاد کم میشه
Rahman Aa
نه اونجا فسفات رو از ات پ میدیم ب گلوکز نه از فسفات های ازد -
Rahman Aa
خب نمیتونه این مثال نقض باشه چون خود گزاره ذکر کرده کلمه ازاد رو همون ک من میگم فک میکنم اوکیش کنه ب جز اون چیز دیگ ای ب ذهنم نمیرسه -
Rahman Aa
خب نمیتونه این مثال نقض باشه چون خود گزاره ذکر کرده کلمه ازاد رو همون ک من میگم فک میکنم اوکیش کنه ب جز اون چیز دیگ ای ب ذهنم نمیرسه -
ممنون ازتون فقط یه مورد ریز دیگه
ما با فعالیت ضد ادراری بازجذب یون که نداشتیم... داشتیم؟
بازجذب یون فقط با آلدوسترون بود؟ -
@AmirReza-Bhb
جوابشو نمیگی؟ -
ممنون ازتون فقط یه مورد ریز دیگه
ما با فعالیت ضد ادراری بازجذب یون که نداشتیم... داشتیم؟
بازجذب یون فقط با آلدوسترون بود؟@AmirReza-Bhb
نه بازجذب اب رو افزایش میده نوشته کتاب حالا از چ راهی خدا عالم است ما نمیدونیم -
@Soniaaa
عرضم به خدمتت که تو مرحله سه گلیکولیز استفاده از فسفات آزاد رو داشتیم که آتپ هم مصرف نمیشد...