هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0 سلام
بنظرم قطعا گفتی غلطش کرده چون کار تیموس بلوغ و تمایز لنفوسیت هاست . هنوز توانایی شناسایی بیگانه رو ندارن که بخوان فعال بشن@REZA-DOLATSHAA
آره اینم شدیدا موافقم:) -
بچه ها من علتو مینویسم یکی به من با آرامش توضیح بده لطفا.
ایکیو اینجور نوشته:بازهم دقت کنید که لنفوسیت های T نابالغ که یاخته هدف هورمون تیموسین هستند، توانایی شناسایی عوامل بیگانه را ندارند. پس یاخته هایی که توسط یاخته های دارینه ای فعال می شوند، لنفوسیت های T بالغ هستند.
صفحه 232 ایکیو یازدهم
-
بچه ها من علتو مینویسم یکی به من با آرامش توضیح بده لطفا.
ایکیو اینجور نوشته:بازهم دقت کنید که لنفوسیت های T نابالغ که یاخته هدف هورمون تیموسین هستند، توانایی شناسایی عوامل بیگانه را ندارند. پس یاخته هایی که توسط یاخته های دارینه ای فعال می شوند، لنفوسیت های T بالغ هستند.
صفحه 232 ایکیو یازدهم
@0Farzam0
خوب میشه همین که دوستمون گفت
کلن لنفوسیت ها ی نابالغ توانایی شناسایی عوامل بیگانه رو ندارن و پس از تمایز به لنفوسیت بالغ این توانایی رو به دست میارن حالا بی در مغز قرمز
و تی در تیموس تحت تاثیر تیموسین -
@0Farzam0
خوب میشه همین که دوستمون گفت
کلن لنفوسیت ها ی نابالغ توانایی شناسایی عوامل بیگانه رو ندارن و پس از تمایز به لنفوسیت بالغ این توانایی رو به دست میارن حالا بی در مغز قرمز
و تی در تیموس تحت تاثیر تیموسین -
در بدن انسان به طور معمول چین خوردن لایه (های) دیواره مری همانند معده نمیتواند رخ دهد
-
در بدن انسان به طور معمول چین خوردن لایه (های) دیواره مری همانند معده نمیتواند رخ دهد
@AmirReza-Bhb
چرا مری چین خوردگی داره تو فصل سه دهم دنبالش بگرد پیدا میکنی -
@Soniaaa
تو پاسخنامه غلط گرفته ولی تو پاسخ دقیقا همین جمله ی سوال رو کپی کرده
میگه مری برخلاف معده چین خوردگی ندارد ولی این گزینه غلطه
چرا واقعا؟ -
@AmirReza-Bhb
عزیز جان تو فصل 3 در شکل های ابتدایی فصل کاملا مشهوده که مری هم دارای چین خوردگی هست......
پس غلطه! -
@Soniaaa
چرا واقعا؟@AmirReza-Bhb
خب مری چین خوردگی دارد بزار عکسشو بفرستم ماز تو ازمونش داده بود -
@Soniaaa
چرا واقعا؟@AmirReza-Bhb
جسارتا کدوم کمک درسی...؟ -
@AmirReza-Bhb
جسارتا کدوم کمک درسی...؟@H-Shajarian
خیلی سبزِ ملعونفصل آزمونش
-
@H-Shajarian
@AmirReza-Bhb
-
@H-Shajarian
@AmirReza-Bhb عجیبه
ولی من این نکته رو همین مهر که مجددا شروع کرده بودیم به مطالعه دهم ، دیدم و یادمه .........امان از خیلی سبز
-
@Soniaaa
یا علی
اینو ندیده بودم...
پس احتمالا پاسخنامه این خیلی سبز مشکل داره
ممنونم -
گزاره:
****یاخته های هدف هورمون مترشحه از غده ای درون ریز در ناحیه قفسه سینه در یک فرد بالغ،قطعامیتوانند توسط یاخته دارینه ای در گره های لنفی فعال شوند. -
گزاره
همه بخش های معده برخلاف کبد از بنداره انتهای مری پایین ترند
در حالت طبیعی مژک های شش همواره با حرکات ضربانی به سمت بالا به ایمنی بدن کمک میکنند -
گزاره
همه بخش های معده برخلاف کبد از بنداره انتهای مری پایین ترند
در حالت طبیعی مژک های شش همواره با حرکات ضربانی به سمت بالا به ایمنی بدن کمک میکنند